Benm de 4 yıl olacak ne bileyim nasip elbet bizimde Bi yerlerde Bi nasibimiz vardırBen de hiç gebe kalamayanlardanım.. 1.5 yılda kimyasal bile olmadı ya döllenemiyor ya tutunamıyor.. İnşallah tutacak olumlu düşünelimYeter ki Rabbim nasip etsin
Kesinlikle nasip olmalı önce Allahım nasipp etsinnnBenm de 4 yıl olacak ne bileyim nasip elbet bizimde Bi yerlerde Bi nasibimiz vardır
Amin kuzum inşallahKesinlikle nasip olmalı önce Allahım nasipp etsinnn
Ben daha aşılama yolunun en başındayım kuzum. Dün adetimin 3. Günüydü doktora gittim. 3 gün klomen 3 gün iğne verdi.. Haftaya perşembe kontrol.Amin kuzum inşallahağrın varmı
Bnm de dünikinci aşılama yapıldı kasıklarımda agri oliyor bnm ve cok şişiyorum kendini yoruyosan eger agri oluyor bn evdeyim yatıp dinleniyorum ama bu seferde şişiyorumBiraz fazla ağrım var seninde öyle oluyormuydı
Evet kuzum catlama iğnesinden sonra 36. Saat de aşılama oluyor. Hakkından hayırlısı olsun inşallahBen daha aşılama yolunun en başındayım kuzum. Dün adetimin 3. Günüydü doktora gittim. 3 gün klomen 3 gün iğne verdi.. Haftaya perşembe kontrol.
Tahmini ne zaman aşılama olur acaba çatlatma iğnesi vurup 36. Saat mi yapıyorlar
Kuzu ben çalışıyorum dün işe gitmek zorunda kaldım. Bide görümcemin nişanı falan var ister istemez yoruluyorum. Dün aşırı derece de sol yumurtalık mı kasık mı bilemiyorum ama çok şiddetli ağırdı gece boyuncaBnm de dünikinci aşılama yapıldı kasıklarımda agri oliyor bnm ve cok şişiyorum kendini yoruyosan eger agri oluyor bn evdeyim yatıp dinleniyorum ama bu seferde şişiyorum
Yok canım kanama hiç olmadı.Sizin kanamaniz varmı bnm aşılamadan sonra kahverengi akıntı gelmeye başladı dunden beri yani
Peki fazla uyarılması zararlısı olurMavim25 Yumurtalar fazla uyarildigi icin öyle oluyor nişan felan diyip kendini yorma canım senden onemli degil bnde persembe gunu evi temizledim cuma aşılama olucak evde is yapmam bi daha diye senin gibi agridan öldüm eşimde kızdı dün aşılamadan sonra kayinvalideme gectim burda kalicaz bu hafta kendimi yormiyim diye
Bnm bide ikinci aşılama oldugu icin bu sefer daha tedirginiz bi sey olucak diye
Dün dizlerimin üstüne oturup yaprak sarması yaptım sebebi oymuş demek ki. Rabbim yüzümüze baksın. Kaçıncı günündü canmBelirtisi aşırı kasık ağrısı mide bulanması ishal bacaklarda ağrı falanmış geçen gün bnde korktum temizlik yaptıktan sonra kesin dedim bi sey oldu ama ertesi güne bi seyim kalmadı dinlenince
3 yil olcak nisanda evleneliYaşımız aynı bende 24. Bi sıkıntı varmı olmaması için. Daha önce hiç gebelik geçirdinizmi
Ben de temmuz da 4 yıl olcak bizimde hiç olmadı3 yil olcak nisanda evleneli
Acılı bir işlem mi.. Daha önce spekulum takılmadı bana hiç, acı olmaz inşallah.gerçi olsun da değsin çektiklerimizeEvet kuzum catlama iğnesinden sonra 36. Saat de aşılama oluyor. Hakkından hayırlısı olsun inşallah
İşlem sırasında çok acı hissetmedim de sonrasında kasık ve beş ağrısı yaşadım. Bende senin gibi düşünüyorum olsunda çektiklerim ona kurban olsunAcılı bir işlem mi.. Daha önce spekulum takılmadı bana hiç, acı olmaz inşallah.gerçi olsun da değsin çektiklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?