Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İşlem sırasında çok acı hissetmedim de sonrasında kasık ve beş ağrısı yaşadım. Bende senin gibi düşünüyorum olsunda çektiklerim ona kurban olsun
Merhaba canım sennle aynı gün aşılama yaptım bende 11 40 gibi faln asilamam oldu iki asilamam benim ve bendede pco var iki kere femara ve çatlatma yaptım tutmadı esimn spermi çok iyi ama bnde pco olduğundan skntı oluyo 2 yıllık evliyim aşılamada bir yumurta 18 buçuk mm oldu aşılamada eşimin sperm sayısı 78 milyondu yıkandıktan sonra 50 milyon oldu umarım bitanesi tutar bı arkadaşın eşinin spermi 4 milyonken aşılama olmuş ve tutmuş burdaki bı arkadaşın umarım hepimize bu ay müjde verir

İlk asilamam benim yanlış yazmisim

İşlem sırasında çok acı hissetmedim de sonrasında kasık ve beş ağrısı yaşadım. Bende senin gibi düşünüyorum olsunda çektiklerim ona kurban olsun
Sonrasındaki acılara dayanırım gerçi olsun da hepsine dayanırım,
Sonrasında inşallah ayarlayabilirsem 2 gün rapor alıcam yatıp dinleneyip ihtimalin artmasına yardımcı olayım diyorum işlemden sonra, her gün 1 avokado 2 lt su ceviz fındık fıstık tüketeyim diyorum.

Merhaba hoş geldin canım. Hemen hemen aynı durumdayız saatimiz bile aynıinşallah bu sefer tutar ilaçlı mı tedavi gördün iğneli mi? Doktorum normal aşılamanın iğneli olduğunu söyledi buda tutmazsa iğneli deneyelim dedi.

Onlar tutması için etkili mi oluyormuş. Hiç yemedim suda içmedim ama tabiki biraz yatıp dinlemekte fayda vardır ben 2 gün dinlendim ama dün çalışmak zorunda kaldım. Biraz fazla yorulmuş olmalıyım ki akşam biraz rahatszlandım

Etkili olur inşallah diye umud ediyorum aman çok yormamaya çalış kendini dikkat et canım, su içmeyi ihmal etme

Hoşbuldum canım beş gün günde iki kez letu hap kullandım 10 adet sonrasında iki adet menopor 75 mg iğne kullandim okadr canm aslında önceden bekrken adetm duzensizdi ama evlendikten sonra iki yıldır düzenli adette gördüm hep kilo verdim 63 ten 55 oldum kilo vermenin ve bol su tüketmenin vermiş olduğu kardan dolayı düzenli adet gördüm ona rağmen hiç gebe kalamadim

Benm hep düzensiz adetlerim hiç düzene binmedi

Aşılama anı çok olmadı ama kendimi kasıyorum ya galiba ondan mı oldu anlamadım ki
O yüzdende olabilir bana duphaston diye hap verdiler ama hapın adet söktürücü özelliği de varmış kafam karıştı ama progestan mi alsam eczanede diye düşünmeye başladım

O yüzdende olabilir bana duphaston diye hap verdiler ama hapın adet söktürücü özelliği de varmış kafam karıştı ama progestan mi alsam eczanede diye düşünmeye başladım
Bna verdi doktorum fitil olarak kullaniyorum progesteron aksam 2 tane sabah bi tane vajinal fitil

2 kutu yazmışlar aslinda sgk bi tanesi karşılaşıyormuş 10 yeticek bu kutu bitince gene yazdiricam doktora

Bna verdi doktorum fitil olarak kullaniyorum progesteron aksam 2 tane sabah bi tane vajinal fitil
Banada progestan verdi bende fitil olarak kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…