Ay hadi inşallah hamilesinedir canım yaaa. Haber ver bize deBugün test yaptım da çok silik çıktı sevinsem mi bilemedim erken mi davrandim aceba bugün 12. Gün eğer cuma günü adet olmazsam kan vercem dualarınızı bekliyorum kasık ağrısı var hafif göğüs hassasiyeti var yorgunum bu kadar uamrim hamileyimdirherşeyin hayırlısı olsun
Çok çok ince hayalet bi çizgi var inşallah yeterlidirTabi ki atayım da umarım sizde görürsünüzİnsAllah hayal falan görmüyorumdur
Amin İnşAllah çok teşekkür ederim Allah razı olsun kendi sayfamda konu açtım testi paylaştım bakarmısınızAy hadi inşallah hamilesinedir canım yaaa. Haber ver bize de
Elmde bu vardı çok heyecanlıydım yaparken umarım hamileyimdir çok umutluyum Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısı nasip etsin İnşallahÇok çok ince hayalet bi çizgi var inşallah yeterlidirkeşke erken gebelik testi yapsaydın kaset test için erken
Ay ben niye göremedim ki etiketlesene beniAmin İnşAllah çok teşekkür ederim Allah razı olsun kendi sayfamda konu açtım testi paylaştım bakarmısınız
İnşallah yaaaa inşallahElmde bu vardı çok heyecanlıydım yaparken umarım hamileyimdir çok umutluyum Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısı nasip etsin İnşallah
Nasi etiketleniyor ben bilmiyorum kiAy ben niye göremedim ki etiketlesene beni
Teşekkür ederim etiketliyorum birazdan
Umarım bir daha ki sefere tutar kaçıncı günde adet oldun üzüldüm vallaKızlar bugün regl oldum malesef
İnşallah canım 15. Gunumde oldumUmarım bir daha ki sefere tutar kaçıncı günde adet oldun üzüldüm valla
Ufff olmayınca olmuyor işte canım yaaa testte çıkardı zatenKızlar bugün regl oldum malesef
Alistirmistim kendimi zaten sen aşılama yaptircakmisin tekrar canımUfff olmayınca olmuyor işte canım yaaa testte çıkardı zatensıkma canını yalnız değilsin Mart ayı inşallah bizim ayımız olur
Çok kararsızım yaa ne yapsam bilmiyorum. Hele bi regl olayım da 2. Gün muayeneye gidip bi konuşacağım doktorumla bakalım ne diyecek. 2. Aşılama önerecek bence ama ben tüp bebek denemek isterimAlistirmistim kendimi zaten sen aşılama yaptircakmisin tekrar canım
İnşallah bizim ayımız olur
Test yaptın mı canımbugün 14. gün. regl olmam gerekiyor ama hiç belirti yok. ne gelen var ne giden. hamile olmadığıma eminim. ama regl olacağım zaman belirti olurdu. dengemi bozdu bu aşılama
yaptımdün sabah erken gebelik negatifti. klomen gecikme yapıyor mu bilmiyorum. ama regl olucağıma dair belirtide yokTest yaptın mı canım
Sabırla bekle olur mu benim de bugün adet günüm çok şükür ağrı sızı yok sadece hafif göğüs hassasiyeti var bide yorgunum o kadar umarım bebişlerimiz tutunmustur dualrım seninleyaptımdün sabah erken gebelik negatifti. klomen gecikme yapıyor mu bilmiyorum. ama regl olucağıma dair belirtide yokne ağrı ne sızı ne şişlik kupkuruyum
Kaç gün oldu beta hcg ne baktır canım ilk kanda beliriyor sonra kanda evet bazılarında gözüküyor ama bazılarında da gözükmeyebiliyor kesin sonuç kan dır bende adet oldum bugün 3. Gün muayene ye gittim baktı bi şey yok bi kere daha denicem sonra kendi haline bırakmıcam kızlar çünkü gerçekten aşılama beni duygusal anlamda çok yorduyaptımdün sabah erken gebelik negatifti. klomen gecikme yapıyor mu bilmiyorum. ama regl olucağıma dair belirtide yokne ağrı ne sızı ne şişlik kupkuruyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?