Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Banada hafta sonu girmişti ptesi gittim büyümüştü

Banada hafta sonu girmişti ptesi gittim büyümüştü
Artık herşeye o kadar moralim bozuluyor ki en ufak birşeye ağlayasım geliyo.
Rabbim bu çektiklerimizin karşılığı olarak bize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

arkadaşlar Allah kımsenın kucağını boş bırakmasın öncelikle.
Bende ilk defa bu ay klomen+ovitrelle kullandım reglime 2 gün var ama sanmıyorum olmadı bu ay da . Geden sene temmuzdan beri deniyoruz herhangi bir sorun yok eşimle bende ama Allahın vardır bi bildiği diyorum . Bu ay da olmadı hıssedıyorum . Bende aşılama yaptırmak istiyorum bu ay banada yardımcı olur muusnuz . Süreçler nasıl ? ilaç fiyatları nasıl vs

Artık herşeye o kadar moralim bozuluyor ki en ufak birşeye ağlayasım geliyo.
Rabbim bu çektiklerimizin karşılığı olarak bize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin canım elbet bizimde bir yerde Bi nasibimiz bardır

Banada aşılamayı femara vererek yaptı. Bu tutmazsa Bi dahaki ay iğne verecek fiyatları hakkında pek fikrim yok canım ua

Test yaptınız mı sonucunuz ne

Selamm bende dün 2. Aşılamamı yaptırdım 28 şubat test günüm inşallah hepimiz güzel haber alırız

Selam kızlar
Bende 11.nde aşılama oldum daha 5 gün oldu beklemek ne kadarda zor. Göğüslerimde inanılmaz bir hassasiyet var yürüdükçe zonkluyor kasıklarımda da ara ara ağrı oldu ama şükür iyiyim 10 gün dayanma gücü versin Rabbim sabretmek çok zor

Bende bir de diş ağrısı çekiyorum mecbur antibiyotik aldım başka şekilde duramadım. Olsada zaten antibiyotik düşürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…