Banada hafta sonu girmişti ptesi gittim büyümüştüMerhaba kızlar ben bugün doktora gittim 12 mm yumurta geliştiğini söyledi ama kaç güne büyür bilemiyorum araya haftasonu girerse günü kaçırıyoruz sanırım. Herşey kısmet tabi ama çok stres yapiyorum
Tutar inşallah stres yapma benmde umudum yok ama artık önceki gibi stres yapmıyorumevet ikinci aşılama ilkinde hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım umudum yerle bir
Artık herşeye o kadar moralim bozuluyor ki en ufak birşeye ağlayasım geliyo.Banada hafta sonu girmişti ptesi gittim büyümüştü
Amin canım elbet bizimde bir yerde Bi nasibimiz bardırArtık herşeye o kadar moralim bozuluyor ki en ufak birşeye ağlayasım geliyo.
Rabbim bu çektiklerimizin karşılığı olarak bize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Banada aşılamayı femara vererek yaptı. Bu tutmazsa Bi dahaki ay iğne verecek fiyatları hakkında pek fikrim yok canım uaarkadaşlar Allah kımsenın kucağını boş bırakmasın öncelikle.
Bende ilk defa bu ay klomen+ovitrelle kullandım reglime 2 gün var ama sanmıyorum olmadı bu ay da . Geden sene temmuzdan beri deniyoruz herhangi bir sorun yok eşimle bende ama Allahın vardır bi bildiği diyorum . Bu ay da olmadı hıssedıyorum . Bende aşılama yaptırmak istiyorum bu ay banada yardımcı olur muusnuz . Süreçler nasıl ? ilaç fiyatları nasıl vs
Test yaptınız mı sonucunuz neKızlar merhaba bende 2 şubatta 2.nci aşılamamı yaptırdım benim ilk aşılamam tutmuştu ama 6+1 de tamda kalp atışlarını duyduğum gün kalbi durmuş kaybettik ikinci aşılama yapıldı şimdi bugün 12 gün dün idrar testi yaptım negatif çıktı açıkçası umudumda gitti kasık ağrısı dışında hiç bir şey yok sanki adet olacakmışım gibi perşembe test günüm Allah isteyen herkese
Bnm gecen hafta pazartesi 11 mm di ignene devam et çarşamba gel dediler carsamba 21 mm olmuştu o gün çatlama ignesini yaptım cuma da aşılama yapıldı senin kullandığın ilac hangisiBanada hafta sonu girmişti ptesi gittim büyümüştü
İnşallah canm,Selamm bende dün 2. Aşılamamı yaptırdım 28 şubat test günüm inşallah hepimiz güzel haber alırız
Senin haftaya salı mı test günün canımİnşallah canm,
Aynen öyle inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırızTest yapan atsın buraya bizde görelim beraber takip edelim
Benim negatif canım tüp bebeğe geçicez artıkTest yaptınız mı sonucunuz ne
Kaçıncı denemeydi buBenim negatif canım tüp bebeğe geçicez artık
Dr una sorsaydin keşke onceBende bir de diş ağrısı çekiyorum mecbur antibiyotik aldım başka şekilde duramadım. Olsada zaten antibiyotik düşürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?