Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynı gün olmuşuz sende persembe mi gidiceksin teste

Allah korusun tabi benim Dr bana regl olursan gelme diğer ayda aşılamanın faydası oluyor ilaç kullanmadan devam et dedi bakalım ne olucak

Bismillah diyip başlayayım.
Bugun 2. Aşılama mı yaptırdım. Umarım bu defa tutar. Benim gibi yaptırıp bekleyen varsa sohbet edelim.
Hepimiz olumlu sonuçlar alırız inşallah
Hayırlısı ile tutar inşallah... Bende Bugün ilk aşılama oldum bekleme içindeyim RABBIM kucağımızi boş Bırakmasın... Dualarda Buluşalım Hanımlar

Kızlar 9 şubatta aşılama oldum. 2 yumurtam oluştu ve aşılama yapılacağı gün ikisi de çatladı. Aşılama yapıldı Bu süreçte ilk günden beri kasıklarımda ara ara batmalar oldu. Göğüslerim şişti ve ağrıdı. son 2 gündür çok baş dönmesi ara ara mide bulantısı yaşadım (normalde hiç yaşamam) sabah az miktarda kahverengi akıntı gelince korktum erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif ... Sizce erken yaptığım için olabilir mi Çökmüş durumdayım resmen Aşılama sonrası 9. gündeyim, normal döngüme göre de cumartesi adet olmam gerekiyor..

Benimde 3 yıl çocuğum olmadı. Aşılamaya hiç sıcak bakmıyordum tutmaz diye ilki tutmadı 2. Tuttu öncelikle moralinizi yüksek tutun iyi şeyler düşünün inşallah hepinizin tutar ve bu mutluluğu yaşarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…