Ulaşamadım mecbur içtimDr una sorsaydin keşke once
Aynen öyle Allah ne dilemişse onu yaşarızHerşeyde bi hayır vardır canım öyle düşün
Aynı gün olmuşuz sende persembe mi gidiceksin testeSelam kızlar
Bende 11.nde aşılama oldum daha 5 gün oldu beklemek ne kadarda zor. Göğüslerimde inanılmaz bir hassasiyet var yürüdükçe zonkluyor kasıklarımda da ara ara ağrı oldu ama şükür iyiyim 10 gün dayanma gücü versin Rabbim sabretmek çok zor
Yok canım cuma gidicem yani test alırım cuma çift çizgi olursa kan veririm diye düşünüyorumAynı gün olmuşuz sende persembe mi gidiceksin teste
Adet olsanda gel dediler bn persembe gidicemYok canım cuma gidicem yani test alırım cuma çift çizgi olursa kan veririm diye düşünüyorum
Öyle mi ben adet olursak gitmemiz gerektiğini bilmiyorum yani adet olursak tutmamış olmuyor muAdet olsanda gel dediler bn persembe gidicem
Evet tutmamış oluyorÖyle mi ben adet olursak gitmemiz gerektiğini bilmiyorum yani adet olursak tutmamış olmuyor mu
Hayırlısı ile tutar inşallah... Bende Bugün ilk aşılama oldum bekleme içindeyim RABBIM kucağımızi boş Bırakmasın... Dualarda Buluşalım HanımlarBismillah diyip başlayayım.
Bugun 2. Aşılama mı yaptırdım. Umarım bu defa tutar. Benim gibi yaptırıp bekleyen varsa sohbet edelim.
Hepimiz olumlu sonuçlar alırız inşallah
Hayırlı olsun canım iyi haberlerle gelirsin inşallahHayırlısı ile tutar inşallah... Bende Bugün ilk aşılama oldum bekleme içindeyim RABBIM kucağımızi boş Bırakmasın... Dualarda Buluşalım Hanımlar
Aynen diger ay hem ilaçların etkisi devam ediyor hemde dinlerdirmis oluyorlar ust uste zor olur zatenAllah korusun tabi benim Dr bana regl olursan gelme diğer ayda aşılamanın faydası oluyor ilaç kullanmadan devam et dedi bakalım ne olucak
Hayırlı olsun canım inşallah isteyen herkez tez zamanda kavuşur ❣❣Hayırlısı ile tutar inşallah... Bende Bugün ilk aşılama oldum bekleme içindeyim RABBIM kucağımızi boş Bırakmasın... Dualarda Buluşalım Hanımlar
Perşembe bekliyorum güzel haberleriniAynen diger ay hem ilaçların etkisi devam ediyor hemde dinlerdirmis oluyorlar ust uste zor olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?