Banada yaGeçen ayda aynı yaptı bu ayda aynı hayırlısı bakalım
Benmde hiç belirtim yok bugun 5.günKızlar var mı belirti benim 3. Gün hicbisey yok gün aşırı ilişki istediler başkada bişey demediler belirtim de yok
Benim ilk asilamamda belirtim çoktu ama bunda yok bol bol şişkinlik varBenmde hiç belirtim yok bugun 5.gün
Bende sadece kasık ağrısıBenim ilk asilamamda belirtim çoktu ama bunda yok bol bol şişkinlik var
Amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah daha fazla bekletmesin bizleriKızlar merhaba bende 2 şubatta 2.nci aşılamamı yaptırdım benim ilk aşılamam tutmuştu ama 6+1 de tamda kalp atışlarını duyduğum gün kalbi durmuş kaybettik ikinci aşılama yapıldı şimdi bugün 12 gün dün idrar testi yaptım negatif çıktı açıkçası umudumda gitti kasık ağrısı dışında hiç bir şey yok sanki adet olacakmışım gibi perşembe test günüm Allah isteyen herkese nasip etsin
İnanırmısınız ben bunda hiç tuttu diye düşünmüyorumAmin belim bugün çok ağrıdı aşılama tutmadı gibi bir his var sanki yüreğim korkudan küt küt valla günler geçmiyor
Teste ne zaman gideceksin ben perşembe günü gidicem ama adet olacakmışım gibi sancım var hayırlısı ne diyelimİnanırmısınız ben bunda hiç tuttu diye düşünmüyorum
15 gün olsun sonra canım bugun 7 günTeste ne zaman gideceksin ben perşembe günü gidicem ama adet olacakmışım gibi sancım var hayırlısı ne diyelim
Bende perşembe günü gidicem tabi kırmızılar gelmezse15 gün olsun sonra canım bugun 7 gün
Kaçıncı günün oluyor? İnşallah gelmezde hayırlı haberlerle gelirsin benm hiç umudum yok ama bakalım nasip de nr varBende perşembe günü gidicem tabi kırmızılar gelmezse
perşembe tam 15.nci gün oluyor benimde çok umudum yok ama yinede regl olmadıkça umut vardır diyorum kendi kendime. bugün sürekli lavaboya çıkıyorum bakıyorum gelmişmi diye öyle bir doluluk var kasıklarımda aynen hayırlısı az daha sabretmem gerekecek ama çok zor yaKaçıncı günün oluyor? İnşallah gelmezde hayırlı haberlerle gelirsin benm hiç umudum yok ama bakalım nasip de nr var
Öyle tabiki beklemek çok zor ama herşeyi bir zamanı vakti var demekki 4 senedir de ben bekliyorum inşallah olur da artık doğmak için gün sayıyor oluruzperşembe tam 15.nci gün oluyor benimde çok umudum yok ama yinede regl olmadıkça umut vardır diyorum kendi kendime. bugün sürekli lavaboya çıkıyorum bakıyorum gelmişmi diye öyle bir doluluk var kasıklarımda aynen hayırlısı az daha sabretmem gerekecek ama çok zor ya
BENİM TUTMADI AŞILAMA PEÇETEYE KAHVE RENGİ ŞEKLİNDE KAN GELDİ SANIRIM SÖKÜLMEYE ÇALIŞIYORÖyle tabiki beklemek çok zor ama herşeyi bir zamanı vakti var demekki 4 senedir de ben bekliyorum inşallah olur da artık doğmak için gün sayıyor oluruz
Bazen leke şeklinde gelebiliyor. İkinci aşılamamıydıBENİM TUTMADI AŞILAMA PEÇETEYE KAHVE RENGİ ŞEKLİNDE KAN GELDİ SANIRIM SÖKÜLMEYE ÇALIŞIYOR
evet ikinci aşılama ilkinde hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım umudum yerle birBazen leke şeklinde gelebiliyor. İkinci aşılamamıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?