Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar var mı belirti benim 3. Gün hicbisey yok gün aşırı ilişki istediler başkada bişey demediler belirtim de yok

Kızlar merhaba bende 2 şubatta 2.nci aşılamamı yaptırdım benim ilk aşılamam tutmuştu ama 6+1 de tamda kalp atışlarını duyduğum gün kalbi durmuş kaybettik ikinci aşılama yapıldı şimdi bugün 12 gün dün idrar testi yaptım negatif çıktı açıkçası umudumda gitti kasık ağrısı dışında hiç bir şey yok sanki adet olacakmışım gibi perşembe test günüm Allah isteyen herkese nasip etsin

Amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah daha fazla bekletmesin bizleri

Amin belim bugün çok ağrıdı aşılama tutmadı gibi bir his var sanki yüreğim korkudan küt küt valla günler geçmiyor

Teste ne zaman gideceksin ben perşembe günü gidicem ama adet olacakmışım gibi sancım var hayırlısı ne diyelim

Kaçıncı günün oluyor? İnşallah gelmezde hayırlı haberlerle gelirsin benm hiç umudum yok ama bakalım nasip de nr var
perşembe tam 15.nci gün oluyor benimde çok umudum yok ama yinede regl olmadıkça umut vardır diyorum kendi kendime. bugün sürekli lavaboya çıkıyorum bakıyorum gelmişmi diye öyle bir doluluk var kasıklarımda aynen hayırlısı az daha sabretmem gerekecek ama çok zor ya

Öyle tabiki beklemek çok zor ama herşeyi bir zamanı vakti var demekki 4 senedir de ben bekliyorum inşallah olur da artık doğmak için gün sayıyor oluruz

Öyle tabiki beklemek çok zor ama herşeyi bir zamanı vakti var demekki 4 senedir de ben bekliyorum inşallah olur da artık doğmak için gün sayıyor oluruz
BENİM TUTMADI AŞILAMA PEÇETEYE KAHVE RENGİ ŞEKLİNDE KAN GELDİ SANIRIM SÖKÜLMEYE ÇALIŞIYOR

Merhaba kızlar ben bugün doktora gittim 12 mm yumurta geliştiğini söyledi ama kaç güne büyür bilemiyorum araya haftasonu girerse günü kaçırıyoruz sanırım. Herşey kısmet tabi ama çok stres yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…