- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
Canıım Allah mı söyletti kız diye :) benimkinin henüz cinsiyeti belli değil teyzesi.zaten ofisteki arkadaşlar ve aileler 2ye bölündü kız olacak erkek olacak diye :roflol: Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inş.geçen neyi düşündüm biliyormusun hani adet olmuş ya hamilelere Allah kurtarsın demek.aslında hevesle beklenen bir olay niye kötü bir şeymiş gibi öyle deriz ki. Allah bir nefeste çıkarmak nasip etsin gibi bir şey demişti birisi de çok gülesim gelmişti
Canıım Allah mı söyletti kız diye :) benimkinin henüz cinsiyeti belli değil teyzesi.zaten ofisteki arkadaşlar ve aileler 2ye bölündü kız olacak erkek olacak diye :roflol: Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inş.geçen neyi düşündüm biliyormusun hani adet olmuş ya hamilelere Allah kurtarsın demek.aslında hevesle beklenen bir olay niye kötü bir şeymiş gibi öyle deriz ki. Allah bir nefeste çıkarmak nasip etsin gibi bir şey demişti birisi de çok gülesim gelmişti
Sancılar ve bebeĞın verdıĞı aĞırlıktan olsa gerek
sebın yaz gelsın dıyorsu n canım ama yaz aylarında hamılelık zor oluyor. Bu yaz sızler ıÇın ılık geer ınŞ:
geçen rüyamda ne gördüm.dr.a gidiyorum ama dr.benim drum değil.bir erkek.kan tahlil sonuçlarımı ve ultrasonumu eline alıyor eviriyor çeviriyor ve "vücudunuzda çok tuz birikmiş.siz yaz hamilesi olacaksınız.tuz birikmesinden dolayı eliniz ayaklarınız yüzünüz balon gibi şişecek.çok çirkin olacaksınız"diyor."ayyy tamam o zaman artık tuzsuz yiyeyim diyorum. "malesef çok geç.tuz vücudunuzda birikmiş bir kere.bööyle balon gibi olacaksınız"diyor.ben ağlamaya başlamıştım ki uyandım :roflol::roflol: kabus gibi.ben bahar gelsin diyorum balım.bahar gelsin kalsın ööyle :)))
kızlar ben çıkıyorum işlerimi toparlamam lazım hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzereopuyorumnanaktan
hosbulduk canım bayagı muhabbet etmıssınız bakıyorum da...lorkeee hoşgeldin canımm
geçen rüyamda ne gördüm.dr.a gidiyorum ama dr.benim drum değil.bir erkek.kan tahlil sonuçlarımı ve ultrasonumu eline alıyor eviriyor çeviriyor ve "vücudunuzda çok tuz birikmiş.siz yaz hamilesi olacaksınız.tuz birikmesinden dolayı eliniz ayaklarınız yüzünüz balon gibi şişecek.çok çirkin olacaksınız"diyor."ayyy tamam o zaman artık tuzsuz yiyeyim diyorum. "malesef çok geç.tuz vücudunuzda birikmiş bir kere.bööyle balon gibi olacaksınız"diyor.ben ağlamaya başlamıştım ki uyandım :roflol::roflol: kabus gibi.ben bahar gelsin diyorum balım.bahar gelsin kalsın ööyle :)))
tüh bu ay göremedim adetim bugün bitiyo biz çalışmalara devam edelim barii şubat ayından okadar da umutluydumm
hosbulduk canım bayagı muhabbet etmıssınız bakıyorum da...
namaza baslamaya karar verenler olmus ...Allah sabır kuvvet versın cunku ıbadet ıcın de sabır ıstemek lazımmıs ınsallah devamını geıtrırsınız kızlar...
hepımıze de duaedersınız aklinialirimsmile
ya ebnde lapacıyı merak etmeye basladım acıkcası nerde kı acaba
ınsallah sıkıntılı durum yoktur...
kız eger ole cırkınlesıp sısersen falan senın de kızın olma ıhtımalı yuksek ...genelde derler ya kız anneden guzellıgını alırmıs hamıleyken ..hayırlısı bakalım
bu arada gunes acsın falan demıssınız ...ıstanbuılda super hava var hatta terledım yanı afedersınız...
gunes gozunuzu alıyo cooook guzel opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?