Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

:roflol:delikafadulden

evet sözler komik ama sancılardan olsa gerek öyledemişlerdir bencehihoyyyt

Sancılar ve bebeĞın verdıĞı aĞırlıktan olsa gerek
sebın yaz gelsın dıyorsu n canım ama yaz aylarında hamılelık zor oluyor. Bu yaz sızler ıÇın ılık geer ınŞ:

Sancılar ve bebeĞın verdıĞı aĞırlıktan olsa gerek
sebın yaz gelsın dıyorsu n canım ama yaz aylarında hamılelık zor oluyor. Bu yaz sızler ıÇın ılık geer ınŞ:

geçen rüyamda ne gördüm.dr.a gidiyorum ama dr.benim drum değil.bir erkek.kan tahlil sonuçlarımı ve ultrasonumu eline alıyor eviriyor çeviriyor ve "vücudunuzda çok tuz birikmiş.siz yaz hamilesi olacaksınız.tuz birikmesinden dolayı eliniz ayaklarınız yüzünüz balon gibi şişecek.çok çirkin olacaksınız"diyor."ayyy tamam o zaman artık tuzsuz yiyeyim diyorum. "malesef çok geç.tuz vücudunuzda birikmiş bir kere.bööyle balon gibi olacaksınız"diyor.ben ağlamaya başlamıştım ki uyandım :roflol::roflol: kabus gibi.ben bahar gelsin diyorum balım.bahar gelsin kalsın ööyle :)))

canım senin rüyanda gördüğün dr değil falcı galibakaydirigubbakcemile3
bu ne umutsuzluk vaad eden dr istememklava:

kızlar ben çıkıyorum işlerimi toparlamam lazım hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzereopuyorumnanaktan

lorkeee hoşgeldin canımm
hosbulduk canım bayagı muhabbet etmıssınız bakıyorum da...

namaza baslamaya karar verenler olmus ...Allah sabır kuvvet versın cunku ıbadet ıcın de sabır ıstemek lazımmıs ınsallah devamını geıtrırsınız kızlar...
hepımıze de duaedersınız aklinialirimsmile

ya ebnde lapacıyı merak etmeye basladım acıkcası nerde kı acaba
ınsallah sıkıntılı durum yoktur...

kız eger ole cırkınlesıp sısersen falan senın de kızın olma ıhtımalı yuksek ...genelde derler ya kız anneden guzellıgını alırmıs hamıleyken ..hayırlısı bakalım

bu arada gunes acsın falan demıssınız ...ıstanbuılda super hava var hatta terledım yanı afedersınız...
gunes gozunuzu alıyo cooook guzel opuyorumnanaktan

tüh bu ay göremedim adetim bugün bitiyo biz çalışmalara devam edelim barii şubat ayından okadar da umutluydumm

benim eltim hakikaten balon gibi şişti kızcağız.eli yüzü çok fenaydı ama oğlu oldu.hayırlısı olsun

bu arada gunes acsın falan demıssınız ...ıstanbuılda super hava var hatta terledım yanı afedersınız...
gunes gozunuzu alıyo cooook guzel opuyorumnanaktan

burada da güneş vardı ama ofis içindeyken faydalanamıyoruz ki:çok üzgünüm:

Kızlar ben Çıkıyorum hepınızı ÖpÜyorum...ıı haftasonları

Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum opuyorumnanaktanöpüldünüzzzzolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…