Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlar benim kırmızılarım da saat 5 gibi teşrif ettiler... Pazartesi yada salı günü doktora gideceğim.

saol canımm bekliyoruz bakalım gerçi nu ikinci ayım olacak deneyecekk ovülasyon testi kullanan oldu mu aranızda???

Canım benim kendini yıpratma ne olur her sergde vardır bı hayır ne olur üzülme Allah dayanma gücü versin tüm sabredenlere

kızlar ben adet oldum(( pazartesi olmam lazımdı.... erken oldum((( neden olabilirki....ben artık marta(( pazartesi doktora gitcem öpüyorumkuzularr

burdayım tatlım. Diğer sayfaya geçmiş. Bende senden cevap bekliyom. Girip çıktıydım gördüm. Diğer sayfaya geçince nasıl geçiceğimi bilemedim bekledim.

Nurzulcum ben akşam namazını kıldım ama yatsıya adet oldum...ama bitince sözüm söz...öptüm şeker

:Saruboceq:
kızlar ben adet oldum(( pazartesi olmam lazımdı.... erken oldum((( neden olabilirki....ben artık marta(( pazartesi doktora gitcem öpüyorumkuzularr
arkadaşım hayırlısı olur ne olur uzulme.... elbet bırgun mucızelerimize kavusacagız...

günaydın kızlarrr
mugi edut yusnes gaye moralleri bozmak tamam mı? martta güzel haberler alacağız inş. şekerler

nasılsın aysel gunaydın ...kımsecıkler yok yıne...bakalım bu hafta da bafodan guzel haber beklıcez sanırım ...baska bekledıgımız varmı kı

günaydın kızlar nasılsınız
muhmug işallah en kısa zamanda bebişin gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…