Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kırmızıları gören arkadaşlar inşallah mart ayı size uğrlu gelir dualarımız sizinlezemuszemus

selam kızlar
ben halen adet olmadım
3 gun oldu
kan testım negatıf
neler oluyor acabaaaa

canım okuduğum da içimden geçen inşallah geç döllenme olmuştur demek oldu. senin düzenli gidiyordu umarım kırmızılar gelmez tatlımmmolumunekankayizsmile

günaydın canım;
pek iyi değilim sistit im azdı yine dün akşam ilaç alıp yattım gecede aynısını sabahta
tekrar ilaç aldım inş. çabuk geçer
sen nasılsın canım?

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine benimde başıma çok gelir sistit Allahtan bu ara yakalanmadım
ben çok şükür iyiyim çalışıyorum ama canım eve gidip yatmak istiyorsenağlama:çok üzgünüm:

ayyy cumartesi cumartesi böyle iş yoğunluğu mu olur?
offf çok yoruldum kızlarrrr
kimse yok mmmmi
lorkeeeee

kıxlar merhaba
ıste son 3 gun..lekelenme var sabahtan beri bişraz moralım bozuktu ama gectı gıbı....belimde ağrıyor baska bır belırtı falan yok bakalım artık kısmet...

yaw kızlar bileniniz varsa Allah aşkına yerdım etsin.cuma günü spora gittim,sonra gelip temizlik yaptım tuvaleete girdim baktım leke var.terli olduğum için duşa girdim.sabah kaltım hala leke halinde...bugün sırf temiz olsun diye değiştim pedimi...ben şimdi adetmiyim...pazartesi 4.günümmü olacak yoksa bu nedir...çünkü ben ilk 2 gün ciddi çok kanamalı geçiriririm ama 2 gündür tık yok...acaba başka bişimi bu ...offf çok canım sıkıldı

soryorum kuzular çünkü bu ay doktora gideceğim diye plan yaptım cumayı başladım sayarsam p.tesi gitmeme lazım...iştende izin almam lazım...napacağımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…