Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

soryorum kuzular çünkü bu ay doktora gideceğim diye plan yaptım cumayı başladım sayarsam p.tesi gitmeme lazım...iştende izin almam lazım...napacağımı bilemedim

canım doktorlar o leke olan gunlerı ssaymıyolarmıs...
yanı kanamanın ılk yogun geldıgı gunu 1. gun kabul edıp ona gore doktora gıdeceksın ...
sokulemmeıs olabılırsın benım de ıkı seferdır 2 gun leke gıbı gelıo sonra baslıo adet...
adacayı tavsıye ederım ... eger regl olacagından emınsen

slm kızlar gerçi kimse yok ama ee bugün pazar tabi herkes kocişinin yanında benimki hala uyuyo :)) günüme 2 gün kaldı kızlar hep umutlanmıycam diorum ama yine de beni bi stres bastı inşallah hamile değilsem de geçen ayki gibi 2 hafta geç gelip de beni strese sokmaz kırmızılar tabi en büyük isteğimde kırmızıları görmemem ve sebebinin de bebişimin olması olur bilmiyorumkismile

bitan----------------------- 23 şubat
bafo------------------------ 24 şubat test sonucunu öğrenecez
naaz----------------------- 26 şubat
barays-------------------- 27 şubat
hilal000------------------- 27 şubat
zeytin1007------------- 28 şubat

zemuszemuszemuszemuszemuszemus

bu hafta bizim olsunopuyorumnanaktan

bafo sağol canımm liste için :)))

ben kendi günümü unutmuşum ne kadar yakınlaşmış bakalım beklemeye devammm
bu aralar sistit ile uğraşıyorum, düzelmemedim daha ilaçlarıma devam ediyorum

bu haftanın başında ben varım ilk ben sırayı çekerim hamiş olurum da arkamdan hepiniz gelirsiniz inşallah bilmiyorumkismile başım dönüyo benim ara ara psikolojik herhalde sonunda bakırköy lük olucam bu gidişle :lepi:

Canım benimde bu ay adetim çok zor söküldü.2 gün sadece akıntı halinde çoook hafif pembemsi geldi.Adetinin 1. günü tam anlamıyla kırmızıyı gördüğün gün sayılıyor canım.Yani tam sökülmesi lazım.O gün 1. gün sayılıyor.Doktorum bana öyle söylemişti

:Saruboceq:
bafo sağol canımm liste için :)))

ben kendi günümü unutmuşum ne kadar yakınlaşmış bakalım beklemeye devammm
bu aralar sistit ile uğraşıyorum, düzelmemedim daha ilaçlarıma devam ediyorum

allahım sen hepimizin yüzünü güldür yarabbim.:Saruboceq:

herkeseeee günaayyddıınnnn.....
lapacı geri döndüü =))))))
çok şüküürrrr....
nasılsınız bakalım.. 1 haftadır neler oldu? varmı güzel haber? geçmiş çookk uzun okuyamayağım =(

herkeseeee günaayyddıınnnn.....
lapacı geri döndüü =))))))
çok şüküürrrr....
nasılsınız bakalım.. 1 haftadır neler oldu? varmı güzel haber? geçmiş çookk uzun okuyamayağım =(

gunaydııınnnn...
nerelerdesın bacım merakta bıraktın bızlerı....
valla mervam hamıle bu haftadan bıde clarıta hamıle gercı onu bılıyorsun sanırımm

lorkee canım yanlış hatırlamıyorsam sende mantar vardı değil mi? belirtisi ne?
bende sistit var ilaç kullanıyorum ama şimdi de dış kısımda yanma oluyor sadecebilmiyorumkismile Mantarla ilgisi var mı merak ediyorumbilmiyorumkismile

lorkee canım bu hafta sonu pek iyi geçmedi sistit çok rahatsız etti beni şimdi o geçti dış kısımda yanma var o rahatsız ediyor beni. ıŞyerinde zor oluyor evde dinlenebiliyorumda hiç olmazsa:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…