- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
sana da hayırlı sabahlar canım ...
uzun zamandır gırmıyordun sende galıba...
ya kvrck bugun mu test yapacaktı sabırsızlıkla beklıyorum ...ama gelmedı
sana da hayırlı sabahlar canım ...
uzun zamandır gırmıyordun sende galıba...
ya kvrck bugun mu test yapacaktı sabırsızlıkla beklıyorum ...ama gelmedı
ayşe hoşgeldinnnn
vereliniortakhoşbuldum canım nasılsın seni başka yerde bulamıyom burda bari takip edeyim nasılsınız kızlarrrrrrr günaydın hepinize :tomato::tomato:
iyiyim çok şükür yoğun bir haftasonu geçirdim yoruldum valla sen napıyosun canımzemuszemus
valla bende ne yapım evde hasta adam hiç eksik olmuyor canım şimdide eşim hasta valideyi dün gönderdik doktora oğlunun yanına iyiyimi bugün gelecekmiş şimdi benim geri zekalı koca üşütümüş galiba bana kırık gelmiş diyo sabah bende ne kırığı dedim kız grip olmuşummmmmmmmmmm diyor :roflol::roflol::roflol:
hosgeldin bitte
geçmiş olsun canım
günaydın bitte nasılsın?
sağol canım nasılsın ya ben bitteyle çok samim arkadaşıs onu ancak buralarda bulabiliyom ya değilse şubattan marttan hiç bi beklentim yok benim:1no2::1no2:
günaydıın bebişkomm nasılsın tatlımmm opuyorumnanaktan
gelddiimmmmmm.. =))
1 haftadır evdeydim kızlar.. düşük tehlikesi oldu.. kanamam oldu 2 kez.... evde yattım sürekli..
çok şükür iyiyiz... bebişin sağlığıda iyi..... evde int yok o yüzden giremedim.. aklım hep burda kaldı... bafoyu çok merak ediyorum.... sonuç ne oldu? bugün test yaptıracaktı sanırım?
ayselcim bende sistit oldum.. illet bişi.. bi yapıştı yakama uzun süre bırakmadı... çok kötü... allah şifa versin.. bir an önce iyileşirsin inş.. dr söylemiştir ama en iyi ilacı bbbooollll su içmek
gelddiimmmmmm.. =))
1 haftadır evdeydim kızlar.. düşük tehlikesi oldu.. kanamam oldu 2 kez.... evde yattım sürekli..
çok şükür iyiyiz... bebişin sağlığıda iyi..... evde int yok o yüzden giremedim.. aklım hep burda kaldı... bafoyu çok merak ediyorum.... sonuç ne oldu? bugün test yaptıracaktı sanırım?
ayselcim bende sistit oldum.. illet bişi.. bi yapıştı yakama uzun süre bırakmadı... çok kötü... allah şifa versin.. bir an önce iyileşirsin inş.. dr söylemiştir ama en iyi ilacı bbbooollll su içmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?