Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sana da hayırlı sabahlar canım ...
uzun zamandır gırmıyordun sende galıba...

ya kvrck bugun mu test yapacaktı sabırsızlıkla beklıyorum ...ama gelmedı

aaa evet dün yola çıkacaktı bugünde test yapacaktı hayırlısı bakalım
hafta başı ilk hamişimiz olur inş.:Saruboceq:

mugmug1---------------- 17 şubat
nilde------------------------ 20 şubat
kvrck---------------------- 21 şubat

lorkeee mugi den haber var mı?

sana da hayırlı sabahlar canım ...
uzun zamandır gırmıyordun sende galıba...

ya kvrck bugun mu test yapacaktı sabırsızlıkla beklıyorum ...ama gelmedı

Evet pek giremiyorum bu aralar ve dogrusunu söyliyim girmek istemiyorum cünkü yoksa kafayi yiycem düsünmekden sempatiksalakcinni
Ama yinede cok uzakda kalamiyorum aklinialirimsmile

kvrckdan haberim yok ama ins.verir güzel haberler bize bugün haftanin basinda

vereliniortakhoşbuldum canım nasılsın seni başka yerde bulamıyom burda bari takip edeyim nasılsınız kızlarrrrrrr günaydın hepinize :tomato::tomato:

iyiyim çok şükür yoğun bir haftasonu geçirdim yoruldum valla sen napıyosun canımzemuszemus

iyiyim çok şükür yoğun bir haftasonu geçirdim yoruldum valla sen napıyosun canımzemuszemus

valla bende ne yapım evde hasta adam hiç eksik olmuyor canım şimdide eşim hasta valideyi dün gönderdik doktora oğlunun yanına iyiyimi bugün gelecekmiş şimdi benim geri zekalı koca üşütümüş galiba bana kırık gelmiş diyo sabah bende ne kırığı dedim kız grip olmuşummmmmmmmmmm diyor :roflol::roflol::roflol:

geçmiş olsun canım

gelddiimmmmmm.. =))
1 haftadır evdeydim kızlar.. düşük tehlikesi oldu.. kanamam oldu 2 kez.... evde yattım sürekli..
çok şükür iyiyiz... bebişin sağlığıda iyi..... evde int yok o yüzden giremedim.. aklım hep burda kaldı... bafoyu çok merak ediyorum.... sonuç ne oldu? bugün test yaptıracaktı sanırım?
ayselcim bende sistit oldum.. illet bişi.. bi yapıştı yakama uzun süre bırakmadı... çok kötü... allah şifa versin.. bir an önce iyileşirsin inş.. dr söylemiştir ama en iyi ilacı bbbooollll su içmek

sağol canım nasılsın ya ben bitteyle çok samim arkadaşıs onu ancak buralarda bulabiliyom ya değilse şubattan marttan hiç bi beklentim yok benim:1no2::1no2:

ayşee geçmiş olsun canım ya sende hastalarla uğraşıyosun Allah güç versin kıss niye umudun yokmuş bakkimalsanaalsanasmile

lapacıı geçmiş olsun canım bizde seni özledik valla bebiş iyidir inşallah

Cok gecmis olsun tatlim...
Cok sükür iyisiniz kendine cok dikkat etopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…