Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sağolun kızlar.. vallahi öyle korktum ki... bebeğin kalp sesni duyana kadar b enim kalbim duracaktı korkudan... çok şükür bebek iyi.. ctesi kontrolüm var.... herşey yolunda gider inş.....
ilk 3 ay çok endişe ile geçiyor işte... az kaldı ama 9 hafta içindeyim şimdi.. 12 haftadan sonra riskli dönem bitecek... inş sağ salim o zamanlarıda görürüm....

ayşee geçmiş olsun canım ya sende hastalarla uğraşıyosun Allah güç versin kıss niye umudun yokmuş bakkimalsanaalsanasmile

sağol canım işte bu benim kaderim napcan
umudum yok çünkü sana adet görüyom demiştim iki damla koyu bişeydi bi dahada yok gelmedi zaten düzenli adette yok biliyon ben nasıl ümidimi olsun hee:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım geçmiş olsun bitanemm

ayşe kız bak burda pcoslular var hamile kalan valla sen umudunu yitirme derim ben

günaydın kızlarrr...lapaci neredesin..çok merak ettik ama okuyunca rahatladım şimdi....
bende adet oldum... aslında 3 gün erken lekelenmem oldu...bugün başlaması lazım...bişi değil kafam karıştı bu ay doktora gitmeyi planlıyordum ya...şimdi ne zaman gitmem lazım bilmedim...ilk defa böle bişi oldu kötü bişi değildir dimi kızlar....şu andada çok az ama bakalım yarını bekliyeceğim...sökülmezse yarın yada çarşamba gideceğim...

ayşe kız bak burda pcoslular var hamile kalan valla sen umudunu yitirme derim ben

nasıl yani buradki hamilelrden varmı pko olanlar e e nasıl hamiş olmuşlar ya bişey anlatın banaaaaaaaaaguclubacismileguclubacismile

nasıl yani buradki hamilelrden varmı pko olanlar e e nasıl hamiş olmuşlar ya bişey anlatın banaaaaaaaaaguclubacismileguclubacismile

ben canım ben...kronik pkoyum =) ve çok şükür hamileyim..

-http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/344434-pcosla-gebe-kalinabilirmis-ustelik-gec-dollenme.html
bak hikayem burada yazıyor.... oku zaman bulabilirsen...

valla lapacının dedıgıgı gıbı bol su ıc...sıstıt yanma yapar ıdrar yaparken ama mantarınkı bıraz daha farklı kasınma daha cok bıde akıntı olması lazım beyaz sut kesıgı gıbı...
eger sadece ıdrar yaparken yanma varsa sıstıttır...
valla gecmıs olsun onun ıcın maydonoz sapı kaynatıp ıcın dıyolar... dene ıstersen

mugmug1---------------- 17 şubat
nilde------------------------ 20 şubat
kvrck---------------------- 21 şubat

lorkeee mugi den haber var mı?

yok mugı hıc ugramadı regl oldum veya olmadım demedı hsonu baktım ben hep

gecmıs olsun canım... ınsallah tekrr etmez ...sebınde de olmsutu bılıyorsun bolbol dınlenmeye calıs ıs yerınde fazla yorma kendını...
Allah kolaylık versın

ben canım ben...kronik pkoyum =) ve çok şükür hamileyim..

-http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/344434-pcosla-gebe-kalinabilirmis-ustelik-gec-dollenme.html
bak hikayem burada yazıyor.... oku zaman bulabilirsen...

allah sağsalim kucağına almyıda nasip etsin inşallah kızlar yumurtlamayı nasıl anlayıbiliyorsunuz ya böyle koyu yumurtma beyazı gibi mi oluyor yalmaz:lmaz:

kızlarrrrr..çookk teşekkürler... çok sağolunnn..... korkulu geçti ama geçti çok şüküüürr... inşallah bir daha olmaz...
edutcum... adetinin ilk günü asıl yoğun kanamanın başladığı gün oalrak sayacaksın.. benimde 3-4 ay bu şekilde oldu... ilk olduğunda benimde çok kafam karışmıştı... dr a sordum böyle tarif etti bana... ona göre 3. günü gittim ben...
belki sende benim gibi bir kaç sonra hamile kalırsın =) inş :Saruboceq:

allah sağsalim kucağına almyıda nasip etsin inşallah kızlar yumurtlamayı nasıl anlayıbiliyorsunuz ya böyle koyu yumurtma beyazı gibi mi oluyor yalmaz:lmaz:

ben her ay çok bariz yumurtlamamı hissettiğimi düşünürdüm... bir ağrı ve batma oluyodu.. kontrole gittiğimde sağ tarafta diyodum mesela dr evet doğru diyordu =) o kadar net hissediyordum... hamile kaldığım ay yine hissettim ama nasıl olduysa adet olmam geeken gün yumurtlamışım.... ve tesadüf eseri o gün ilişki olmuş ve hamile kaldım.. yani pkolular adet olana kadar gün aşırı ilişki yaşamalı.. yumurtlama günlerini takip etmek çok doğru değil.... şu an gittiğim dr bana bunu söyledi zaten.. ben pkolulara bunu öneriyorum birde böyle dene sonra gel diyorum dedi...

kızlar işler feci birikmiş.... ben kaçayım biraz.. acil işlerimi toparlayayım... ara sıra girerim yine...
öpüyorum hepiniziii.. tekrar tşkkürler ilginiz için a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…