Iyiyim canim hep ayni iste. Calismalara tam gaz devam
Sen nasilsin ?
ayşee geçmiş olsun canım ya sende hastalarla uğraşıyosun Allah güç versin kıss niye umudun yokmuş bakkimalsanaalsanasmile
gelddiimmmmmm.. =))
1 haftadır evdeydim kızlar.. Düşük tehlikesi oldu.. Kanamam oldu 2 kez.... Evde yattım sürekli..
çok şükür iyiyiz... Bebişin sağlığıda iyi..... Evde int yok o yüzden giremedim.. Aklım hep burda kaldı... Bafoyu çok merak ediyorum.... Sonuç ne oldu? Bugün test yaptıracaktı sanırım?
Ayselcim bende sistit oldum.. Illet bişi.. Bi yapıştı yakama uzun süre bırakmadı... çok kötü... Allah şifa versin.. Bir an önce iyileşirsin inş.. Dr söylemiştir ama en iyi ilacı bbbooollll su içmek
Allah bigün verecek bizede benim umudum varr inşallahhhh:Saruboceq:
sağol canım işte bu benim kaderim napcan
umudum yok çünkü sana adet görüyom demiştim iki damla koyu bişeydi bi dahada yok gelmedi zaten düzenli adette yok biliyon ben nasıl ümidimi olsun hee:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aminnn canim INSALLAH
ayşe kız bak burda pcoslular var hamile kalan valla sen umudunu yitirme derim ben
lapacııııııııııııııııı sen pkoydun dimii
nasıl yani buradki hamilelrden varmı pko olanlar e e nasıl hamiş olmuşlar ya bişey anlatın banaaaaaaaaaguclubacismileguclubacismile
lorkee canım yanlış hatırlamıyorsam sende mantar vardı değil mi? belirtisi ne?
bende sistit var ilaç kullanıyorum ama şimdi de dış kısımda yanma oluyor sadecebilmiyorumkismile Mantarla ilgisi var mı merak ediyorumbilmiyorumkismile
mugmug1---------------- 17 şubat
nilde------------------------ 20 şubat
kvrck---------------------- 21 şubat
lorkeee mugi den haber var mı?
gelddiimmmmmm.. =))
1 haftadır evdeydim kızlar.. düşük tehlikesi oldu.. kanamam oldu 2 kez.... evde yattım sürekli..
çok şükür iyiyiz... bebişin sağlığıda iyi..... evde int yok o yüzden giremedim.. aklım hep burda kaldı... bafoyu çok merak ediyorum.... sonuç ne oldu? bugün test yaptıracaktı sanırım?
ayselcim bende sistit oldum.. illet bişi.. bi yapıştı yakama uzun süre bırakmadı... çok kötü... allah şifa versin.. bir an önce iyileşirsin inş.. dr söylemiştir ama en iyi ilacı bbbooollll su içmek
ben canım ben...kronik pkoyum =) ve çok şükür hamileyim..
-http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/344434-pcosla-gebe-kalinabilirmis-ustelik-gec-dollenme.html
bak hikayem burada yazıyor.... oku zaman bulabilirsen...
valla lapacının dedıgıgı gıbı bol su ıc...sıstıt yanma yapar ıdrar yaparken ama mantarınkı bıraz daha farklı kasınma daha cok bıde akıntı olması lazım beyaz sut kesıgı gıbı...
eger sadece ıdrar yaparken yanma varsa sıstıttır...
valla gecmıs olsun onun ıcın maydonoz sapı kaynatıp ıcın dıyolar... dene ıstersen
canım senin dediğin belitiler geçen hafta vardı hafta sonuna doğru da sistit başladı çok zor oluyor yaa
offf yaa işyerinde çok zor oluyor
allah sağsalim kucağına almyıda nasip etsin inşallah kızlar yumurtlamayı nasıl anlayıbiliyorsunuz ya böyle koyu yumurtma beyazı gibi mi oluyor yalmaz: lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?