Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hadi inşallah...benim ilk defa böyle olunca korktum birde klomen için bu ay niyetlendik ya üzüldüm biraz...hayırlısı kuzum...ama seni cidden çok merak ettik... ödüm koptu bebeğe yada sana bişi oldu diye...habersiz bırakma bizi..

canım bende bide tiroit rahatsızlığım var ondanda olmuyor ya adet ben çok geç oluyorum mesela bu ayın 27 yedisinde 4 ay adet görmemiş olacam işte benimki böyle bişey inşallah moralli olmam lazım şu anda tiroit haşimato tedavisi görüyom nisanda başlıycam inşallah o zamana kadar hamile kalırım ya üf sil baştan çok zorlmaz::1no2::1no2:

burda herkez aynı durumda inan o yüzden morali burda bulursun...yanlız olmadığını bilmek rahatlatır bence

bitte ben çıkıyom canım görüşürüz işlerin yoğunmu canım kendine iyi bak yine girmeye çalışırım inşallah öpüyom kıslar hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

burda herkez aynı durumda inan o yüzden morali burda bulursun...yanlız olmadığını bilmek rahatlatır bence

inşallah allah kimsenin kucaığnı boş bıramaz canım inşallah hayırlısı diyelim canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayşee bak gördünmü lapacı hamile sen onun tavsiyelerine uy derim ben

ayşee bak gördünmü lapacı hamile sen onun tavsiyelerine uy derim ben

inşallah canım hadi çıktım canım inşallah meleklerimis bi an evvel gelirde fazla aramıyız yaramaları tabi öptüm senide bayyyyyyyyyyyy:a015:naniknanik

canim cokk iyiyimm yanimda bir cocuk bakiyom 10 aylik alman cocuguu oyun istiyoookaydirigubbakcemile2bende size gunaydin deyip cikiyayim dedimm hem yeni haber vamii dedimmmopuyorumnanaktan

iyiyim canım haftaya başladık hayırısıyla sen yumurta takibine mi başlıcaksın

başlayacaktımda canımcım okumuşsundur ilk defa erken oldum sandım ama oda lekelenme...bakalım yoğun başlamasını bekliyorum bilmem gelmezse napacağım

arkadaşlar bugünde adet olmadım belirtimde yok az önce test yaptım negatif çıktı 1 gün geçti adetim erken mi yaptım acaba kafam çok karışık genelde adetlerim düzenlidir ama ne oldu bilemiyorum :uhm:

slm kızlarr herkese iyi haftalar..lapacı canım çok merak ettim seni ya çok şükür atlatmışsın bir haftayı bebişini de görmüşsün inşallah sağ salim şu bikaç haftayı atlatırsın benimde günüm yarın aslında pkoluyum geç de olabilirim ama bugün test yapmamak için kendimle savaş veriyorum kızlar akıl verin ya test yapıyım mı yapmıyım mı yoksa yarını bekliyim mi ha yarın sabah ha bikaç saat sonra farkeder mi sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…