kızlarrrrr..çookk teşekkürler... çok sağolunnn..... korkulu geçti ama geçti çok şüküüürr... inşallah bir daha olmaz...
edutcum... adetinin ilk günü asıl yoğun kanamanın başladığı gün oalrak sayacaksın.. benimde 3-4 ay bu şekilde oldu... ilk olduğunda benimde çok kafam karışmıştı... dr a sordum böyle tarif etti bana... ona göre 3. günü gittim ben...
belki sende benim gibi bir kaç sonra hamile kalırsın =) inş :Saruboceq:
ben her ay çok bariz yumurtlamamı hissettiğimi düşünürdüm... bir ağrı ve batma oluyodu.. kontrole gittiğimde sağ tarafta diyodum mesela dr evet doğru diyordu =) o kadar net hissediyordum... hamile kaldığım ay yine hissettim ama nasıl olduysa adet olmam geeken gün yumurtlamışım.... ve tesadüf eseri o gün ilişki olmuş ve hamile kaldım.. yani pkolular adet olana kadar gün aşırı ilişki yaşamalı.. yumurtlama günlerini takip etmek çok doğru değil.... şu an gittiğim dr bana bunu söyledi zaten.. ben pkolulara bunu öneriyorum birde böyle dene sonra gel diyorum dedi...
canım bende bide tiroit rahatsızlığım var ondanda olmuyor ya adet ben çok geç oluyorum mesela bu ayın 27 yedisinde 4 ay adet görmemiş olacam işte benimki böyle bişey inşallah moralli olmam lazım şu anda tiroit haşimato tedavisi görüyom nisanda başlıycam inşallah o zamana kadar hamile kalırım ya üf sil baştan çok zorlmaz::1no2::1no2:
burda herkez aynı durumda inan o yüzden morali burda bulursun...yanlız olmadığını bilmek rahatlatır bence
canım bende bide tiroit rahatsızlığım var ondanda olmuyor ya adet ben çok geç oluyorum mesela bu ayın 27 yedisinde 4 ay adet görmemiş olacam işte benimki böyle bişey inşallah moralli olmam lazım şu anda tiroit haşimato tedavisi görüyom nisanda başlıycam inşallah o zamana kadar hamile kalırım ya üf sil baştan çok zorlmaz::1no2::1no2:
bitte ben çıkıyom canım görüşürüz işlerin yoğunmu canım kendine iyi bak yine girmeye çalışırım inşallah öpüyom kıslar hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayşee bak gördünmü lapacı hamile sen onun tavsiyelerine uy derim ben
iyiyim canım haftaya başladık hayırısıyla sen yumurta takibine mi başlıcaksın
kizlar anlasilan yeni haber yokk benim cikmam lazim size iyi sohbetlerolumunekankayizsmile
sen Almanyanın neresindensin geçen yaz ben 1 ay kaldım Berlinde çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?