Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm canım istersen yarını bekle gerçi varsa çıkıyor ama benim 1 gün geçmişti negatif moralim bozuldu çok. Kesin yok zaten hiç bir belirtimde yok umarım hamişsindir:Saruboceq:

slm arkadaşlar işler yüzünden anca girebildim umarım hepiniz iyisinizdir bu arada adeti geciken arkadaşlarım adet tarihinizden en geç 10 gün sonra test yaptırmanızı öneriyorum çünkü bütün drların önerisi budur. bu arada bende adet olmadım daha ama belirtileri başladı umarım adet olmayızda hamiş haberlerimizi burdan paylaşırız :Saruboceq:

hoşgeldin canım..herkez yoğun pazartesi diye gaiba... 10 gün iyiymiş ama nasıl dayanacağız

mecburen canım eğer sonuç güzel olacaksa dayanmak zorundayız zaten 10 güne kadar da adet oluruz herhalde bazılarımız hariç
neyse ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz arkadaşlar

supreme canım sanırım herkes öğlen yemeğinde en son clarita ve mervam hamiş bilmiyorum duydun du bu haftanın başında da ben varım :))

bende çarşambaya doktordan randevu aldım.... bakalım nolcakkk

kısllarrr
mervam hamilemii???? az önce gördüm bende =))) yuppiiiii
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
başka varmı güzel haber? ayy şu listeye bi bakayımmm beennn

kızlar nasılsınız bırden cıktım sabah ...
gece yarısı kasık agrım basladı ama boyle gaz krampı gıbı sadece sag tarafta patlayacak gıbıydı ...
oglene dogru tekrar tuttu ..
varmı bı fıkrınız neden olabılır...
batıyo bayagı hareket etmekte zorlanıom esımde ılla dr a gıdelım yarın dıo ...

supreme canım sanırım herkes öğlen yemeğinde en son clarita ve mervam hamiş bilmiyorum duydun du bu haftanın başında da ben varım :))

evet kızları duydumda. bu haftanın başında ben varım yazmışsın geçmişi okuyorum 1saattir kız hamilemisin sen ya anlamadımkii

kısllarrr

şimdilik başka hamilemiz yok canım bu arada geçmiş olsun sanada neyseki ucuz atlatmışsın umarım bir daha sorunla karşılaşmaz ve sağ sağlim kucağına alırsın bebişini:teselli:

hayırlısı olsun edutcum inşallah bu ay beklediğin son ay olur boshayallersmile

ayyy inşallah.... bakalım mart olsa..aralık bebişim olur belki...tedaviye başlarmı hemen...klomene mesela? ilk aydan kloamenle hamile kalırmıyım ki:)))

kısllarrr

lapaci huuu merak ettim seni ya geçmiş olsun kuşum, kanaman olmuş. progestan ve iğneye başladınmı düşük olmasın diye. banada olmuştu 2hafta önce hep yat falan dedi doktor. dikkat et kendine geçiyo inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…