Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım gaz falan olabilir, dogrulamıyosan kesin gazdır:uhm:

bencede git..aslında bendede oluyor bazen ama geçiyor...uzadıysa git doktora

evet kızları duydumda. bu haftanın başında ben varım yazmışsın geçmişi okuyorum 1saattir kız hamilemisin sen ya anlamadımkii

ay kız ağzın bal yesin bu hafta ilk test yapıcak benim yani o manada :)) inşallah dediğin gibi hamile çıkarım

canım gaz falan olabilir, dogrulamıyosan kesin gazdır:uhm:
bende gaz dıom esıme o da bı tedırgınlık hemen eyvahedigeldismile
yarına kdr aynı devam ederse gıderım dedım en son ..
dedıgın gıbı sadece hareket ederken anlıyorum cunku gaz bencede afedersınız ama cıkmıo mubarek ..
rezene ıctım sımdı rahatlatır ınsallah
bencede git..aslında bendede oluyor bazen ama geçiyor...uzadıysa git doktora

ya canım gaz sancısı gıbı bu doktorluk durum degıl sanırım

slm kızlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım varmı güzel haberler

çoookkk teşekkürler kızlar.. sağolun.... çok şükür şimdi bebişde bende iyiyiz.... allah bir daha yaşatmasın o korkuyu...
supreme iğne vermedi sadece progestan verdi... 2 kutu içtim..sonuncusu şimdi bitti hatta =) inş bir daha gerek kalmaz.. bu ctesi rutin kontrolüm var... kısmetse ellerini parmaklarını sayacağız boshayallersmile

canım herkeste aynımı olur bilmiyorum ama geçen ay bende de oldu o ağrı ve yumurtalarım çatladı sonrasındada devam etti bu ay hamiş kaldım işallah seninde öyle olur

canım geçmiş olsun bebişin ilk kalp atışlarını ne zaman duydunuz bende ona göre gideyim

slm kızlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım varmı güzel haberler

merhaba clarita... senle bir türlü denk gelemedik... hamileymişsin.. hayırlısı olsunn... rabbim sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin.. :Saruboceq:
:teytey:

yaaa halev yaa 10 gün beklemek mi herhalde deliririm sempatiksalakcinni

canım ben beklenen adet tarihimden 3 gün önce yaptım silik çizgi çıktı çok inanmak istemedim çünkü adet belirtileri vardı sonra günümde tekrar denedim kıpkırmızı bi çizgi çıktı ilk defa kırmızı gördüğüme sevindim ama belli olmaz bazılarının 10 gün sonrada çıkıyo

amin canım bende senin hamiş olduğununa sevindim işallah sağ salim bütün hamişler bebişlerini kucaklarına alır olmayanlarada rabbim en kısa zamanda verir işallah

merhaba bende artık çift çizgiyi görmek istiyenlerdenim benim 2.aşılamam yapıldı ve 4 gün sonra inşallah alllahın izniyle iyi haberler bekliyorum hayırlısylaa alllahımmm herkesin gönlüne göre ver yarabbimmm...amiiimmm...

amiinnn...
nasıl gidiyor peki? var mı bir sıkıntın? kaç haftalıksın?

iyi gidiyor canım biraz kasık ağrılarımm oldu bikaç gündür iyiyim ama göbüşüm çok şişti 5hafta4 günlüğüm gören hamile olduğumu anlıyo 1 aylık dediğimde şaşırıyolar daha ultrasonda bakmadı dr kan tahlili yaptı değerler güzel dedi 7 haftalık olunca gel dedi işallah kalbini duyarız bide ikiz gebelik ne zaman belli olur varmı fikriniz göbüş şişti şimdiden hamile giysileri giymeye başladım kayınvalidemde fala baktırmış biyerde o hamile olduğumu bilmiyo iki tane bebek gelcek demişler gerçi fala hiç inanmam senin nasıl gidiyo sende çok şiştinmi benim gibi

amin canım inşallah güzel haberler verirsin hayırlısı olsun

bafo galiba sanada aşılama yapılcaktı yapıldımı sende durumlar nasıl

7. hafta gittiğinde öğrenirsin.. ultrasonla bakacak hem kalp atışını duyacaksın hemde boyunu posunu ölçecek =)
gazdan şişiyor olabilir.. benim sabah hiç bir şey yok ama akşamları bir şişiyorum ki sorma.. hiç birşey olmuyor üstüme.. ama gün içinde hiç göbek yok =) gazdan sanırım...

benimde aynı sabah hiçbişey yok akşama biraz göbüşüm çıkıyo, henüz kilo almadım aksine verdim kusmaktan =) ilk 20 haftada fazla kilo alınmıyormuş en fazla 2.5 kilo almak gerekirmiş sonra hızla büyüyolar zaten :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…