hadi hayırlısı canım umarım birşey çıkmaz
kızlar nasılsınız bırden cıktım sabah ...
gece yarısı kasık agrım basladı ama boyle gaz krampı gıbı sadece sag tarafta patlayacak gıbıydı ...
oglene dogru tekrar tuttu ..
varmı bı fıkrınız neden olabılır...
batıyo bayagı hareket etmekte zorlanıom esımde ılla dr a gıdelım yarın dıo ...
gece yarısı kasık agrım basladı ama boyle gaz krampı gıbı sadece sag tarafta patlayacak gıbıydı ...
evet kızları duydumda. bu haftanın başında ben varım yazmışsın geçmişi okuyorum 1saattir kız hamilemisin sen ya anlamadımkii
bende gaz dıom esıme o da bı tedırgınlık hemen eyvahedigeldismilecanım gaz falan olabilir, dogrulamıyosan kesin gazdır:uhm:
bencede git..aslında bendede oluyor bazen ama geçiyor...uzadıysa git doktora
çoookkk teşekkürler kızlar.. sağolun.... çok şükür şimdi bebişde bende iyiyiz.... allah bir daha yaşatmasın o korkuyu...
supreme iğne vermedi sadece progestan verdi... 2 kutu içtim..sonuncusu şimdi bitti hatta =) inş bir daha gerek kalmaz.. bu ctesi rutin kontrolüm var... kısmetse ellerini parmaklarını sayacağız boshayallersmile
slm kızlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım varmı güzel haberler
yaaa halev yaa 10 gün beklemek mi herhalde deliririm sempatiksalakcinni
amin canım bende senin hamiş olduğununa sevindim işallah sağ salim bütün hamişler bebişlerini kucaklarına alır olmayanlarada rabbim en kısa zamanda verir işallah
amiinnn...
nasıl gidiyor peki? var mı bir sıkıntın? kaç haftalıksın?
merhaba bende artık çift çizgiyi görmek istiyenlerdenim benim 2.aşılamam yapıldı ve 4 gün sonra inşallah alllahın izniyle iyi haberler bekliyorum hayırlısylaa alllahımmm herkesin gönlüne göre ver yarabbimmm...amiiimmm...
iyi gidiyor canım biraz kasık ağrılarımm oldu bikaç gündür iyiyim ama göbüşüm çok şişti 5hafta4 günlüğüm gören hamile olduğumu anlıyo 1 aylık dediğimde şaşırıyolar daha ultrasonda bakmadı dr kan tahlili yaptı değerler güzel dedi 7 haftalık olunca gel dedi işallah kalbini duyarız bide ikiz gebelik ne zaman belli olur varmı fikriniz göbüş şişti şimdiden hamile giysileri giymeye başladım kayınvalidemde fala baktırmış biyerde o hamile olduğumu bilmiyo iki tane bebek gelcek demişler gerçi fala hiç inanmam senin nasıl gidiyo sende çok şiştinmi benim gibi
7. hafta gittiğinde öğrenirsin.. ultrasonla bakacak hem kalp atışını duyacaksın hemde boyunu posunu ölçecek =)
gazdan şişiyor olabilir.. benim sabah hiç bir şey yok ama akşamları bir şişiyorum ki sorma.. hiç birşey olmuyor üstüme.. ama gün içinde hiç göbek yok =) gazdan sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?