canım bılemıcem ama bugun yumurtalama gunum o yuzden de olabılır asırı gaz var gıbı sancı...canım herkeste aynımı olur bilmiyorum ama geçen ay bende de oldu o ağrı ve yumurtalarım çatladı sonrasındada devam etti bu ay hamiş kaldım işallah seninde öyle olur
iyi gidiyor canım biraz kasık ağrılarımm oldu bikaç gündür iyiyim ama göbüşüm çok şişti 5hafta4 günlüğüm gören hamile olduğumu anlıyo 1 aylık dediğimde şaşırıyolar daha ultrasonda bakmadı dr kan tahlili yaptı değerler güzel dedi 7 haftalık olunca gel dedi işallah kalbini duyarız bide ikiz gebelik ne zaman belli olur varmı fikriniz göbüş şişti şimdiden hamile giysileri giymeye başladım kayınvalidemde fala baktırmış biyerde o hamile olduğumu bilmiyo iki tane bebek gelcek demişler gerçi fala hiç inanmam senin nasıl gidiyo sende çok şiştinmi benim gibi
benimde aynı sabah hiçbişey yok akşama biraz göbüşüm çıkıyo, henüz kilo almadım aksine verdim kusmaktan =) ilk 20 haftada fazla kilo alınmıyormuş en fazla 2.5 kilo almak gerekirmiş sonra hızla büyüyolar zaten :CüvCüv:
canım bılemıcem ama bugun yumurtalama gunum o yuzden de olabılır asırı gaz var gıbı sancı...
aksama da calısma yapıcaz hayırlısı bakalım sonra bıde cars yapıcaz sonra ayryız esımle ...
ben memlekete gıdıcem ...
nasıbse olur nabalım beklıoz ıste hadi hayırlısı işallah bu ay bebişin gelir bide memleket havası aldırıp gelirsin
Supreme nasılsın canım?
BebİŞİmİzde bÜyÜyor artık
cİnsİyerlerİ de ÖĞrenmeye baŞladık zaman Çabuk geÇİyor walla yetİŞmesİ zor
Supreme nasılsın canım?
BebİŞİmİzde bÜyÜyor artık
cİnsİyerlerİ de ÖĞrenmeye baŞladık zaman Çabuk geÇİyor walla yetİŞmesİ zor
ayselcim özelden de mesaj atmışsın bana.. çok saol... ancak bakabildim hepsine =))
supreme in cinsiyet belli mii????
canım benimm iyiyiz cokşükür valla =) evet bebiş büyüyo 2hafta sona cinsiyetini ögrenicez en son gittigimde daha belli olmamıştı. Genelde insanlar erkek yorumunu yapıyo =)) ama saglıklı olsunda farketmez. doktor bazen iki yada üç gün önde diyo anlamadım şimdi bebek nekadarlık oldu. ama hala bulantı ve kusmalarım var :1no2: ilk aydan bugün e 2 kilo vermişim. Ayselim kuşum az kaldı seninde heeehihoyyyt
canım benimm iyiyiz cokşükür valla =) evet bebiş büyüyo 2hafta sona cinsiyetini ögrenicez en son gittigimde daha belli olmamıştı. Genelde insanlar erkek yorumunu yapıyo =)) ama saglıklı olsunda farketmez. doktor bazen iki yada üç gün önde diyo anlamadım şimdi bebek nekadarlık oldu. ama hala bulantı ve kusmalarım var :1no2: ilk aydan bugün e 2 kilo vermişim. Ayselim kuşum az kaldı seninde heeehihoyyyt
nasıbse olur nabalım beklıoz ıste hadi hayırlısı işallah bu ay bebişin gelir bide memleket havası aldırıp gelirsin
ınsallah boshayallersmile
bence senın kız bana oyle gelıo ama hayırlısı bıde kızda daha cok bulantı falan derler ama son ıkı tanıdıgım bulantı sonucu erkek sahıbı oldu o da ayrı mesele ...
sebınde de kız var gıbı gelıo hayırlısı bakalık saglıkla kucagınıza alın ınsallah da gerısı onemlı degıl
arkadaşlar benimde adet yaklaştı belirtileri baş gösteriyor umarım kanama olmaz da bi bebiş konuverir göbüşüme geçen adetten bu yana 29 gün geçti bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz için.
arkadaşlar benimde adet yaklaştı belirtileri baş gösteriyor umarım kanama olmaz da bi bebiş konuverir göbüşüme geçen adetten bu yana 29 gün geçti bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz için.
MERHABA KISLAR yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?