Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

heyecanlıyız.bugün kontrolümüz var.sizin için de dua edicez bebişimle birbirimizi gördüğümüz zamana :)

hoşgeldin sebbiinnnn...
maşallahh nerdeyse 3 ay olmuşsunuzz
inş bende görürüm o zamanları.. şu riskli zamanı bi atlatsam çok rahat edicem
nasılsın canım... nasıl gidiyor? var mı bir sıkıntın?
2 li test yaptırcaksın dimi kontrolünde?

heyecanlıyız.bugün kontrolümüz var.sizin için de dua edicez bebişimle birbirimizi gördüğümüz zamana :)

ınsallah guzel gecer canım her daım dualarınızı beklıyoruz..
mugı ve kvrck hıc gırmedı bugun hala ...ınsallah hamıledırlerde guzel sonucun heyecanından gelememıslerdır

kızlar ben dayanamadım test aldırdım kocişime :)) şimdi de biraz idrar birikmesini bekliyim bi saat falan 5 saat geçmiş olucak yeterli olur dimi :kedi:

ınsallah guzel gecer canım her daım dualarınızı beklıyoruz..
mugı ve kvrck hıc gırmedı bugun hala ...ınsallah hamıledırlerde guzel sonucun heyecanından gelememıslerdır
belki de çift çizgiyi görüp soluğu dr.da almışlarıdır :Saruboceq:

Merhaba kızlar. Ancak yazabıldım.pazartesı ve ınanılmaz yoĞunluk vardı.
MaŞallah katılım Çok fazla bugÜn. GÖz gezdırdıĞım kadarıyla hafta sonu rahatsızlanmıŞsın lapacım geÇmıŞ olsun bır problem Çıkmadan bebĞını kucaĞıan alırsın ınŞŞ. Kırmızıları gÖren arkadalara sabır dılıyorum. Umudumuz dıĞer ay ınŞŞ.

kızlar ben dayanamadım test aldırdım kocişime :)) şimdi de biraz idrar birikmesini bekliyim bi saat falan 5 saat geçmiş olucak yeterli olur dimi :kedi:

aman bacım bence ii yaptın en azından neyin ne olduğunu biliyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…