Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar ben dayanamadım test aldırdım kocişime :)) şimdi de biraz idrar birikmesini bekliyim bi saat falan 5 saat geçmiş olucak yeterli olur dimi :kedi:

en sağlıklısı sabah ilk idrarla yapılandiye biliyorum ama tabi bu ne kadar adetinin geciktiğine de bağlı.1 hafta falan geciktiysen ne zaman yaparsan yap çıkar.bir de sıkışayım diye çok su içme o da yanıltabiliyormuş.

sebin sen nasılsın canım zemuszemus

iyiyim tatlım.p.tesi yoğunluğu işte.alşam da dr için erken çıkıcam işleirmi bitirmeye çalışıyorum :çok üzgünüm: çok sıkıldım.bayram falan olsaydı da tatil yapsaydık yahuuu

yani en azında her zamanki gib tek çizgiyi görüp acaba var mı yok mu diye düşünmem kafamdan atmıış olurum zemuszemus

Canım benim bildiğim kadarıyla 10 gün geciktikten sonra idrar testi doğru sonuç verebiliyormuş.Ben bunu dr dan öğrendim.Benim adetim 7 gün geçmişti gittim ki test yaptırayım.Dr bana 10 günü bulsun öyle yapalım demişti hamileysende belli olmayabilirmiş.İnşallah hamilesindir:CüvCüv:

ben ocaktan beri...eşimle aynı şehirde değiliz aslında daha yumurtalama günün tututramıyoruz ya hayırlısı

ah garibim bizler aynı evin içinde bazen zorlanıyoruz gününe denk getirmek için senin işin daha bir zor ama olsun.Allah belki daha çok yardım eder sana yerimseniben

ah garibim bizler aynı evin içinde bazen zorlanıyoruz gününe denk getirmek için senin işin daha bir zor ama olsun.Allah belki daha çok yardım eder sana yerimseniben

zamanı gelince galiba mucizem benimde olacak bacım... sağol ii dileklerin içinolumunekankayizsmile

kızlar testi yaptım ikinci çizgi ne çok silik ne de çok koyu böle çok hafif pempe gibi çıktı şimdi ben hamile miyimmmmm

bitan hayırlı olsun canım hamişsin resmini koysana canım
bafo, barays, edut, halev, lapaci slm kızlar nasılsınız

hamişler keyifler nasıl adet olan arkadaşlar umudunuz devam allahım tez zamanda meleklerimizi göbüşlerimize kondursun hayırlısıyla

kızlar testi yaptım ikinci çizgi ne çok silik ne de çok koyu böle çok hafif pempe gibi çıktı şimdi ben hamile miyimmmmm

KIZ SE HAMİŞ MİSİN O ZAMAN???????????
SÜPERRRRRR Bİ HABER O ZAMAN BİTANNNN
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteylumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…