Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar testi yaptım ikinci çizgi ne çok silik ne de çok koyu böle çok hafif pempe gibi çıktı şimdi ben hamile miyimmmmm

benım de bıldıgım pembe bıle olsa hamıle dıyolar hep...
valla sen bılırsın ıstersen sabah bı daha dene ama sımdılık bı kutlama yapabılırız gıbı geldı bana da
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

normal adet günüm yarın ama benim hesabıma göre yumurtlama günümden 2 gün önce kasık ağrısı oldu herhalde 2 gün önceye kaydı bide soğan suyu içmiştim bu ay ben yani bilmiyorum hala şoktayım kan vericem artık yarın öyle kesin emin olurum herhalde bide korkuyorum boş gebelik olmasın yine

kızlar ya bilgisayara format atılmıştı resmi yükleyemiyorum anlıycanız akşama kocişim geliince artık resmi koyarım gerçi o zamana kadar test çürüycek :))

ya kızlar inşallah hamişimdir de listenin başını ben çekip bu hafta herkes hamiş olur

CANIM SENİ TEBRİK EDİYORUM
ÖNCELİKLE AKLINA GÜZEL ŞEYLER GETİR ÖYLE KÖTÜ DÜŞÜNME CANIM BENİM
UMARIM KAN TESTİ SONRA EMİN OLURUZ CANIM
AMMMMA YİNE DE LORKENİN DEDİĞİ Bİ KUTLAMA YAPALIMM
:teytey::dance::teytey::dance::teytey::dance:

Ayy kızlar ya hepiniz sağolun ya inşallah hamileyimdir ve herşey yolunda gider valla gözlerim doldu sizin iyi dilekleriniz karşısında Rabbim hepinize doldursun bu ay herkesin yüzü gülsün herkse dua ediyorum

kızlar ben kaçıyorum görüşürüz yine kendinize iyi bakın pcoslu olanlara da soğan suyunu tavsiye ediyorum bence bi deneyin

bende bu ay başlasammı ki... ne zaman başladın sen

adetim bittikten 5 gün sonra başladım 12 gün falan devam ettim normalde 15 gün yapılması gerekiyo ama ne biliyim böle içimden bişi ya hamileysem bebişime bişi olmasın falan diye bıraktım kalan 3 günü içmedim

kızlar ben kaçıyorum görüşürüz yine kendinize iyi bakın pcoslu olanlara da soğan suyunu tavsiye ediyorum bence bi deneyin

ay şekerrr.... hafta başı süper oldu bu ...azcık kişi kalıcaz bu gidişle marta kızlarrralkisalkisalkis

bende bu ay başlasammı ki... Ne zaman başladın sen

canım regl döneminde başlamak en mantıklısı. Hamile olmadığın kesin çünki. Nette 15 gün diye yazıyor ama bilemiyorum. Bende yapmıştım. Devamındada incir kürü yaptım. Bende halen tık yok. Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…