kızlar testi yaptım ikinci çizgi ne çok silik ne de çok koyu böle çok hafif pempe gibi çıktı şimdi ben hamile miyimmmmm
normal adet günüm yarın ama benim hesabıma göre yumurtlama günümden 2 gün önce kasık ağrısı oldu herhalde 2 gün önceye kaydı bide soğan suyu içmiştim bu ay ben yani bilmiyorum hala şoktayım kan vericem artık yarın öyle kesin emin olurum herhalde bide korkuyorum boş gebelik olmasın yine
bafo hoşgeldin canımmm
darısı öncelikle senin başına 2 gün kaldı canım benim
benimde 4 gün kalmış
canım regl döneminde başlamak en mantıklısı. Hamile olmadığın kesin çünki. Nette 15 gün diye yazıyor ama bilemiyorum. Bende yapmıştım. Devamındada incir kürü yaptım. Bende halen tık yok. Hayırlısı bakalım
:Saruboceq: evet canım ya sukur yatcam kalkcam yatcam kalkcam ve ogrenıcezzzzzzzzzzzzzzdelikafadulden
bafo hoşgeldin canımmm
darısı öncelikle senin başına 2 gün kaldı canım benim
benimde 4 gün kalmış
:Saruboceq: evet canım ya sukur yatcam kalkcam yatcam kalkcam ve ogrenıcezzzzzzzzzzzzzzdelikafadulden
canım ya cok ıstıyorum ınsallah sende hamılesındır bu hafta ıkı hamıle bıle super haber ama bıde kvrck la ayselden guzel haberr gelırsse bombaaaa olur :lepi:
canım bebişler yavaş yavaş geliyor hamiş listemiz daha da uzayak galibakaydirigubbakcemile5ay hadi inşallah...bizede gelecek ay artık inşallahhh
kızlar hepinizi çooookkkk seviyorum bafo cum sende hamişsin bak görürsün içim içime sığmıyo benim kimseye bişi demedim kocişim biliyo bi tek kaynanam da arıyo bizim evi pislik götürüyo diyo( temizlik yapmaya korkuyorum[/QUO
ZOR BİR DURUMDASIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN. BENDE BU PAZAR GİDİCEM KAYNANAMIN EVİNİ TEMİZLEMEYE. İNŞŞ HAMİŞSİNDİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?