Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aayyy bitaanccıım yyaaaaaa..inşaalllaaaaaahhh hamilesindir.. yani silikde olsa çıktıysa kesin hamilesin... yuppiiii.. çok şüküürrrrrrr..... listeye bir kişi daha katıldı.. inşallaaahhh hepinizi ilistede görücezz... şen hamileler topiği olcak burasııı
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

arkadaşlar iyi akşamlar kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz iş yoğunluğunda anca yazabiliyordum neyse hoşca kalın...

kızlar testi yaptım ikinci çizgi ne çok silik ne de çok koyu böle çok hafif pempe gibi çıktı şimdi ben hamile miyimmmmm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
aslanım benım beeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5

:teytey: :teytey: :teytey:

ayy darısı basımızaaaaaaaaaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey:

ayşen_34---------------- 13 şubat
krizantem20------------ 13 şubat
ktg------------------------- 14 şubat
mersel_2509------------ 15 şubat
mugmug1---------------- 17 şubat
kvrck---------------------- 21 şubat

bafo hoşgeldin canımmm
darısı öncelikle senin başına 2 gün kaldı canım benim
benimde 4 gün kalmış

çok heyecanlandım çoook sevindim ay ugurlu geldın
ayseellllllllllllllllll kıs sıra bizdeeekaydirigubbakcemile2

olur inşallah bacım... üzülme sen

:Saruboceq: evet canım ya sukur yatcam kalkcam yatcam kalkcam ve ogrenıcezzzzzzzzzzzzzzdelikafadulden

canım ya cok ıstıyorum ınsallah sende hamılesındır bu hafta ıkı hamıle bıle super haber ama bıde kvrck la ayselden guzel haberr gelırsse bombaaaa olur :lepi:

:Saruboceq: evet canım ya sukur yatcam kalkcam yatcam kalkcam ve ogrenıcezzzzzzzzzzzzzzdelikafadulden

evet yaaa senin sonucu merakla bekliyorum wallla canım benim yaaaolumunekankayizsmile

canım ya cok ıstıyorum ınsallah sende hamılesındır bu hafta ıkı hamıle bıle super haber ama bıde kvrck la ayselden guzel haberr gelırsse bombaaaa olur :lepi:

inşallah tatlım:Saruboceq: kvrck yol yorgunu galiba bugün göremedim onufisfisfis
umarım sırada o vardır güzel haber vermek için:Saruboceq:

ay hadi inşallah...bizede gelecek ay artık inşallahhh
canım bebişler yavaş yavaş geliyor hamiş listemiz daha da uzayak galibakaydirigubbakcemile5

hamiş olmayan kalmasın listede hadi kızlar adeti bitenler başlayın çalışmaya
ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşmek dileğiyle

kızlar hepinizi çooookkkk seviyorum bafo cum sende hamişsin bak görürsün içim içime sığmıyo benim kimseye bişi demedim kocişim biliyo bi tek kaynanam da arıyo bizim evi pislik götürüyo diyo ( temizlik yapmaya korkuyorum

Kızlar yenı bır bıl ÖĞrendım ınŞŞ gerekmezde kullanmazsınız. Ama edutcum ÖksÜrÜĞÜn geÇmedıyse;

gece ÖksÜrÜk tuttuĞunda ayaĞınızın altına vıks sÜryomuŞunuz kalın Çorap gıyıp yatıyomuŞunuz.
Bu kadarmıŞ
ben Çıkıyorum ıyı akŞamlar

n egüzel aranızda hamile kalanlar var Allah analı bablı büyütsün darısı isteyen herkesin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…