Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

nasılsın tatlım çok özledim sizleri inşallah işlerimi iyice yoluna koyayım tekrar temelli döneceğim aranıza

nasılsın tatlım çok özledim sizleri inşallah işlerimi iyice yoluna koyayım tekrar temelli döneceğim aranıza

hayırdır canım kotu bı durum yoktur ınsallah...
beklıyoruz arada gel katıl yıne

Aaaa ne temizliği ya bırak gotursun:) samsakcimmmmm nasılsın

vala bencede ya esı bı sekılde ayarlasın yollmasın bıtanı temızlıge..
hem bugune kdr gelınlermı vardı bu kaynanalrın evlerı ne haldeydı acaba onceden sempatiksalakcinni

ay canımsın benim...hatrlayıp yazmışsın ya nasıl mutlu ettin beni...tutarsa deniycm tekrar sağol bitnaem..duygulandırdı beni allah razı olsun sendenolumunekankayizsmile

günaydın kızlar nassınız ben hala beklemedeyim sanki haftalar geçti gibi geliyo ama daha 7. ün bugün hemen ne oldğunu öğrenip kurtulsak ne güzel olurdu dimi ama pek belirtimde yok göğüslrim çok ağrıyodu aşılamadan beri o da azaldı gibi belim kalçam ve bacağıma vuran bir ağrım var bide ama akşamları ve tüm hafta sonu annemlerde misafir ağırlamaktan da oluyodur zannımca hayırlısı hayırlısı bide çok yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim dün çok mutlu oldum ama bi yandanda imrenerek iç geçirdimbenim niye olmuyo rabbim affetsin kıskanma değilde imrenme isteme........

canım yormasaydın keske kendını aılen bılmıyomu asılama oldugunu...
seın ıcın dınlenerek beklemek onemlı dıye bılıyorum az kaldı ınsallah sabret bakalım ...
10 gun su gıbı gecer guzel haber alacagını dusununce ınsallah

günaydın kızlar nasılsınızekakal işallah güzel haber alırsın canım

neyse kızlar herkesin işi var heralde bende biraz toparlanayım sonra görüşürüz

YOK CANIM YA BİLİYOLARDA ANNEM KOLUNU KIRINCA EŞ DOST GELEN GELENE GÜNDÜZ YOKUM ZATEN ÇALIŞIYORUM 80 YAŞINDA ANNEANNEM BAKIYO ANNEME BENDE AKŞAMLARI ÇOK YORMAMAYA ÇALIŞIYOLAR SAĞOLSUNLAR AMA EVİN KIZI OLUNCA HERŞEYİ ONLARDAN İYİ BİLİYOSUN İNŞALLAH GÜZEL HABERİDE ALIRSAM :Saruboceq: :Saruboceq:

clarita, EKAKAL, lorkee, nurzul günaydın kızlar bol hamişli bir gün diliyorum
ekakal geçmiş olsun annene canım
bitan dr. gittimi acaba kızlar

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel forumumum güzel insanları
ben geldimmmmmmmmmmm
çoooooooook ösledim hepinizi
nasılsınızzzzzz
var mı havadisler geçmişi okumak gözümü korkuttu acayip ilerlemiş sayfalar

en çok BAFOYU merak ettim pazartesi sonuç belli olacaktı ne haber geldi

kıvırcık senin günün geçti galiba sende durumlar nasıl. benim 1 hafta var ama benim umudum yok. herzamanki belirtiler başladı. kısmet bakalım.

günaydın arkadaşlar
hoşgeldin kvrck
seninde annene geçmiş olsun Ekakal inş bi güzel haberde senden alırız.

kvrck hosgeldın nabtın sonuc bellı mı senı beklıyoruz bızde...
bafonun test yarın olacak ..
bu arada mervam hamıle...
dun de bitan test yaptı sılık cızgı cıktı bugun kesın olacak ..
mugı gelmıo kac gundur en son reglı gelmemıstı

günaydın kızlarr ekakal canım inşallah güzel haberler alıcaz senden bende birazdan doktora gidicem eşimi bekliyorum kan vericem bi yandan da içimde tarifsiz bi korku var sonucu mutlaka yazıcam kızlar zaten hemen vermiyorlar sonucu saat 3 den sonra anca alırım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…