soktayımmmmmmmm
1881 değer
ve hamileyim
allahım sonunda bende bu cumleyi yazdım ya allah hepinize nasip etsin... dua eden herkesten allah bin kere razı olsun
hepinizi çooooooooook seviyorum
*bu arada bizim sperm azlıgı ve jhareket sorunumuz vardı biliyorsunuz ...bal ve arı sutu karıstırıp biray sabah ac karnına kullandı esım 20 milyondan 80 milyona,
%19 dan %60 a cıktı areketi tavsiye ederim. Prayforyou da aynısını kullanmıstıı
opuyorumnanaktan hepinizi çoook sevıyorum
gayecimm inanirmisin bende sirf bafoyu merak ettimm sabahten beri temizlik yapiyorum bitti postahaneye gitmem gerek acill ama bellki iyi haber vardir diye actim pc yii vede deydidee actigima dur ben yine bir halay cekimm:teytey::teytey::teytey:
Bizde sperm değerleri normal ama bende pervak'tan şark vital diye bal+polen+arı sürü karışımı aldım (süper doz). Yalnız eşim sabahları unutuyor akşam yemekten sonra 1 çay kaşığı yediriyorum.İnşallah onunda daha kaliteli daha dayanıklı spermleri olur bu sayede.
oyy.. 4 haftalık daha kuzujuk.. yerim onnuu.. minijiikkk....güçlü olsun sımsıkı tutunsun annesine inş...
aman bafocum dikkat et kendine... iyi bak bebişe de...
bafo cumm tebriklerrr canimm opuyorumnanaktanallah saglikla versin bebisini kucaginaa:teytey::teytey:insan okadar seviniyokii bende 2,5 seneden berii bekliyorumm umutt yokk gibi geliyodu bak bafo da ayni benim gibiymiss .allahimm bizede goster bu duyguyuu :Saruboceq:yarin aksamm guzel bir dua yapalim kizlarrr:Saruboceq:tekrar tebrikler bafocumma.s.
Bofocum valla sırf bu haberi okumak için girdim topice evde temizlik var. Tebrik ederim canım bebişine kavuştun Allahım sana sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin.tü tü tü maaşallah. Nazarımız değmesin... Artık belli bir süre kendine dikkat etmelisin canım. veeeee halayımı çekiyorum senin için
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Belkide ikizdir???Tüp bebekte ikiz olma şansı çok fazla.
soktayımmmmmmmm
1881 değer
ve hamileyim
allahım sonunda bende bu cumleyi yazdım ya allah hepinize nasip etsin... dua eden herkesten allah bin kere razı olsun
geldim doktordan 6 ayı bekleyelim dedi, hazirana kadar deneyin 2ay çok kısa süre dedi. Miyomum varmış onu kontrol etmek lazım dedi... Folik asit verdi o kadar
6 ay bekleyin diyoda bence yanılıyolar. Eşinin de sperm testi yapılsa daha iyi olur aslındada. Banda doktor 1 yıl bekle dedi. 1 yılın sonunda gittik ki eşimin spermi % 22 çıktı. önce ona başından bakılsaydı daha iyi olurdu.
Ama şu bir gerçekki eşin sperm tahlili verirkende stres yapıcak ozaman da düşebilir beklese bir türlü beklemese bir türlü.
Bence eşini iyi beslemek lazım keçiboynuzyla falan. Ama sende dicen ki haftada 3 gün berebaeriz kendide yapamaz. Inşşş eşinin spermleri iyidir.
6 ay bekleyin diyoda bence yanılıyolar. Eşinin de sperm testi yapılsa daha iyi olur aslındada. Banda doktor 1 yıl bekle dedi. 1 yılın sonunda gittik ki eşimin spermi % 22 çıktı. önce ona başından bakılsaydı daha iyi olurdu.
Ama şu bir gerçekki eşin sperm tahlili verirkende stres yapıcak ozaman da düşebilir beklese bir türlü beklemese bir türlü.
Bence eşini iyi beslemek lazım keçiboynuzyla falan. Ama sende dicen ki haftada 3 gün berebaeriz kendide yapamaz. Inşşş eşinin spermleri iyidir.
soktayımmmmmmmm
1881 değer
ve hamileyim
sağol merselcim çook teşekkür ederim. hep sizler için dua ediyorum inan :Saruboceq:cnm uzun zamandır girmiyordum belki hatırlamışsındır eda söyledi faceden hamile olduğunu tebrik ederim cnm bnm çoookk sevindim..allah tamam:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:ına erdirsin inşallah....
Slm kızlarr bafo hamileymiş çoook sevindimm tebriklerrrrr bafocumm Allah tamamını erdirsin inşallahh
biz denedik pray foryouda denemişti.. kesınlıkle tavsıye ederımartı dediğin gibi kayınvalidemin evinde ona arı sütü bal ye desem yada keçiboynuzu ye desem yapamaz..zaten bendede kuzenim kalıyor onun yanındada yapamaz...inşallah kuzum
bu arada bizim sperm azlıgı ve jhareket sorunumuz vardı biliyorsunuz ...bal ve arı sutu karıstırıp biray sabah ac karnına kullandı esım 20 milyondan 80 milyona,
%19 dan %60 a cıktı areketi tavsiye ederim. Prayforyou da aynısını kullanmıstıı
hepinizi çoook sevıyorum
BAFOCUM NERDEN ALDINIZ O KARIŞIMI BENDE EŞİME ALYIM ONUNDA SPERMİ 22 MİLYON
canım bal kestane balı d.karadenız ayrı aldım 20 lira falan
arısutu mınnacık bısey aktardan aldım aynı yerden o da 20 lira falan artardakı adam kendı karıstırdı. bomba etkisi yapıyo vucuda...bagısıklıgı falanda gıclendırıyor
ama esime inanılmaz etkiledi 1 ayda :lepi:
sonuc zafer olacak sıze de ınsallah:Saruboceq:
canım benim yaaa öyle sevindim ki hamlie oluşuna zaten senden çok umutluydumm canım benim bir kez daha tebrik edeyimmmm sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah:Saruboceq:
darısı listede bulununa ben dahil tüm isteyenlerin başınaaaaa:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?