Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bafo cumm tebriklerrr canimm opuyorumnanaktanallah saglikla versin bebisini kucaginaa:teytey::teytey:insan okadar seviniyokii bende 2,5 seneden berii bekliyorumm umutt yokk gibi geliyodu bak bafo da ayni benim gibiymiss .allahimm bizede goster bu duyguyuu :Saruboceq:yarin aksamm guzel bir dua yapalim kizlarrr:Saruboceq:tekrar tebrikler bafocumma.s.

soktayımmmmmmmm
1881 değer

ve hamileyim

allahım sonunda bende bu cumleyi yazdım ya allah hepinize nasip etsin... dua eden herkesten allah bin kere razı olsun
hepinizi çooooooooook seviyorum

Bofocum valla sırf bu haberi okumak için girdim topice evde temizlik var. Tebrik ederim canım bebişine kavuştun Allahım sana sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin. tü tü tü maaşallah. Nazarımız değmesin... Artık belli bir süre kendine dikkat etmelisin canım. veeeee halayımı çekiyorum senin için

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Belkide ikizdir??? Tüp bebekte ikiz olma şansı çok fazla.

gayecimm inanirmisin bende sirf bafoyu merak ettimm sabahten beri temizlik yapiyorum bitti postahaneye gitmem gerek acill ama bellki iyi haber vardir diye actim pc yii vede deydidee actigima dur ben yine bir halay cekimm:teytey::teytey::teytey:

Bizde sperm değerleri normal ama bende pervak'tan şark vital diye bal+polen+arı sürü karışımı aldım (süper doz). Yalnız eşim sabahları unutuyor akşam yemekten sonra 1 çay kaşığı yediriyorum.İnşallah onunda daha kaliteli daha dayanıklı spermleri olur bu sayede.

gayecimm inanirmisin bende sirf bafoyu merak ettimm sabahten beri temizlik yapiyorum bitti postahaneye gitmem gerek acill ama bellki iyi haber vardir diye actim pc yii vede deydidee actigima dur ben yine bir halay cekimm:teytey::teytey::teytey:

valla dur bende çekiim bi daha halayı :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyyt

eşiminkini ölçtürmedik ama bende alsammıki...sabah akşammı yemek lazımmış

oyy.. 4 haftalık daha kuzujuk.. yerim onnuu.. minijiikkk....güçlü olsun sımsıkı tutunsun annesine inş...
aman bafocum dikkat et kendine... iyi bak bebişe de...

sağol kuzucum :)

allah en kısa zamanda size de nasip etsin insallah
gecmez dedğim aylar ne çabuk gçti, ne kurler ne doktorlar asındırdım. n testler bitirdim... ama işte geçiyor bir şekilde zaman...allah hep hayırlısını versin diye dua ettim hep
hepimize

gaye kuşum sağolasınnn

ama tek transfer oldu evet degerım yuksekmıs ama tuplerde oyle oluyor döllenmiş ebriyo transfer ettiklerinden 6 haftalık degerim varmıs bende anlamadım
bilmiyorumkismile

soktayımmmmmmmm
1881 değer

ve hamileyim

allahım sonunda bende bu cumleyi yazdım ya allah hepinize nasip etsin... dua eden herkesten allah bin kere razı olsun

GÖZÜN AYDIN BAFOCUM. ALLAH KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN. ŞİMDİ HALAY ÇEKME ZAMANIIIII:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

geldim doktordan 6 ayı bekleyelim dedi, hazirana kadar deneyin 2ay çok kısa süre dedi. Miyomum varmış onu kontrol etmek lazım dedi... Folik asit verdi o kadar

6 ay bekleyin diyoda bence yanılıyolar. Eşinin de sperm testi yapılsa daha iyi olur aslındada. Banda doktor 1 yıl bekle dedi. 1 yılın sonunda gittik ki eşimin spermi % 22 çıktı. önce ona başından bakılsaydı daha iyi olurdu.

Ama şu bir gerçekki eşin sperm tahlili verirkende stres yapıcak ozaman da düşebilir beklese bir türlü beklemese bir türlü.

Bence eşini iyi beslemek lazım keçiboynuzyla falan. Ama sende dicen ki haftada 3 gün berebaeriz kendide yapamaz. Inşşş eşinin spermleri iyidir.

onu dedi bana doktor zaten eşin versin tahlilini %50 kafamızdan gitsin dedi...ama stres yapar diye zaman vermedim dedim yaptıralım bi ara...

bu arada bizim sperm azlıgı ve jhareket sorunumuz vardı biliyorsunuz ...bal ve arı sutu karıstırıp biray sabah ac karnına kullandı esım 20 milyondan 80 milyona,
%19 dan %60 a cıktı areketi tavsiye ederim. Prayforyou da aynısını kullanmıstıı

hepinizi çoook sevıyorum

BAFOCUM NERDEN ALDINIZ O KARIŞIMI BENDE EŞİME ALYIM ONUNDA SPERMİ 22 MİLYON

artı dediğin gibi kayınvalidemin evinde ona arı sütü bal ye desem yada keçiboynuzu ye desem yapamaz..zaten bendede kuzenim kalıyor onun yanındada yapamaz...inşallah kuzum

Slm kızlarr bafo hamileymiş çoook sevindimm tebriklerrrrr bafocumm Allah tamamını erdirsin inşallahh

soktayımmmmmmmm
1881 değer

ve hamileyim

cnm uzun zamandır girmiyordum belki hatırlamışsındır eda söyledi faceden hamile olduğunu tebrik ederim cnm bnm çoookk sevindim..allah tamam:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:ına erdirsin inşallah....

sağol merselcim çook teşekkür ederim. hep sizler için dua ediyorum inan :Saruboceq:

Slm kızlarr bafo hamileymiş çoook sevindimm tebriklerrrrr bafocumm Allah tamamını erdirsin inşallahh

sağol kuşum o kadar heyecanlıyım ki vallahi birşey anlamadım...panikledim heraldedelikafadulden

artı dediğin gibi kayınvalidemin evinde ona arı sütü bal ye desem yada keçiboynuzu ye desem yapamaz..zaten bendede kuzenim kalıyor onun yanındada yapamaz...inşallah kuzum
biz denedik pray foryouda denemişti.. kesınlıkle tavsıye ederım

canım bal kestane balı d.karadenız ayrı aldım 20 lira falan
arısutu mınnacık bısey aktardan aldım aynı yerden o da 20 lira falan artardakı adam kendı karıstırdı. bomba etkisi yapıyo vucuda...bagısıklıgı falanda gıclendırıyor

ama esime inanılmaz etkiledi 1 ayda :lepi:

sonuc zafer olacak sıze de ınsallah:Saruboceq:

canım benim yaaa öyle sevindim ki hamlie oluşuna zaten senden çok umutluydumm canım benim bir kez daha tebrik edeyimmmm sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah:Saruboceq:
darısı listede bulununa ben dahil tüm isteyenlerin başınaaaaa:Saruboceq:

:Saruboceq: o kadar itiyorum ki hergün bir arkadaşımızın müjdesini duymayı ...allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin:Saruboceq:

hamiş arkadaşlar size bir sorum olacak
ağzınızın tadı sanki dilinizle demir yalamış gibi mi
bide ağzım sulanıp duruyor böyle belirti oldumu sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…