Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

:Saruboceq: o kadar itiyorum ki hergün bir arkadaşımızın müjdesini duymayı ...allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin:Saruboceq:

canım hepimiz zaten birbirimiz için çok dua ve istekte bulunuyoruz. hamile kalmak için,hamile kalınca sağlıklı hamilelik geçirmek daha bebeği kucağa almak hepsi için iyi temennilerde bulunuyoruz. ben hepinizi çok seviyorum arkadaşlarrrrr

Bafoo, tebrik ederim. O kadar sevindim ki senin de hamile olduğunu okuduğuma. Allah sağlıklı bir hamilelik ve kolay bir doğum nasip etsin inşallah. Eh bize de dua et hamilelerin duası kabul olur

:sinifsinif:

allahımm yaa çok duygulandımm:sinifsinif:

iyi akşamlar arkadaşlar iyi bakın kendinize

hamiş arkadaşlar size bir sorum olacak
ağzınızın tadı sanki dilinizle demir yalamış gibi mi
bide ağzım sulanıp duruyor böyle belirti oldumu sizde

canım nette okumuştum. Dilin demir yalamış gibi olurmuş artı tükrüğün çoğalırmış diye ama hiçbir hamilenin ağzından duymadım.

:sinifsinif:

allahımm yaa çok duygulandımm:sinifsinif:

bafocum ben ilk zamanlar listede adımı görünce çok tuhaf oluyordum... gözlerim doluyordu... inanamıyordum...çok şükür ki hamileler listesindeyim artık diye hep şükretttim...
inşallahh herkes adını listede görme mutluluğunu yaşar... harika bir duygu...

canım nette okumuştum. Dilin demir yalamış gibi olurmuş artı tükrüğün çoğalırmış diye ama hiçbir hamilenin ağzından duymadım.

her hamilede belirtiler farklı oluyor... bende hiç tükürük ve demir tadı olmadı.. ama olanları duydum.... herkesin belirtisi farklı...

bende kaçıyorum artık...
herkese iyi akşaamllaarrrr opuyorumnanaktan
ve lapacı giderrrrr buyrunnnnnnnnn

slm kızlar sabahtan beri çatlıcam giremedim bir türlü.patronun bir arkadaşıyla birlikte çalıştık.neyse gitti de girdim.bafonun sonucu ne oldu?

oleyyyyyy hihoyyyt okudum şimdi hamileeeeeeee.Allahım kalan tüm arkadaşlarımıza da nasip et ya Rabbim

Sebın nasılsın canım?

Kusura bakma kısa cevap yazmıŞ oldum
bafo hamıle sÜper yaaa Çok sevındımmmm

HOŞGELDİNNN
BAFO HAMİLE:Saruboceq:

ayyy öyleymiş.kendi kendime demiştim tutacak bu kızınki diye.Çok şükür olmuş.Gaye için de çok umutluydum ama olmamış.Rabbimden dilerim sen başta olmak üzere tüm arkadaşlarımın hamile haberini almak istiyorum martta :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…