Sebİn nasılsın canım?
Kusura bakma kısa cevap yazmıŞ oldum
bafo hamİle sÜper yaaa Çok sevİndİmmmm
bugün pek keyfim yok.midem bulanıyor.kasıklarımda batmalar oluyor.tadım yok.ama habere çok sevindim.:dance:
ayyyy balııım sen bu yarım akıllının dediğine bakma.tarihleri artık takip edemiyorum.dün de kızlar hep mart dediler ondandır.çoook özür dilerim.senin için özel dua ediyorum hemen şubat ayı için hem de ok mi?affettşn mi?bu arada özelden mesaj atmıştım sana
ayy kızlar bu hafta ne güzel başladı ve ne güzel devam ediyor maaşallahİnşallah bizde mart ayını şenlendiririz
ya kızlar benim herhangi belirtim yok. 28 şubat bekliom. ama sanki kırmızıları görecekmişim gibi hissediom(( sizce hamile olmuş olsam değişik bişiler hissetmem gerekmiyormu
Hamile arkadaşlar yarın Mevlid kandili lütfen bizler için dua edermisiniz? sizlerin duaları kabul olur. Bende yarın dua edeceğim hem kendim hemde burada henüz hamiş haberi verememiş tüm arkadaşlarım için.
benim 1 haftadır belim ağrıyor ve göğüsler bomba gibi hissediyordum inan hala adet olacakmısım gibi korkarak kosa kosa tuvalete gıdıyorum..sanırım hep aynı oluyor umarım seninkilerde bebiştendir.ya kızlar benim herhangi belirtim yok. 28 şubat bekliom. ama sanki kırmızıları görecekmişim gibi hissediom(( sizce hamile olmuş olsam değişik bişiler hissetmem gerekmiyormu
Hamile arkadaşlar yarın Mevlid kandili lütfen bizler için dua edermisiniz? sizlerin duaları kabul olur. Bende yarın dua edeceğim hem kendim hemde burada henüz hamiş haberi verememiş tüm arkadaşlarım için.
Sebincim kuzucuğum sağol canım.
Kızlar bu arada benim hormon tahlillerim de belli oldu herşey çok normal. tiroid hormonları, Lh , Prolaktin seviyesi v.s. hepsi çok normalmiş. İçim daha da rahatladı. Mart ayı nedense beni çok heyecanlandırıyor.Umarım hayırlıdır.
bafo napmış
sabah bilgisayar bozuldu yeni geldi tamirden ve ben kudurdum napmış bafo sonuç ne
:Saruboceq:
:CüvCüv::Saruboceq: şükürler olsun kıvırcığım..... allahım darısı hepinizin başına
BAFOCUĞUM TEKRAR TEBRİK EDERİMMM
kvrck hamilelere sürünelimde bizde hamiş olalım bafo bitan clarita çü hamişle başbaşayız:1hug:
kızlar ben çıkıyorum
öpüyorummm hepinizziiii
BAFOCUĞUM TEKRAR TEBRİK EDERİMMM
kvrck hamilelere sürünelimde bizde hamiş olalım bafo bitan clarita çü hamişle başbaşayız:1hug:
kızlar ben çıkıyorum
öpüyorummm hepinizziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?