Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bugün pek keyfim yok.midem bulanıyor.kasıklarımda batmalar oluyor.tadım yok.ama habere çok sevindim.:dance:

hamilelikte malum durumlar sende belirginleşmeye başladı sanırımakannehir
bende çok sevindim ama bu sonucun geleceğine çok inanıyordum umarım bundan sonra süreçte sorunsuz devam eder:Saruboceq:

yaa ayrıca bana niye mart için dua ediyorsun sebin aşkolsunnnnlmaz: benim günüme az kaldı amamafoldumben

ayyyy balııım sen bu yarım akıllının dediğine bakma.tarihleri artık takip edemiyorum.dün de kızlar hep mart dediler ondandır.çoook özür dilerim.senin için özel dua ediyorum hemen şubat ayı için hem de ok mi?affettşn mi?bu arada özelden mesaj atmıştım sana

ya kızlar benim herhangi belirtim yok. 28 şubat bekliom. ama sanki kırmızıları görecekmişim gibi hissediom(( sizce hamile olmuş olsam değişik bişiler hissetmem gerekmiyormu

ayy kızlar bu hafta ne güzel başladı ve ne güzel devam ediyor maaşallah İnşallah bizde mart ayını şenlendiririz

ŞAKA ŞAKAAA
BİLİYORUM CANIM BENİMMM
sağol tatlımmm iyi ki varsınızzzzzzz canım kız kardeşlerimmmm yeğenlerde :ecrin_bebek:yolda ohhh ben gayet mutluyummm wallaaaa
zemuszemusopuyorumnanaktan

Hamile arkadaşlar yarın Mevlid kandili lütfen bizler için dua edermisiniz? sizlerin duaları kabul olur. Bende yarın dua edeceğim hem kendim hemde burada henüz hamiş haberi verememiş tüm arkadaşlarım için.

evet uzun zamandıt topıgımızdekı sessızlık bozuldu cok guzel moral oldu hepımız ıcın ...
ınsallah bızde kızların arkasından hızlı hızlı gırerız lısteyee

ya kızlar benim herhangi belirtim yok. 28 şubat bekliom. ama sanki kırmızıları görecekmişim gibi hissediom(( sizce hamile olmuş olsam değişik bişiler hissetmem gerekmiyormu

yooo gerekmiyor.ben de neredeyse 7. haftaya kadar doğru dürüst bir şey yoktu.ara sıra bir şeyler hissediyordum ama onlar normal zamanda regl öncesi hissetiklerime benziyordu.herkeste farklı şeyler oluyor o nedenle illa belirtiler olacak diye düşünme

Hamile arkadaşlar yarın Mevlid kandili lütfen bizler için dua edermisiniz? sizlerin duaları kabul olur. Bende yarın dua edeceğim hem kendim hemde burada henüz hamiş haberi verememiş tüm arkadaşlarım için.

tarçınım her aklıma geldiğinde ediyorum.Rabbim dileyen herkese nasip etsin inş.ama tabii yarın özel olarak dua ederim :Saruboceq:

Sebincim kuzucuğum sağol canım.

Kızlar bu arada benim hormon tahlillerim de belli oldu herşey çok normal. tiroid hormonları, Lh , Prolaktin seviyesi v.s. hepsi çok normalmiş. ıçim daha da rahatladı. Mart ayı nedense beni çok heyecanlandırıyor.Umarım hayırlıdır.

benim 1 haftadır belim ağrıyor ve göğüsler bomba gibi hissediyordum inan hala adet olacakmısım gibi korkarak kosa kosa tuvalete gıdıyorum..sanırım hep aynı oluyor umarım seninkilerde bebiştendir.

aaa gercektenmi aman kızlar boş geçirmeyleim rabbim hepimizin dualarını kabul etsın insşşallh ben hepiniz için ayrı ayrı dua edeceğim kızlar

:lepi: bak mart ayı sizin olacakkaydirigubbakcemile5

bafo napmış
sabah bilgisayar bozuldu yeni geldi tamirden ve ben kudurdum napmış bafo sonuç ne

BAFOCUĞUM TEKRAR TEBRıK EDERıMMM
kvrck hamilelere sürünelimde bizde hamiş olalım bafo bitan clarita çü hamişle başbaşayız:1hug:
kızlar ben çıkıyorum
öpüyorummm hepinizziiii

BAFOCUĞUM TEKRAR TEBRİK EDERİMMM
kvrck hamilelere sürünelimde bizde hamiş olalım bafo bitan clarita çü hamişle başbaşayız:1hug:
kızlar ben çıkıyorum
öpüyorummm hepinizziiii

iyi akşam lar canım inan göbüşüme isimlerinizi yazdım eşim bu sabah gördü sen kafayımı yedin diyo bende gelinin ayakkabısına yazılıyo bende göbüşüme yazdım dedim güldü bana dualarım sizlerle

BAFOCUĞUM TEKRAR TEBRİK EDERİMMM
kızlar ben çıkıyorum
öpüyorummm hepinizziiii

bende seni çoook öpüyorum ayselim... gorusuruz yarın ınsallah
yarın kandil unutmaa

bafocum tekrar hayırlısı olsun işallah her şey yolunda gider kendini çok yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…