Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

mervam sen kaç haftalıktın keseyi kalp atışlarını duydunuzmu

canım benım son sat 16 ocak yarın keseyı gormeye gıdecemmm ınsallah kalp atıslarınıda duyarııım senın kac haftalık canııım

:Saruboceq:

:CüvCüv::Saruboceq: şükürler olsun kıvırcığım..... allahım darısı hepinizin başına

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy süper haber valla
canım benim çok sevindim inanankara da bi an olsun aklımdan çıkmadın rabbim saglıklı kucagına almayıda nasip etsin inşallah
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım benım son sat 16 ocak yarın keseyı gormeye gıdecemmm ınsallah kalp atıslarınıda duyarııım senın kac haftalık canııım

canım benimde sat 14 ocak ben daha gitmedim dr devlet hastanesinde kanda baktırdım değerler iyi dedilier cumartesi istanbula gidiyorum pazarteside dr malum burda hastane sorunumuz var çok uzak ist. gitmişken orda baktırırız dedik

hıım ozaman senınde kesen gorunurrr canıım senınde belın agrıyomuu benım bel agrısı sorunum var bıde yemek yapmak ıstemıyoruummmm bıde ozel olacak ama kocısle ılıskıde bulunuyonmuu ya bız korkuyoz bebege bısye olacak dıyeee yarın doktora sormayada utanıyoruummm

mervam büyük bir ihtimal aynı vakitte olcak bebişlerimiz sen çok kilo aldınmı benim göbüş feci şişti gören 5 aylık diyo şimdiden başladım hamiş giysilerine inşallah şu keseyi görürüz bide kalp atışlarını

aaaaaaaa nasıl hamıs gıyıyısısı normelde kılolu bı bayanmıydııın yok anam yokkk 4 aydan once gıymeyı dusunmuyom hamış elbısesı falaaaan

bazen kasıklarımda oluyo hastalancakmışım gibi yürürken kalçama kramp giriyo evet canım 10 şubatta öğrendim hamiş olduğumu 10 gün kadar bişey yapmadık ondan sonrası oldu bişey olmadı ben kızımada aynı tarihte hamiş kalmıştım geç öğrendik biz çocuk olsun diye her akşam yapıyoduk nerdeyse hiç bişey olmadı çok ani hareketler yapmamak lazım daha önce düşük yapmış olanlara 3 ay önermiyolar diye biliyorum ama sorun yoksa bence zararı yoktur

Hahahah :roflol::roflol: ayy buna koptuuumm... Alemsin valla. Ama güzel fikir. gelinin ayakkabısına yazılıyosa gebeninde göbüşüne yazılır :)

aaaaaaaa nasıl hamıs gıyıyısısı normelde kılolu bı bayanmıydııın yok anam yokkk 4 aydan once gıymeyı dusunmuyom hamış elbısesı falaaaan

yok canım 54 kiloyum boyuma göre normal ama göğüsler ve göbüş felaket hiç bişey olmuyo düşün eşofmanlarım bile olmuyo ben kendim ikizim kayınvaldem fala baktırmış hamile olduğumu bilmiyodu iki tane bebk geliyo demişler bilmiyorum doğrumudur eşim ve çevremdekilerde şaşkın bu göbeğe sabırsızlanıyorum dr gitmek için

yarın bı doktora gıtsem kesesını gorsemm bıraz rahat edeceeem heral kanda baktırdıın senn

Hahahah :roflol::roflol: ayy buna koptuuumm... Alemsin valla. Ama güzel fikir. gelinin ayakkabısına yazılıyosa gebeninde göbüşüne yazılır :)

gayecim biliyomusun bu ay sanki senin haberini alcaz bende senin gibi klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım etkisi olmadı öbür ay bal tarçın çörek o. kürünü uyguladım hiç ummuyodum ama hamiş oldum sende şu an reglisin galiba hemen o küre başlamanı tavsiye ederim klomenin etkisi 1. 2 ay devam edebiliyomuş

kızlar banada bı yardımcı olurmusunuz.. ben gecen ay 28ınde adet oldum
bu ay normalde 25ınde olmam lazımdı, ama 21inde damla damla kan gelmeye basladı ,coook az
3gundur devam edıyodu cok az mıktarda rengıde degısıktı bugunde bıtıyo gıbı oldu geceye kalmaz bıter .
normalde ped dayandıramazdım sımdıı hıııc öle bısey olmadı..sorum su sımdı sıce bu normal adetmı yoksa cevremdekıler yerlesme kanamasıda olabılır dıyo bazılarında 3 gun adet goruyo gıbı cok az mıktarda kan gelmıs sonra hamıle olduklarını orenmısler... bende ıns yarın doktora gıdıcem ama yınede merak ettım yaaa sımdıden bilmiyorumkismile

neaaa Bafoda mı hamıleeeeeeeee
OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

yarın bı doktora gıtsem kesesını gorsemm bıraz rahat edeceeem heral kanda baktırdıın senn

evet canım testte öğrendikten sonra burda kanda baktırdık dr telefonda görüştük değerleri faksladım herşey normal uzak olduğu için 25 şubat gel dedi bende yarın gidebilirsem gitçem çok uzak gidemezsem istanbulda artık

bu ay incir havuç kürü yapayım dedim cezveye koydum incirleri tam içicem bi baktım ki üzerinde kurtcuklar yüzüyor akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…