:Saruboceq:
:CüvCüv::Saruboceq: şükürler olsun kıvırcığım..... allahım darısı hepinizin başına
canım benım son sat 16 ocak yarın keseyı gormeye gıdecemmm ınsallah kalp atıslarınıda duyarııım senın kac haftalık canııım
başka varmı gelişmeler kızlar benim bilmedigim
canım benimde sat 14 ocak ben daha gitmedim dr devlet hastanesinde kanda baktırdım değerler iyi dedilier cumartesi istanbula gidiyorum pazarteside dr malum burda hastane sorunumuz var çok uzak ist. gitmişken orda baktırırız dedik
mervam büyük bir ihtimal aynı vakitte olcak bebişlerimiz sen çok kilo aldınmı benim göbüş feci şişti gören 5 aylık diyo şimdiden başladım hamiş giysilerine inşallah şu keseyi görürüz bide kalp atışlarını
hıım ozaman senınde kesen gorunurrr canıım senınde belın agrıyomuu benım bel agrısı sorunum var bıde yemek yapmak ıstemıyoruummmm bıde ozel olacak ama kocısle ılıskıde bulunuyonmuu ya bız korkuyoz bebege bısye olacak dıyeee yarın doktora sormayada utanıyoruummm
iyi akşam lar canım inan göbüşüme isimlerinizi yazdım eşim bu sabah gördü sen kafayımı yedin diyo bende gelinin ayakkabısına yazılıyo bende göbüşüme yazdım dedim güldü bana dualarım sizlerle
canım bafo var bide ben bitanı yeni öğrendim bilmiyorum sen biliyomuydun
aaaaaaaa nasıl hamıs gıyıyısısı normelde kılolu bı bayanmıydııın yok anam yokkk 4 aydan once gıymeyı dusunmuyom hamış elbısesı falaaaan
bazen kasıklarımda oluyo hastalancakmışım gibi yürürken kalçama kramp giriyo evet canım 10 şubatta öğrendim hamiş olduğumu 10 gün kadar bişey yapmadık ondan sonrası oldu bişey olmadı ben kızımada aynı tarihte hamiş kalmıştım geç öğrendik biz çocuk olsun diye her akşam yapıyoduk nerdeyse hiç bişey olmadı çok ani hareketler yapmamak lazım daha önce düşük yapmış olanlara 3 ay önermiyolar diye biliyorum ama sorun yoksa bence zararı yoktur
Hahahah :roflol::roflol: ayy buna koptuuumm... Alemsin valla. Ama güzel fikir. gelinin ayakkabısına yazılıyosa gebeninde göbüşüne yazılır :)
yarın bı doktora gıtsem kesesını gorsemm bıraz rahat edeceeem heral kanda baktırdıın senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?