bu ay incir havuç kürü yapayım dedim cezveye koydum incirleri tam içicem bi baktım ki üzerinde kurtcuklar yüzüyor akannehir
kızlar banada bı yardımcı olurmusunuz.. ben gecen ay 28ınde adet oldum
bu ay normalde 25ınde olmam lazımdı, ama 21inde damla damla kan gelmeye basladı ,coook az
3gundur devam edıyodu cok az mıktarda rengıde degısıktı bugunde bıtıyo gıbı oldu geceye kalmaz bıter .
normalde ped dayandıramazdım sımdıı hıııc öle bısey olmadı..sorum su sımdı sıce bu normal adetmı yoksa cevremdekıler yerlesme kanamasıda olabılır dıyo bazılarında 3 gun adet goruyo gıbı cok az mıktarda kan gelmıs sonra hamıle olduklarını orenmısler... bende ıns yarın doktora gıdıcem ama yınede merak ettım yaaa sımdıden bilmiyorumkismile
bana cvp verebılen yokmu kızlarr
bu ay incir havuç kürü yapayım dedim cezveye koydum incirleri tam içicem bi baktım ki üzerinde kurtcuklar yüzüyor akannehir
canım ben gerçekten bal tarçın çörekotunu tavsiye ederim biraz ayıp ama ben geçen reglimde bu küre başladım eşimle o ay sadece 1 gün ilşkiye girdik eşim feci hastaydı üstelik o çalışmanın 3 gün sonrasında ilişkiden çok ağrılı ve akıntılı yumurtalarım çatladı eşim penisilin iğne kullandığı için başka çalışma yapmadık ve ben hamile kaldım şok geçirdik umudu kesmiştim sadece 1 seferle ve eşim hasta spermler düşüktür diye düşündük ama oldu rabbim herkese versin önüme gelene bu kürü tavsiye ederim
hayatım kullandım ben onu ama işe yaramadı
kızlar yardım lütfen yaa bizde çocuk denemesi yapıyoruz geçen ilişkiden sonra yarım saat kalkmadım sonra kalktım temizlendim hemen banyo yapmadım 2 3 saat sonra hafifi kanla sperm geldi kan neden gelmiş olabilir????
kızlar ya bana yardım edın adetıme ıkı gun var bugun test yaptım negatıf cıktı cok uzuldum sızce erken mı davrandım dedıler kı adete 2 3 gun kala sılık cıkıyor umudu keseyım mı
delikafadulden:roflol:iyi akşam lar canım inan göbüşüme isimlerinizi yazdım eşim bu sabah gördü sen kafayımı yedin diyo bende gelinin ayakkabısına yazılıyo bende göbüşüme yazdım dedim güldü bana dualarım sizlerle
bu ay normalde 25ınde olmam lazımdı, ama 21inde damla damla kan gelmeye basladı ,coook az
3gundur devam edıyodu cok az mıktarda rengıde degısıktı bugunde bıtıyo gıbı oldu geceye kalmaz bıter .
normalde ped dayandıramazdım sımdıı hıııc öle bısey olmadı..sorum su sımdı sıce bu normal adetmı yoksa cevremdekıler yerlesme kanamasıda olabılır dıyo bazılarında 3 gun adet goruyo gıbı cok az mıktarda kan gelmıs sonra hamıle olduklarını orenmısler... bende ıns yarın doktora gıdıcem ama yınede merak ettım yaaa sımdıden bilmiyorumkismile
neaaa Bafoda mı hamıleeeeeeeee
OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
aynı sey bende de oldu bayağı yazı okudum aynısını yaşayan var mı diye sana rastladım. adet günümde şubat 3 te başlayan 3 gün lekelenme yaşadım ve bitti 4. gün doktora gittim hiçbir şey çıkmadı. ama gögüslerim şişti ve 1 haftadır kasıklarımda hissedilir derecede ağrı var. dün idrar testi yaptım negatif çıktı. bugun ayın 24 ü sizce erken mi yaptım testi ne bileyim çok emindim. eğer hamile değilsem 15 gün önceden adet belirtisi yaşamak da tuhaf. sizce nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?