Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım tam bilgim yok ama halk arasında yerleşme kanaması deniliyo 28 bekle evde bir test yap ama test negatifsede pozitifsede git çok az lekelenme gediğinde düşük riski olabiliyo seni üzmek istemiyorum ama boş gebelik dış gebelik olabiliyo ben 2 yıl önce boş gebelik yaşadım lekelenmem oldu negatifse bile muhakkak git hormonların değişir dr lekelenmeyi ciddi görüyorlar kistler miyomlar olabilirmiş inşallah yerleşme kanamasıdır 28 ni bekle yinede dr. gitmeni tavsiye ederim benim yazdıklarımla moralini bozma bildklerimi yazdım rabbim gönlüne göre versin

tsk ettım kızlar cvplar ıcın ıns yerlesme kanamasıdır olmasada olsun hayırlısı

bu ay incir havuç kürü yapayım dedim cezveye koydum incirleri tam içicem bi baktım ki üzerinde kurtcuklar yüzüyor akannehir

canım ben gerçekten bal tarçın çörekotunu tavsiye ederim biraz ayıp ama ben geçen reglimde bu küre başladım eşimle o ay sadece 1 gün ilşkiye girdik eşim feci hastaydı üstelik o çalışmanın 3 gün sonrasında ilişkiden çok ağrılı ve akıntılı yumurtalarım çatladı eşim penisilin iğne kullandığı için başka çalışma yapmadık ve ben hamile kaldım şok geçirdik umudu kesmiştim sadece 1 seferle ve eşim hasta spermler düşüktür diye düşündük ama oldu rabbim herkese versin önüme gelene bu kürü tavsiye ederim

Son düzenleme:
kızlar yardım lütfen yaa bizde çocuk denemesi yapıyoruz geçen ilişkiden sonra yarım saat kalkmadım sonra kalktım temizlendim hemen banyo yapmadım 2 3 saat sonra hafifi kanla sperm geldi kan neden gelmiş olabilir????

hayatım kullandım ben onu ama işe yaramadı

canım eşinde herhangi bir soğuk algınlığı yada idrar yolu enfeksiyonu oldumu benim eşim hastayken öyle olmuştu bide rahimde yara olduğu için gelebiliyomuş yada aşırı zorlanmadan tam bi fikrim yok ama arada bendede oluyodu inşallah kötü bişey çıkmaz hayırlısı

kızlar ya bana yardım edın adetıme ıkı gun var bugun test yaptım negatıf cıktı cok uzuldum sızce erken mı davrandım dedıler kı adete 2 3 gun kala sılık cıkıyor umudu keseyım mı

delikafadulden:roflol:

bu ay incir havuç kürü yapayım dedim cezveye koydum incirleri tam içicem bi baktım ki üzerinde kurtcuklar yüzüyor akannehir

ıyyy ıncır cabuk kurtlanıyo aldıgın zamanın ustunden gectıyse
neyse yarın baslarsın artık...bu arada sana tavsıyem bim de paket ıncırler satılıo 250 gr lık onlarla yapmıstım ben kılosu daha ucuza gelıyo dısarıdakı fıyatlara gore

YOK IYIYE ISARET BENCE

neaaa Bafoda mı hamıleeeeeeeee
OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

EVET KUSUM SOKTAYIM BENDEakannehir

aynı sey bende de oldu bayağı yazı okudum aynısını yaşayan var mı diye sana rastladım. adet günümde şubat 3 te başlayan 3 gün lekelenme yaşadım ve bitti 4. gün doktora gittim hiçbir şey çıkmadı. ama gögüslerim şişti ve 1 haftadır kasıklarımda hissedilir derecede ağrı var. dün idrar testi yaptım negatif çıktı. bugun ayın 24 ü sizce erken mi yaptım testi ne bileyim çok emindim. eğer hamile değilsem 15 gün önceden adet belirtisi yaşamak da tuhaf. sizce nedir?

kızlar...benim adetim 22 şubatta başlayacaktı...ancak 19 unda lekelenmem oldu... ped koydum ama kirlenmedi bile...22sinde ise cidden adet oldum...bugü doktora gittim...durumu anlattım hiç bişi demedi konu ile ilgili...tahminen arada oluyor bence benimki ilaç kullanoyordum öksürük için o söktürdü galiba...sizin ki umarım bebiştir

kvrck ben yatıyorum bacım senide öpüyorum kocaman

erkenden günaydın kızlar. uyumadık daha..
gayecim yarın sana ekstra ekstra dua edicem valla. iş güç derken kandil falan unutmusum nasıl utandım bilemezsin.. yarın aksama iş bırakmayayımda dualar edelim.

bafocumda kuzusuna kavusmuş maşallah.. darısı sizlere inşalalh. hızlandık gene hareket var. martta süper bir patlama olacak inşallah. listeyi toptan temizleyip şen hamileler topiğini yapıcaz inşallah.

sizi çoook seviyoruz.
olumunekankayizsmile
:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…