günaydın ve kandiliniz mubarek olsun....ay kızlar ben adetim dualarınızda bende olayım...nolurrrr
günaydınnnn nasılsınız kandiliniz mubarek olsun allahım hepimizin dualarını kabul etsin
günaydın kızlar. kandiliniz mübarek olsun. tabiki ederiz bebeğim. ama sende dua edebilirsin . ezberinde bildiğin duaları oku sonra duanı yapabilirsin. diye biliyorum yinede
eğer farklı bilen varsa uyarsın.
kızlar yardım lütfen yaa bizde çocuk denemesi yapıyoruz geçen ilişkiden sonra yarım saat kalkmadım sonra kalktım temizlendim hemen banyo yapmadım 2 3 saat sonra hafifi kanla sperm geldi kan neden gelmiş olabilir????
günaydın arkadaşlar sizlerinde kandili mübarek olsun güzel Allahım hepimizin dualarını kabul etsin göbüşlerimize bebiş kondursun hamile olanlarada sağlıklı bir hamilelik geçirtsin inşallah canılarım.
günaydın bayanllarrrrr opuyorumnanaktan
kandiliniz mübarek olsun... ben zaten hepiniz için sürekli dua ediyorum.. bu akşam özellikle edicem... tek tek sayıyorum isimlerinizi =) allah kabul etsin.....
nasılsınız bakalım... harika bir gün diliyorum hepinize
kızlar bu arada bende 1 tanede miyom çıktı rahimde. rahmin önündeymiş idrara çıkınca yada ilişkide canın yanar dedi... bunu sürekli kontrol ettirmeniz gerekli dedi...konu ile ilgli bilginiz varmı?
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah............
günaydın bayanllarrrrr opuyorumnanaktan
kandiliniz mübarek olsun... ben zaten hepiniz için sürekli dua ediyorum.. bu akşam özellikle edicem... tek tek sayıyorum isimlerinizi =) allah kabul etsin.....
nasılsınız bakalım... harika bir gün diliyorum hepinize
kızlar bu arada bende 1 tanede miyom çıktı rahimde. rahmin önündeymiş idrara çıkınca yada ilişkide canın yanar dedi... bunu sürekli kontrol ettirmeniz gerekli dedi...konu ile ilgli bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?