Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydınnnn nasılsınız kandiliniz mubarek olsun allahım hepimizin dualarını kabul etsin

günaydın ve kandiliniz mubarek olsun....ay kızlar ben adetim dualarınızda bende olayım...nolurrrr

günaydın ve kandiliniz mubarek olsun....ay kızlar ben adetim dualarınızda bende olayım...nolurrrr

günaydın kızlar. kandiliniz mübarek olsun. tabiki ederiz bebeğim. ama sende dua edebilirsin . ezberinde bildiğin duaları oku sonra duanı yapabilirsin. diye biliyorum yinede
eğer farklı bilen varsa uyarsın.

günaydın kızlar. kandiliniz mübarek olsun. tabiki ederiz bebeğim. ama sende dua edebilirsin . ezberinde bildiğin duaları oku sonra duanı yapabilirsin. diye biliyorum yinede
eğer farklı bilen varsa uyarsın.

akşama okurum hem sizede dua ederim...allah kabul etsin inşallah

günaydın arkadaşlar sizlerinde kandili mübarek olsun güzel Allahım hepimizin dualarını kabul etsin göbüşlerimize bebiş kondursun hamile olanlarada sağlıklı bir hamilelik geçirtsin inşallah canılarım.

canım hemen panik yapma. bende de olur ilk evlendiğim zamanda. mesanede iltihap vardı tedavi görünce geçti. kusura bakmayın kızlar biraz açık konuşcam ama ilişkiye girerken kendini sıktıysan sulanmadıysan kuru ise ilişkiye girdiğinde kan ondan da olur tahriş olduysa sürtünmeden. bence doktora git iltihap varmı diye tahlil yaptır.

günaydın canım.amin inşşallah allah herkesin isteyenin kucağını bebişle doldursun.

canlarım arı sütü bildiğimiz süt gibi yoksa toz şeklindemi yoksa polene mi arı sütü diyonuz.

günaydın bayanllarrrrr opuyorumnanaktan
kandiliniz mübarek olsun... ben zaten hepiniz için sürekli dua ediyorum.. bu akşam özellikle edicem... tek tek sayıyorum isimlerinizi =) allah kabul etsin.....
nasılsınız bakalım... harika bir gün diliyorum hepinize

kızlar bu arada bende 1 tanede miyom çıktı rahimde. rahmin önündeymiş idrara çıkınca yada ilişkide canın yanar dedi... bunu sürekli kontrol ettirmeniz gerekli dedi...konu ile ilgli bilginiz varmı?

günaydın canım. bugün heyecan yok. 28 şubatı beklemedeyiz. allah razı olsun.rabbim dualrımız kabul etsin. her günümüz dünki gibi güzel geçsin hep güzel haberler alalım.

kızlar bu arada bende 1 tanede miyom çıktı rahimde. rahmin önündeymiş idrara çıkınca yada ilişkide canın yanar dedi... bunu sürekli kontrol ettirmeniz gerekli dedi...konu ile ilgli bilginiz varmı?

edutcum günaydın canım bahsettiğin miyom ile ilgili okumuştum acı yapabilir ama gebeliğe engel değilmiş tatlım. doktor ne önerdi canımzemuszemus

beni de unutma sakınnn :lepi:

geçmiş olsun edutcum...
hiç bilgim yok.. inşallah geçer.. soğan kürü falan kistlere iyi geliyor bir dene bakalım..zaten sen denicektin geçen ay galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…