beni de unutma sakınnn :lepi:
kızlar bu arada bende 1 tanede miyom çıktı rahimde. rahmin önündeymiş idrara çıkınca yada ilişkide canın yanar dedi... bunu sürekli kontrol ettirmeniz gerekli dedi...konu ile ilgli bilginiz varmı?[/QU
tatlım benim bilgim yok ama. doktor önemli bir şey olsa seni uyarırdı. o kadar takılcak bir durum yoktur diye düşünüyorum. şu an bence sen bebeğe odaklan. bak adetlisin ya bal tarçın çörek otuna başladın mı? başlamadıysan başlasan iyi olur belki.
Günaydin hanimlar...Kandiliniz mübarek olsun. Bugün bol bol dua edelim...
Ay cok kötü basladi bugün benim icin bütün gece uyuyamadim sürekli wcye gittim durdumsempatiksalakcinni Bide bisi olsa sadece biizzt tamamkaydirigubbakcemile3 Sabaha karsi ancak uyuyabildim e bukezde is icin kalk:umursamaz: Bide tarifikde kal kafayi yedim sempatiksalakcinni
hiç merak etme tatlım..
tek tek sayıyorum
aysel eda kıvırcık edut gaye bebişkom lorke bitte.......... son olarakda adını sayamadığım dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et yarabbim diyorum...
allah kabul etsin....
inş hepiniz bu mutluluğu yaşarsınız tez zamanda
hiç merak etme tatlım..
tek tek sayıyorum
aysel eda kıvırcık edut gaye bebişkom lorke bitte.......... son olarakda adını sayamadığım dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et yarabbim diyorum...
allah kabul etsin....
inş hepiniz bu mutluluğu yaşarsınız tez zamanda
üşüttünmükü acaba? idrar yollarında enfeksiyon falan olmasın...
çok geçmiş olsun... ben sistit olmuştum.. o zamanda öyleydi.. çok kötü bişi...
gny kızlar öncelikle hepinizin kandili mubarek olsun ,alkisalkisalkis bugün adet günüm inş. olmam bu sabahtan beri halsizliğim çok arttı hafif bir baş dönmem ve miğdemde karışıklık oluyor ama hiç ağrım sancım yok ay çok merak ediyorum pazar günü test yapıcam eğer hastalanmazsam tabi ki
edutcum günaydın canım bahsettiğin miyom ile ilgili okumuştum acı yapabilir ama gebeliğe engel değilmiş tatlım. doktor ne önerdi canımzemuszemus
benim ismimi unutmuşsun:kedi:
kızlar bu arada bende 1 tanede miyom çıktı rahimde. rahmin önündeymiş idrara çıkınca yada ilişkide canın yanar dedi... bunu sürekli kontrol ettirmeniz gerekli dedi...konu ile ilgli bilginiz varmı?[/QU
tatlım benim bilgim yok ama. doktor önemli bir şey olsa seni uyarırdı. o kadar takılcak bir durum yoktur diye düşünüyorum. şu an bence sen bebeğe odaklan. bak adetlisin ya bal tarçın çörek otuna başladın mı? başlamadıysan başlasan iyi olur belki.
canım ona başlayacağım da tarifte dün okudum polen yazıyordu..birde o taze tazemi yapılıyor hazırlanıp devamlımı kullanılıypr... birde na kadarlık hazırlamak lazım
Sagol canim seninkide...Insallah gelmez kirmizilar :Saruboceq:
kızlar grip oldum çok kötüyüm ilaç kullanamıyorum bi fikri olan varmı ne yapsam iyi gelir
bunda da bir hayır vardır de sıkma canını.22 martı bekleyen 2 arkadaşımız daha var.uğurlu günün olur inş.
elmayı böl, içine bir tatlı kaşığı karabiber, istersen azcıkta ıhlamur ekle kaynat... ona bal ekleyerek ılık ılık iç...çok ii geliyor
canım ona başlayacağım da tarifte dün okudum polen yazıyordu..birde o taze tazemi yapılıyor hazırlanıp devamlımı kullanılıypr... birde na kadarlık hazırlamak lazım
canım bu kürü bende uyguladım işe yaradı ben polen koymadım 5 yemek kş. bal 5 tatlı kş. tarçın 5 çay kaşığı çörek otu kesinlikle işe yarıyor zaman kaybetmeden başla ben adetin 2 günü başladım 12 güne kadar sabah akşam aç karnına içtim bide ışık görmemesi gerekmiş çörekotunuda buzdolabı poşetinin içinde çekiçle ezdim yağının uçmaması lazımmış kesinlikle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?