Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

beni de unutma sakınnn :lepi:

hiç merak etme tatlım..
tek tek sayıyorum
aysel eda kıvırcık edut gaye bebişkom lorke bitte.......... son olarakda adını sayamadığım dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et yarabbim diyorum...
allah kabul etsin....
inş hepiniz bu mutluluğu yaşarsınız tez zamanda

Günaydin hanimlar...Kandiliniz mübarek olsun. Bugün bol bol dua edelim...
Ay cok kötü basladi bugün benim icin bütün gece uyuyamadim sürekli wcye gittim durdumsempatiksalakcinni Bide bisi olsa sadece biizzt tamamkaydirigubbakcemile3 Sabaha karsi ancak uyuyabildim e bukezde is icin kalk:umursamaz: Bide tarifikde kal kafayi yedim sempatiksalakcinni

üşüttünmükü acaba? idrar yollarında enfeksiyon falan olmasın...
çok geçmiş olsun... ben sistit olmuştum.. o zamanda öyleydi.. çok kötü bişi...

benim ismimi unutmuşsun:kedi:

bana da dua bende herkese edicem

üşüttünmükü acaba? idrar yollarında enfeksiyon falan olmasın...
çok geçmiş olsun... ben sistit olmuştum.. o zamanda öyleydi.. çok kötü bişi...

Bilmiyorum tatlim..Ama suan bisi yok rahatim. Nedense hep uyuyamadigim zamanlar oluyosempatiksalakcinni

gny kızlar öncelikle hepinizin kandili mubarek olsun ,alkisalkisalkis bugün adet günüm inş. olmam bu sabahtan beri halsizliğim çok arttı hafif bir baş dönmem ve miğdemde karışıklık oluyor ama hiç ağrım sancım yok ay çok merak ediyorum pazar günü test yapıcam eğer hastalanmazsam tabi ki

Sagol canim seninkide...Insallah gelmez kirmizilar :Saruboceq:

edutcum günaydın canım bahsettiğin miyom ile ilgili okumuştum acı yapabilir ama gebeliğe engel değilmiş tatlım. doktor ne önerdi canımzemuszemus

valla kuzum büyüyüp büyümediğini kontrol ettirmen lazım dedi...düşük iin engel bir yerde değil dedi..acı olmuyor aslında ama bilemedim..miyom için galiba yapacak bişi yok

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun bu gün dualarımı bütün hamiş arkadaşlarım ve olmak isteyenler için edeceğim

kızlar grip oldum çok kötüyüm ilaç kullanamıyorum bi fikri olan varmı ne yapsam iyi gelir

Sagol canim seninkide...Insallah gelmez kirmizilar :Saruboceq:

inş. canım ya bu ay hiç birimiz görmeyiz o kırmızıları inan bunu çok istiyorum. eşim sabahtan beri 2 kere aradı ne oldu hastalandınmı diye en çok ta hastalanırsam onun için üzülürüm evet hastalandım dersem çok üzülecek çünkü :1no2:

kızlar grip oldum çok kötüyüm ilaç kullanamıyorum bi fikri olan varmı ne yapsam iyi gelir

elmayı böl, içine bir tatlı kaşığı karabiber, istersen azcıkta ıhlamur ekle kaynat... ona bal ekleyerek ılık ılık iç...çok ii geliyor

BebisKoM88, edut, gültuğ, lapaci, nurzul, zpoison günaydın tekrardan nasılsınız
amin allahım herkesin hakkında hayırlısını versin gültuğ var mı belirtin adet tarihin ne zamandı senin benim 3 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…