BebisKoM88, edut, gültuğ, lapaci, nurzul, zpoison günaydın tekrardan nasılsınız
amin allahım herkesin hakkında hayırlısını versin gültuğ var mı belirtin adet tarihin ne zamandı senin benim 3 şubat
clarita geçmiş olsun canım edutun verdiği tarif iyi geliyo yap istersen canım
Bugün Peygamber efendimizin doğduğu gündür. Peygamber efendimiz yılında rebiül evvel ayının gecesi doğmuştur. Her yıl bu günde müslümanlar peygamberimizin dünyaya gelişini dualarla anarlar. Bu gece eller semaya kalkar, yürekler yaratana onun için açılır. Kandiliniz mübarek olsun. RABBİM DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN ARKADAŞLAR....
bana günaydın yokmu alıcam şimdi
günaydın canım...
clarita canım aşağıda görünmüyodun o yüzden olmaz mı sana kocaman günaydın
günaydın kızlarrr
herkesin kandilini kutlarımmmmmm
Bugün Peygamber efendimizin doğduğu gündür. Peygamber efendimiz yılında rebiül evvel ayının gecesi doğmuştur. Her yıl bu günde müslümanlar peygamberimizin dünyaya gelişini dualarla anarlar. Bu gece eller semaya kalkar, yürekler yaratana onun için açılır. Kandiliniz mübarek olsun. RABBİM DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN ARKADAŞLAR....
lapacı sen hangi hastaneye gidiyosun istanbulun avrupa yakasımı anadolumu canım sakıncası yoksa ben dr arıyorumda
canım ben her iki yakadada dr a gittim....
avrupa yakasında Florance Nihgtangale Avrupa Hastanesinde Nilgün Güdücü'ye gittim... Yardımcı doçent.. muayenesi 100 lira... uzman bir doktor... ama çok fazla gitmedim ona...
Anadolu yakasında Medical Park Hastanesine gittim uzunca süre... Ama hamilelikten önce gitmiştim. Gökmen Bey ve Mehtap Hanım en iyi doktorlar.... Eğer erkek dr dan çekinmiyorsan Gökmen Beyi tavsiye ederim. Mehtap Hanım da çok iyi ama çok yoğun oluyor. O nedenle kafası dalgın genelde.. bazı şeyleri atladığı unuttuğu oluyor... Oradada muayene 100 lira...
Sonra Göztepede Echomar Özel Göztepe Hastanesine gittim... Şu an gebelik takibim orada yapılıyor. Gülşen Hanım var.. Çok iyi bir doktor.. Ama hastaneyi sevmiyorum orada ben.. ne sistem var ne ilgi alaka =) öylece saatlerce randevunun gelmesini bekliyorsun.. tuvalet alt katta.. in çık falan... sırf doktor için oraya gidiyorum... sen sürekli gitmeyeceğine göre Gülşen Hanımıda tavsiye ederim sana.. Oradada muayene 100 lira..
Durum bu şekerim... bende özel sağlık sigortası var... 15 lira ödüyorum. Doğumun ise tamamını karşılıyor. O nedenle bazen Medical Parka mı gitsem diyorum =) en azından iyi bir hastanede doğum yapmış olurum..sıkıntı çekmem... bu haftadan sonra karar verip ona göre doktora gidicem artık =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?