Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kuzum bende adet düzensizliği yok...doktora sordum dediki haziarna kadar deneyin problem yok dedi..ama çok canım sıkıldı... ağlıycam nerdeyse kuzum ya

kuzum bende adet düzensizliği yok...doktora sordum dediki haziarna kadar deneyin problem yok dedi..ama çok canım sıkıldı... ağlıycam nerdeyse kuzum ya

canım sen yumurtlama testi alırmısın. 1 ay dene bakalım yumurtlama olup olmadığna bak istersen.

aaa klava: hemen sulanmak yok... bak burda görüyosun ne kadar savaş verdik hep.. kolay değil ama güçlü olmak lazım..daha dur bakalım dr un vardır bil bildiği... 2 ay kısa süre zaten.. hele bi geçsin olmazsa o zaman takip yaptırırsın... östrojen düşüklüğü nedir ki..alıyosun klomeni 5 gün. oofff tavan yapıyor östrojenin... herşeyin ilacı var çaresi var... ağlamak yok... yola devam

canım sen yumurtlama testi alırmısın. 1 ay dene bakalım yumurtlama olup olmadığna bak istersen.

doktoru aradım şimdi her ay aynı olmaz dedi... ama her ay yumuralamamın olmadığını göstereceğiniz söyledi

cnm maalesef ssk anlaşma yok memorial'ın kadın doğum ve tüp bebek ekibi süper. hastanelerde tabi ki kullanılan teknolojiye de bakmak lazım mesela kullanılan ultrasonlara bile sonuçta a sınıfı bir hastane. dr. figen taşer 'de çok iyi ben inşallah olusa bu ay ona gideceğim. fiyatlar için şimdi telefon bekliyorum sana yine haber verecem

ne bileyim üzüldüm biraz ama doktoru aradım...üzülmeyin hallederiz dedi

aa bak evet edut.. ben yumurta takibi yaptırırken çok test yaptırmıştım.. adetin 21. günü herhangi bir laboratuvarda yada hastanede progesteron tesi yaptırabilirsin... orada çıkar o ay yumurtlamışmısın yumurtlamamışmısın... klomen kullanıp bu testle bakıyodu dr işe yaramışmı yumurtlamışmıyım diye....

sağol canım bekliyorum doğumu nerde yapçam belli değil ama yinede muaynelerim iyi olsun bi öğren bakalım fiyatları

cnm öğrendim. sezeryan bebek masrafıda dahil 7.520TL, normal:bebek masrafı+ 1 günlük yatıi 6.500TL miş. cnm

sağol canım bekliyorum doğumu nerde yapçam belli değil ama yinede muaynelerim iyi olsun bi öğren bakalım fiyatları

bende bekliyorum =) bende hastane arayışındayım =)))
anadolu sağlık geçiyor dimi gültuğ?
bebek yoğun bakım ünitesi vardır herhalde...
bide dr sezeryan yanlısı değildir inş. ben normal doğum istiyorum

ben yemeğe gidip geleyim azcık kafam dağılsın sağol kuzum

cnm anadolu sigorta var anlaşmamız doğum teminatın varsa öğreneyim fiyatını birde seçim sana bağlı tıbbi açıdanda uygunsa ozaman ki durumun normal yaparsın aslında şimdi genelde epidural tercih ediliyor. çok daha konforluymuş burdan bir arkadaşım yaptı.

kızlar sizi birazcıkda olsa stresten uzaklaştırıyım.
eşimden akşam gelirken arı sütü getirmesini istedim oda bana dedki dur dışarıya çıkıyım 2 arı yakalayım sütünü sağar sana getiririm dedi. :bbo:

--------------------------------------------------------------------------------

hepınızeee ıyı kandıllerrr arkadaslarrr sımdı hastaneden geldım bebegın kesesını gorduuummm RABBIM hepınıze yasatır ınsallah :Saruboceq:

benim çok arkadaşım epidral oldu çok memnunlar tabiki normal olursa daha iyi ama galiba normal doğumdada ağrısız olabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…