kızlar bu yumurtalam için ben ne kürü yapayım, ostrojenim bu ay çok düşük çıkmış...çok üzüldüm..kocaişimde kızıyor bana üzülünce düzelecekmi aksine ters etki yapar dedi haklı ama elimde değil[/QUO
canım sen pko lu değilmiydin
önce soğan kürü yapsan. + bal tarçın çörek otu yesena.s.
cnm anadolu sigorta var anlaşmamız doğum teminatın varsa öğreneyim fiyatını birde seçim sana bağlı tıbbi açıdanda uygunsa ozaman ki durumun normal yaparsın aslında şimdi genelde epidural tercih ediliyor. çok daha konforluymuş burdan bir arkadaşım yaptı.
kizlar merhaba nasilsinizzopuyorumnanaktanbarayscim sen de benim gibi sabirsizsi galibaayasakkelimebende senin gibi dusunuyom negatifi gorunce daha az stress oluyomm hic olmasa umitlenmiyommkaydirigubbakcemile
hamis olan arkadaslarr benim reglim 28 gun de bir duzenli oluyo ve bu ay 17 martta reglim geldi sizz ne gunleri beraber oldunuz esinizlee hatirliyonuzmuu:kedi:
kızlar bu yumurtalam için ben ne kürü yapayım, ostrojenim bu ay çok düşük çıkmış...çok üzüldüm..kocaişimde kızıyor bana üzülünce düzelecekmi aksine ters etki yapar dedi haklı ama elimde değil[/QUO
canım sen pko lu değilmiydin
önce soğan kürü yapsan. + bal tarçın çörek otu yesena.s.
adet düzensizliğim yokya direk bal çörek otumu başlasam
canim tesekkurlerr .belkide bende hep bu tarihlere ayarladigim icinde olmuyodurr bebiss yaa kafam cokk karisti simdiiibilmiyorumkismilevallahi ben pcosluyum.. hep internetteki hesaplayıcıların tarihine göre birlikte oluyoduk.. 1 sene olmadı bu şekilde... en son hamile kaldığım ay adet olmam gereken tarihte yumurtlamışım ve tesadüf o gün birlikte olmuşuz ve hamile kaldım... ama benim durumum istisna.. pcos olduğum için böyle oldu... pcoslular adet olana kadar gün aşırı ilişki yaşamalı.. ama sende pcos yoksa muhtemel günlerde yapsan yeterli olur
canim benim bildigimm4 aydan sonra hissedermis anne karninda .normalde hareket edermis 2-3 aylikken ama anne anlamazmiss .sen icini rahat tuttt normal yaniiopuyorumnanaktanayselim neden test yaptın dayanamadın dimi. Daha erken ama panik yok bugün cookk mübarek bol bol dua edelim kaydirigubbakcemile5
bitancım canım rahatsızlık vermiyoda bebiş midem bulanıyo benim ve kan ilacı kullandıgım halde yetersiz kalıyo dikkat et yediklerine olurmu eger sende zayıfsan ve kan problemin varsa bol bol kuru üzüm ve pekmez ye. Yoksa tansiyon düşüyor ve bayılma hissi geliyor =((
ben daha hissetmiyorum bebişin hareketlerini normal mi acabaCADIARZU
hamis olan arkadaslarr hamis olduktan sonra bizi birakmadilarr cok tesekkur ederim sizleree meraklandigimiz seyleri sizlerle paylasabiliyoruz ne guzelll:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?