Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kizlar merhaba nasilsinizzopuyorumnanaktanbarayscim sen de benim gibi sabirsizsi galibaayasakkelimebende senin gibi dusunuyom negatifi gorunce daha az stress oluyomm hic olmasa umitlenmiyommkaydirigubbakcemile

hamis olan arkadaslarr benim reglim 28 gun de bir duzenli oluyo ve bu ay 17 martta reglim geldi sizz ne gunleri beraber oldunuz esinizlee hatirliyonuzmuu:kedi:

doğumu %100 karşılıyor.. sezeryanda da 20.000 lira teminat var... sıkıntı olmaz... muayene ücretini öğrenirsen sevinirim.. o önemli olan... gittiğim hastanelerde 80-100 arası değişiyor fiyat..

bişi sorcam çörek otu ve tarçın ne kadar konulacak

kizlar merhaba nasilsinizzopuyorumnanaktanbarayscim sen de benim gibi sabirsizsi galibaayasakkelimebende senin gibi dusunuyom negatifi gorunce daha az stress oluyomm hic olmasa umitlenmiyommkaydirigubbakcemile

evet meraklıyımdır birde nöbetçi eczane göz önünde olunca aldım dayanamadım yaptım sonuç negatifti. olsun bir sonraki aylar demek ki hayırlısı. senin de kandilin mübarek olsun canımm
dualarımız kabul olur inşalllahhh:Saruboceq::Saruboceq:

hamis olan arkadaslarr benim reglim 28 gun de bir duzenli oluyo ve bu ay 17 martta reglim geldi sizz ne gunleri beraber oldunuz esinizlee hatirliyonuzmuu:kedi:

vallahi ben pcosluyum.. hep internetteki hesaplayıcıların tarihine göre birlikte oluyoduk.. 1 sene olmadı bu şekilde... en son hamile kaldığım ay adet olmam gereken tarihte yumurtlamışım ve tesadüf o gün birlikte olmuşuz ve hamile kaldım... ama benim durumum istisna.. pcos olduğum için böyle oldu... pcoslular adet olana kadar gün aşırı ilişki yaşamalı.. ama sende pcos yoksa muhtemel günlerde yapsan yeterli olur

ayselim neden test yaptın dayanamadın dimi. Daha erken ama panik yok bugün cookk mübarek bol bol dua edelim kaydirigubbakcemile5
bitancım canım rahatsızlık vermiyoda bebiş midem bulanıyo benim ve kan ilacı kullandıgım halde yetersiz kalıyo dikkat et yediklerine olurmu eger sende zayıfsan ve kan problemin varsa bol bol kuru üzüm ve pekmez ye. Yoksa tansiyon düşüyor ve bayılma hissi geliyor =((
ben daha hissetmiyorum bebişin hareketlerini normal mi acabaCADIARZU

bitan ben 5+5 de öğrendim hamile olduğumu.. hiç birşey hissetmiyordum.. ne bir belirti nede başka şey... öğrendiğimde senin gibi karmakarışık hissettim kendimi.. net bir duygu hissetmiyordum.. herişey karmakarışıktı.. minik kalbini duyunca yoluna girdi herşey... emin ol sende rahatlayacaksın.. biraz sabır... miniş seninle merak etmeeee

canim tesekkurlerr .belkide bende hep bu tarihlere ayarladigim icinde olmuyodurr bebiss yaa kafam cokk karisti simdiiibilmiyorumkismile
canim benim bildigimm4 aydan sonra hissedermis anne karninda .normalde hareket edermis 2-3 aylikken ama anne anlamazmiss .sen icini rahat tuttt normal yaniiopuyorumnanaktan

hamis olan arkadaslarr hamis olduktan sonra bizi birakmadilarr cok tesekkur ederim sizleree meraklandigimiz seyleri sizlerle paylasabiliyoruz ne guzelll:1hug:

kızlar benim canım çok sıkkın azcık çıkıyorum...kendinize ii bakın

hamis olan arkadaslarr hamis olduktan sonra bizi birakmadilarr cok tesekkur ederim sizleree meraklandigimiz seyleri sizlerle paylasabiliyoruz ne guzelll:1hug:

ravzanurcum başka topice de giriyorum ben.. hamilelikle ilgili birşeyler öğrenmek için.. ama buradaki sohbet arkadaşlık ilgi alaka hiç bir yerde yok... o yüzden buradan ayrılamıyorum.. gerçekten arkadaş olarak belledim buradaki insanları ondan sanırım.. herşey çok düzeyli.. tartışma yok..stres yok..gerginlik yok...
allah bozmasın :enbuyukkk:
istediğin herşeye yardımcı olurum.. 1 sene çok sıkıntı çektim.. hiç birşey bilmezken kendimi birden bebek sahibi olamayan anne adayı buluverdim... o yüzden sizlerde bu sıkıntıyı çekmeyin isterim.. rabbim dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

lapaci canim yazdiklarin cok guzell seylerr cok tesekkurlerrropuyorumnanaktandileklerinin hepsine bende amin diyorum:Saruboceq:

bende işlerimi yapayım barii... bu arada claritayı kıskandım... uyucak bu saatteee...aahhh aahh bende evde olsayddıımmm boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…