--------------------------------------------------------------------------------
hepınızeee ıyı kandıllerrr arkadaslarrr sımdı hastaneden geldım bebegın kesesını gorduuummm RABBIM hepınıze yasatır ınsallah :Saruboceq:
yok canım eşimden ssk lıyım
aa çok sevindim canım işallah bende görürüm seninde kandilin kutlu olsun
--------------------------------------------------------------------------------
hepınızeee ıyı kandıllerrr arkadaslarrr sımdı hastaneden geldım bebegın kesesını gorduuummm RABBIM hepınıze yasatır ınsallah :Saruboceq:
iyi kandiller canım senin en son adet tarihin kaçtı benim 23 ocaktı benim görmemiş olmam normal dimi :))
senın 14 ocakmıss gıt gor canım keseyıı devlette olsa sonucta karında muayaee yapacaklarr stres olma yaniiii gıt kafanda kalmasıın
tabıkı normel bıtancııım doktor senı ne zman cagırdı bakeeem adet tarhınden 10 gun sonra cagırıyo canımmmm
2 hafta sonra çağırdı canım benii bende tutabildiğim kadar kendimi tutıcam ne kadar geç gidersem o kadar iyi benim için yoksa daha beter stres yapıcam 20 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum ben folik plus zaten içiyorum başka yapıcak bişiyim yok şuan beklemekten başka bilmiyorumkismile
20 gunde cok 10 gun gecınce gıt canımmm
mervam canım hadi saglıkla gelsin bebişin inş. =) yakında cinsiyetinide görürsünüz inş
ayselim kuşum hoşgeldin nasılsınn ??
bitan canım ya nası hissediyosun kendiniopuyorumnanaktan
mervam canım hadi saglıkla gelsin bebişin inş. =) yakında cinsiyetinide görürsünüz inş
ayselim kuşum hoşgeldin nasılsınn ??
bitan canım ya nası hissediyosun kendiniopuyorumnanaktan
yada 15 gün beklerim :)) gittiğim zaman bebişimi de görmek istiyorum ben o yüzden biraz sabrediyim diorum..
kızlar bu yumurtalam için ben ne kürü yapayım, ostrojenim bu ay çok düşük çıkmış...çok üzüldüm..kocaişimde kızıyor bana üzülünce düzelecekmi aksine ters etki yapar dedi haklı ama elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?