Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aa çok sevindim canım işallah bende görürüm seninde kandilin kutlu olsun

iyi kandiller canım senin en son adet tarihin kaçtı benim 23 ocaktı benim görmemiş olmam normal dimi :))

mervam canım ya ne kadar rahatlamışsındır çok sevindim adına bebişinin kalp atışlarını duyarsın bi hafta sonra ayy ne güzel ya opuyorumnanaktan

senın 14 ocakmıss gıt gor canım keseyıı devlette olsa sonucta karında muayaee yapacaklarr stres olma yaniiii gıt kafanda kalmasıın

ah canım burdaki hastane malesef ultrasonda bakmıyo dr özel muaynehanesi var o yüzden bende dr sevmiyorum daha önce boş gebelikte gittiğimde ultrasonu çok eski her şey yolunda dedi antalyada madical parkta gidiyorum ama çok uzak şimdi 3 saat gidiş 3 saat dönüş yol beni mahvediyo nede olsa 2 gün sonra ist. gitçem o yolu boşuna çekmek istemiyorum

merhaba arkadaşlar;
işyerinde nette sorun vardı şimdi düzeldi

hepinizin kandili mübarek olsun tüm dualarınız kabul olur inşallah:Saruboceq:

tabıkı normel bıtancııım doktor senı ne zman cagırdı bakeeem adet tarhınden 10 gun sonra cagırıyo canımmmm

2 hafta sonra çağırdı canım benii bende tutabildiğim kadar kendimi tutıcam ne kadar geç gidersem o kadar iyi benim için yoksa daha beter stres yapıcam 20 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum ben folik plus zaten içiyorum başka yapıcak bişiyim yok şuan beklemekten başka bilmiyorumkismile

20 gunde cok 10 gun gecınce gıt canımmm

kızlar bu yumurtalam için ben ne kürü yapayım, ostrojenim bu ay çok düşük çıkmış...çok üzüldüm..kocaişimde kızıyor bana üzülünce düzelecekmi aksine ters etki yapar dedi haklı ama elimde değil

mervam canım hadi saglıkla gelsin bebişin inş. =) yakında cinsiyetinide görürsünüz inş
ayselim kuşum hoşgeldin nasılsınn ??
bitan canım ya nası hissediyosun kendiniopuyorumnanaktan

kızlar benim günüm yarın ama ben dayanamayıp dün akşam test yaptım sonuç negatif.
Sonuçta değişiklik olmayacağını düşünüyorum bu ay ;
bafonun önerdiği arı sütü karışımı eşime
kendime de adaçayı nı düşünüyorumguclubacismile

mervam canım hadi saglıkla gelsin bebişin inş. =) yakında cinsiyetinide görürsünüz inş

iyiyim canım sen nasılsın?
bulantıların geçti mi?

supreme canım ya ne biliyim böle karmakarışığım daha hala kendimi alıştıramadım senin nası gidiyo bebişin napıyo çok rahatsızlık veriyo mu sana

canım stres yapma ama ben yinede bal tarçın çörekotunu tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…