bitan ben 5+5 de öğrendim hamile olduğumu.. hiç birşey hissetmiyordum.. ne bir belirti nede başka şey... öğrendiğimde senin gibi karmakarışık hissettim kendimi.. net bir duygu hissetmiyordum.. herişey karmakarışıktı.. minik kalbini duyunca yoluna girdi herşey... emin ol sende rahatlayacaksın.. biraz sabır... miniş seninle merak etmeeee
ravzanurcum başka topice de giriyorum ben.. hamilelikle ilgili birşeyler öğrenmek için.. ama buradaki sohbet arkadaşlık ilgi alaka hiç bir yerde yok... o yüzden buradan ayrılamıyorum.. gerçekten arkadaş olarak belledim buradaki insanları ondan sanırım.. herşey çok düzeyli.. tartışma yok..stres yok..gerginlik yok...
allah bozmasın :enbuyukkk:
istediğin herşeye yardımcı olurum.. 1 sene çok sıkıntı çektim.. hiç birşey bilmezken kendimi birden bebek sahibi olamayan anne adayı buluverdim... o yüzden sizlerde bu sıkıntıyı çekmeyin isterim.. rabbim dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
kızlar bi hevesle geldim kimse yok. huu huuuu bilmiyorumkismile
nasılsın canım? ben sabah giremedim nette sorun vardı öğlen girdim doluydu işlerim çıktı bakamadım topik boşalmış. çalışırken bakmak zor oluyor biraz
bebiş nasıl sen nasılsın?
slm kızlar
aranıza yeni katıldım sayılır
bizde artık bir bebeğimiz olsun istiyoruz
kürlerden bahsetmişsiniz
ne yapabilirim çabuklaştırmak için
doktor hormonlarımın iyi çalıştığını söylemişti
yumurtlama için ne yapmam gerekir
slm kızlar
aranıza yeni katıldım sayılır
bizde artık bir bebeğimiz olsun istiyoruz
kürlerden bahsetmişsiniz
ne yapabilirim çabuklaştırmak için
doktor hormonlarımın iyi çalıştığını söylemişti
yumurtlama için ne yapmam gerekir
selam kızlar
EDUT : SENİN İÇİN EKLEME :
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu östrojen eksikliği için östrojen artırıcı bitkisel kür
Yaklaşık 1 su bardağı kadar su kaynatılır. Su kaynadıktan sonra içerisine 1 tutam (3-4 gram) oğulotu ilave edilir ve bu östrojen hormonu artırıcı kür 5 dakika daha, hafif ateşte, kaynatılmaya devam edilir. Daha sonra kürün ılması beklenir ve ardından süzülür. Süzülen östrojen arttırıcı kür yudum yudum içilir.
Bu östrojen hormonu eksikliği kürü 1 ay süresince, günde 3-4 defa, her gün taze hazırlanarak, uygulanır. Öğleden önce aç karnına, öğleden sonra aç karnına ve gece yatmadan evvel içilir. Bu şekilde 1 aylık süre tamamlandıktan sonra, günde 2 sefer olmak üzere aynı küre 1 ay daha devam edilir.
Ayrıca, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bu kürün 15′er günlük aralarla uygulanabileceğini belirtiyor.
AYRICA BAL keten tohumu VE İNCİR İYİ ETKİLİYORMUŞ.
Keten tohumunu doğal ürün dükkanlarından veya aktarlardan temin edebilirsiniz. Tazeliğini anlamak için çimlenip çimlenmediğine bakabilirsiniz, eğer çimlenmiyorsa aldığınız yere iade ediniz. Keten tohumları sert olduğundan dikkatli bir çiğnemede bile yeterince öğütülemeyebilirler, bu da yeterince sindirilmeden vücuttan atılmalarına sebep olur. Öğütülmüş keten tohumunun sindirimi çok daha kolaydır. Keten tohumlarını öğüterek yersek onun şifalı özelliklerinden daha fazla faydalanabiliriz. Keten tohumunu öğütmek için karabiber veya kahve el değirmenleri ya da bu tip tohumları öğütmek için özel olarak üretilmiş elektrikli öğütücüler kullanılabilir (ülkemizde bulunmaktadır). Keten tohumu oda sıcaklığında bir yıl tazeliğini korur. Öğütülmüş keten tohumu ise 30 gün boyunca hava geçirmez kapaklı bir kavanozda buzdolabında saklanabilir.
bana kimse bişey önermiyormu yalnızmı kaldım
arkadaşlar internette problem var sinir etti gidip gidip duruyor zor yakalıyorum sayfayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?