Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım benim ya sağoll inşallah bebişim benimledir bilmiyorumkismile

allah razı olsun canım benim senden. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin içinde bizlerede. amin

selam kızlar

EDUT : SENıN ıÇıN EKLEME :

Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu östrojen eksikliği için östrojen artırıcı bitkisel kür

Yaklaşık 1 su bardağı kadar su kaynatılır. Su kaynadıktan sonra içerisine 1 tutam (3-4 gram) oğulotu ilave edilir ve bu östrojen hormonu artırıcı kür 5 dakika daha, hafif ateşte, kaynatılmaya devam edilir. Daha sonra kürün ılması beklenir ve ardından süzülür. Süzülen östrojen arttırıcı kür yudum yudum içilir.

Bu östrojen hormonu eksikliği kürü 1 ay süresince, günde 3-4 defa, her gün taze hazırlanarak, uygulanır. Öğleden önce aç karnına, öğleden sonra aç karnına ve gece yatmadan evvel içilir. Bu şekilde 1 aylık süre tamamlandıktan sonra, günde 2 sefer olmak üzere aynı küre 1 ay daha devam edilir.

Ayrıca, Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu bu kürün 15′er günlük aralarla uygulanabileceğini belirtiyor.

AYRICA BAL keten tohumu VE ıNCıR ıYı ETKıLıYORMUŞ.

Keten tohumunu doğal ürün dükkanlarından veya aktarlardan temin edebilirsiniz. Tazeliğini anlamak için çimlenip çimlenmediğine bakabilirsiniz, eğer çimlenmiyorsa aldığınız yere iade ediniz. Keten tohumları sert olduğundan dikkatli bir çiğnemede bile yeterince öğütülemeyebilirler, bu da yeterince sindirilmeden vücuttan atılmalarına sebep olur. Öğütülmüş keten tohumunun sindirimi çok daha kolaydır. Keten tohumlarını öğüterek yersek onun şifalı özelliklerinden daha fazla faydalanabiliriz. Keten tohumunu öğütmek için karabiber veya kahve el değirmenleri ya da bu tip tohumları öğütmek için özel olarak üretilmiş elektrikli öğütücüler kullanılabilir (ülkemizde bulunmaktadır). Keten tohumu oda sıcaklığında bir yıl tazeliğini korur. Öğütülmüş keten tohumu ise 30 gün boyunca hava geçirmez kapaklı bir kavanozda buzdolabında saklanabilir.

kızlar bi hevesle geldim kimse yok. huu huuuu bilmiyorumkismile

nasılsın canım? ben sabah giremedim nette sorun vardı öğlen girdim doluydu işlerim çıktı bakamadım topik boşalmış. çalışırken bakmak zor oluyor biraz

bebiş nasıl sen nasılsın?

nasılsın canım? ben sabah giremedim nette sorun vardı öğlen girdim doluydu işlerim çıktı bakamadım topik boşalmış. çalışırken bakmak zor oluyor biraz

bebiş nasıl sen nasılsın?

evet çalışırken dağıtıyor burası beni kaydirigubbakcemile5

ayrı kalmak da zor oluyor ama bu aralar uyumaya vakit yok desem o derece yogun işler..

biraz burnum akıyor gibi. hava bi güzelleşti bi sogudu şaşırttı bizi.. az sonra portakla suyuna bogacam kendimi. iyi geliyor . bir hafta on gündür tansiyonum iniyodu ve başım dönüyodu arada çarpıntımda olmuştu. demirimizi eksilmiş meğerse. ilacı günde 2 ye çıkarttık.. başka bişi yok. haberler sizde inşallah...

hayırlı kandiller tekrar. bugün akşam çalışmıcam valla. duaya ayırıcam inşalalh niyetim öyle...

sen nasılsın .

slm kızlar
aranıza yeni katıldım sayılır
bizde artık bir bebeğimiz olsun istiyoruz
kürlerden bahsetmişsiniz
ne yapabilirim çabuklaştırmak için
doktor hormonlarımın iyi çalıştığını söylemişti
yumurtlama için ne yapmam gerekir

ehehehhuu.. bende geldiimmm..
nasılsın pınarr... bebiş nasıl... maşallaahhhh 20 haftalık olmuş billee
bende görcekmiyimki o günlerii boshayallersmile

hoşgeldin. ilk sayfada bir liste var. bir incele istersen...

hoşgeldin leyla... inşallah rabbim gönlünüze göre verir..
bu kürleri problemi olanlar içmeli... herhangi bir problemin yoksa yok yere hormonlarının düzeniyle oynama derim ben....
yumurtlama için bol bol havuç yiyebilirsin.. bal+tarçın+çöretotu karıştırıp yiyebilirsin...

canım sağol...cidden çok sağollmafoldumben

arkadaşlar internette problem var sinir etti gidip gidip duruyor zor yakalıyorum sayfayı

bu arada kızlar ason detimden bu yana 32.günümdeyim hafif ağrılar başladı gibi sabah test yapacaktım ama vazgeçtim. aman ne de olsa hamile olsam bugünde belli olur pazarda belli olur deyip boşverdim eğer hasta olmaz isem pazar sabahı test yapacağım hayırlısı bakalım şu mübarek günde inşallah Rabbim bizi duyarda bi evlat sahibi yaparyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…