Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hoşbulduk canım nasıl gidiyor hamilelik umarım herşey yolundadır:1hug:

iyi çok şükür... şimdilik bir sıkıntım yok... ctesi kontrolüm var bakalım bebiş büyümüşmü görücez =)
inş adet gecikmen bebiştendir canım yaaa... biliyosun ben 60. gün öğrendim hamile olduğumu =))) hiç belli olmaz ne olacağı

bende kaçıyorum artık...
herkese iyi akşamlarrr opuyorumnanaktan
hayırlı kandillerrr..
rabbim dualarımızı kabul etsin bu güzel gecede

inşallah canım ama biliyorsun ki benimde adetimin 50 gün geciktiği oldu hayırlısı olur inşallah

iyi akşamlar arkadaşlar bende çıkıyorum yarın görüşürüz Rabbim bu gece ki dualarımızın hepsini kabul eder inşallah hepiniz için dua edeceğim iyi bakın kendinize hoşca kalın

edut canım benim sen moralini bozma olurmu. miyom gebeliktede oluşabilirmiş ben araştırdım biraz.
bebek sahibi olmana engel değilmiş bitanem. ben inanıyorum ki sen çok sürmeden hamile kalcaksın. bu gecede kalbim ve dualarım seninle bebeğim. moralini yüksek içini ferah tut olur mu tatlım. a.s.

doğumu %100 karşılıyor.. sezeryanda da 20.000 lira teminat var... sıkıntı olmaz... muayene ücretini öğrenirsen sevinirim.. o önemli olan... gittiğim hastanelerde 80-100 arası değişiyor fiyat..

cnm muayene anadolu hayata 112.32 TL
sezeryan anadolu hayata 4838.00TL miş bebek ücreti de550.00 TL

normal:3628.00TL bebek 550.00 TL
umarım tercih edersin hem tanışırız.bilmiyorumkismile

ya ben dün yazdım ama kimse bir cvp vermedi ben hiç bir belirti hissetmiyom. sence normal mi?:sinifsinif:

benim kafam artık çorba oldu. bebek sahibi olmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyodum . benim 3 tane ablam 3 de evlendiler 2.ayına hamile kaldılar.
soruyom onlara biz bişey anlamadan oldu diyolar.
benim 3 sene olcak nerdeyse kafayı yiyom zaten . benim her adetimde olduğum gibi göğüs lerim sızlıyo belim ağrıyo karnım ağrıyo huzursuzum.

bende 1.5 yıldır evliyim geçen ay ilk denedik çok umutluydum moda girmiştim. bu ay benimde belim ağrıyo göğüslerim acıyo ay bilmiyom sanki görcem kırmızıları...of of

mervam dediki aynı belirtiler yine oluyo dedi. rabbim en kısa zamanda daha fazla bekletmeden kucağımızı bebişle doldurur. amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…