bende 1.5 yıldır evliyim geçen ay ilk denedik çok umutluydum moda girmiştim. bu ay benimde belim ağrıyo göğüslerim acıyo ay bilmiyom sanki görcem kırmızıları...of of[/QUO
2. denemenizse hiç girme paniğe hemen olmaz zaten. ilk gecede hamile kalmak filmlerde zaten. neyle korunduğunuzda önemli. doğum kontrol hapı kullandıysan hemen vücut kendine gelmezmiş zaten.
bazısının 2 3 ay sonra olurmuş bazısının 8 ay sonra
kızlar benimde göğüslerim şiş karnım ağrıyo buay umut yok benden
dr. gitmeyi düşünüyorum öbür ay
gültuğ ben 28 şubatta olacan başka tarihi yakın olan var mı kızlar
kızlar benimde göğüslerim şiş karnım ağrıyo buay umut yok benden
dr. gitmeyi düşünüyorum öbür ay
seninde yakın hadi hayırlısı bu kandil gününde inşallah Rabbim gönlüne göre verirben 2 mart diyorum ama kısmet ?
biliyosmusun ben hastanede çalışıyom ama 1 defa muayeneye gittim kadın doğuma acayip kötü hissediyorum kadın doğuma gidince ya
seninde yakın hadi hayırlısı bu kandil gününde inşallah Rabbim gönlüne göre verir
canım hemen panik yapma. bende de olur ilk evlendiğim zamanda. mesanede iltihap vardı tedavi görünce geçti. kusura bakmayın kızlar biraz açık konuşcam ama ilişkiye girerken kendini sıktıysan sulanmadıysan kuru ise ilişkiye girdiğinde kan ondan da olur tahriş olduysa sürtünmeden. bence doktora git iltihap varmı diye tahlil yaptır.
amin canim ,..ewet barays dualar seninlee hadii bir kandil hediyesi ver bizee yerimseniben:Saruboceq:yarın kalbimiz barays için atıcak. barayscım allah gönlüne göre versin tatlım.:ecrin_bebek:
teşekkür ederim canımm iltihabım var ama hiç kan gelmemişti iltihap için tedavi oldum ama hep tekrarlıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?