Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kızlar
gittim dr. hiç bir şey yok diyo birde 1 defa gebe kaldım kalp atışları durduğu için kürtaj oldum
ama ne rahimde nede yumoşlarda bir problem yok diyo dr. bir araştırma hast. gitmeyi istiyorum

günaydın kızlar. bende geldim

nurzulcum dün bana çok güzel teselli edecek şeyler sölemişsin ancak gece okudum....çok sağol canım benim...ben bugün soğan kürüne başladım, işte de doğadan adaçayı aldım onu içicem arada....

geçen ay düşük çıkabilir zaten geçen ay o yapışkan akıntımda olmadı, ama ondan önceki ay olmuştu...demekki her ay olmuyor... o yüzden umutsuzluğa kapılmak yok dimi....

yanlız gece sol kasığım çok ağrıdı anlamadım... gece uyuyamadım ağrıdan.. doktor dediki senin tipik pko un sol da sağ daha tam oturmuş pko değil... ondanmı acaba ki:)))

kızlar bu cuma günü bayars a dua edelim...Allahım bugün onun güzel haberini alalım inşallah

inş. güzel hebrle döner barays allahım kimsenin kucağını yuvasını çocuksuz bırakmasın hayırlı cumalar
arkadaşlar tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle

1 tane doktoramı gittin kuzu

canım siz ne kadar zamandan beri bebek istiyosunuz kaç yaşındasın eşinde problem varmı

tatlım ben namaza başladım ya. kendimi artık o kadar dinlemiyorum. şimdiye kadar kılmadağım günlere inan çok üzülüyorum. inşş seninde reglin biter bir an önce başlarsın.
daha huzurluyum kendimi manvi duygulara verdim kendimi dinlememeye çalışıyorum. bence sende dinleme herşeyi oluruna bırakalım. rabbim hepimizi için hayırlı bebekler nasip etsin.

inşallah kuzum... benimde hafta sonu bitsin başlıycam...zaten senle karar vermiştik dimi:)

günaydın canım .bebişli günler nası geçiyo.

iyi gidiyo çok şükür.. 10 haftalık olduk nerdeyse zaman çabuk geçiyor... yarın ellerini kolalrını sayıcaz =))) ilk hareketini görücez.. kısmetse...
allah sizlerede nasip etsin inş.. akşam dua ettim her birinize tek tek..allah kabul etsin

gny arkadaşlar nasılsınız dün benim adet günümdü hala olmadım acaba bu akşam test alsam da yarın sabah yapsam belli olurmu yoksa erkenmi daha bekleyeyimmi

gny arkadaşlar nasılsınız dün benim adet günümdü hala olmadım acaba bu akşam test alsam da yarın sabah yapsam belli olurmu yoksa erkenmi daha bekleyeyimmi

dayanbilirsen pazartesiyi bekle ama dayanabileceğiniz sanmıyorum

bugün hiç keyfim yok benim arkadaşlar sabah test yaptım bariz bi şekilde negatif çıktı o yüzden artık test yapmayı düşünmüyorum tabi tutabilirsem kendimi kaydirigubbakcemile3 ve gün aşırı ilişki yaşamayacağım artık oluruna bırakacağım canım ne zaman isterse o zaman yapacağım.:kedi: açıkcası test yapınca bu kadar üzüleceğimi düşünmüyordum:çok üzgünüm: bebek konusuna acayip takmışım ve buda hiç hoş bir durum değil neyse umarım düzelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…