günaydın kızlar. bende geldim
günaydın kızlar
gittim dr. hiç bir şey yok diyo birde 1 defa gebe kaldım kalp atışları durduğu için kürtaj oldum
ama ne rahimde nede yumoşlarda bir problem yok diyo dr. bir araştırma hast. gitmeyi istiyorum
günaydın arkadaşlar
günaydın kızlar
gittim dr. hiç bir şey yok diyo birde 1 defa gebe kaldım kalp atışları durduğu için kürtaj oldum
ama ne rahimde nede yumoşlarda bir problem yok diyo dr. bir araştırma hast. gitmeyi istiyorum
nurzulcum dün bana çok güzel teselli edecek şeyler sölemişsin ancak gece okudum....çok sağol canım benim...ben bugün soğan kürüne başladım, işte de doğadan adaçayı aldım onu içicem arada....
geçen ay düşük çıkabilir zaten geçen ay o yapışkan akıntımda olmadı, ama ondan önceki ay olmuştu...demekki her ay olmuyor... o yüzden umutsuzluğa kapılmak yok dimi....
yanlız gece sol kasığım çok ağrıdı anlamadım... gece uyuyamadım ağrıdan.. doktor dediki senin tipik pko un sol da sağ daha tam oturmuş pko değil... ondanmı acaba ki:)))
tatlım ben namaza başladım ya. kendimi artık o kadar dinlemiyorum. şimdiye kadar kılmadağım günlere inan çok üzülüyorum. inşş seninde reglin biter bir an önce başlarsın.
daha huzurluyum kendimi manvi duygulara verdim kendimi dinlememeye çalışıyorum. bence sende dinleme herşeyi oluruna bırakalım. rabbim hepimizi için hayırlı bebekler nasip etsin.
günaydın bayanlllaaaarrrr...... opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalıımmmm?
evet canım karar vermiştik. allah razı olsun senden.
günaydın bayanlllaaaarrrr...... opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalıımmmm?
günaydın canım .bebişli günler nası geçiyo.
gny arkadaşlar nasılsınız dün benim adet günümdü hala olmadım acaba bu akşam test alsam da yarın sabah yapsam belli olurmu yoksa erkenmi daha bekleyeyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?