gny arkadaşlar nasılsınız dün benim adet günümdü hala olmadım acaba bu akşam test alsam da yarın sabah yapsam belli olurmu yoksa erkenmi daha bekleyeyimmi
bugün hiç keyfim yok benim arkadaşlar sabah test yaptım bariz bi şekilde negatif çıktı o yüzden artık test yapmayı düşünmüyorum tabi tutabilirsem kendimi kaydirigubbakcemile3 ve gün aşırı ilişki yaşamayacağım artık oluruna bırakacağım canım ne zaman isterse o zaman yapacağım.:kedi: açıkcası test yapınca bu kadar üzüleceğimi düşünmüyordum:çok üzgünüm: bebek konusuna acayip takmışım ve buda hiç hoş bir durum değil neyse umarım düzelirim.
edut, EKAKAL, halev, lal.lalin, nurzul, zpoison
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım...
aysel bugun test yapmaz gıbvı gelıyo bana dun negatıf cıktı dıye bı gun daha bekleyebılır kesın sonuc ıcın hayırlısı bakalım
günaydın lorkeee.... biz iyiyiz çok şükür..sen nasılsın bakalım? nasıl gidiyor? ankarada depoladığın enerji seviyesi ne durumda ? =)))
edut, EKAKAL, halev, lal.lalin, nurzul, zpoison
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım...
aysel bugun test yapmaz gıbvı gelıyo bana dun negatıf cıktı dıye bı gun daha bekleyebılır kesın sonuc ıcın hayırlısı bakalım
evet beklesem daha iyi olacak sanırım
dr umda eğer 25 inde adet görmezsen 28 inde test yaparsın demişti olmassa pazar günü 28 inde yaparım ama zor duruyorum hiç adet belirtilerim yok sancım falan hiç bişey yok offf bilmiyorum insan hissedermi acaba hamile olsa
canım hısseden var kac ay gecıp hısetmeyen var adet olacaghım sanıp hamıle olan var her kısye hatta her kısının farklı hamılleıklerıne gore bıle degısıyo malesef net bılgı yok
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya bu mide bulantısı öldürcek beni
slm kvrckım nasılsın ...basladınmı calısmalara ...var mı bu ay ıcın planların gun asırı kur vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?