Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

edut, EKAKAL, halev, lal.lalin, nurzul, zpoison

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım...
aysel bugun test yapmaz gıbvı gelıyo bana dun negatıf cıktı dıye bı gun daha bekleyebılır kesın sonuc ıcın hayırlısı bakalım

gny arkadaşlar nasılsınız dün benim adet günümdü hala olmadım acaba bu akşam test alsam da yarın sabah yapsam belli olurmu yoksa erkenmi daha bekleyeyimmi

günaydın....dayanabilirsen biraz bekle.. normalde adetten 7 gün sonra net cevap alınıyor idrar testlerinde.. erken çıkanlar oluyor ama geç çıkanlarda oluyor... benim 31. gün kan testinde bile çıkmamıştı... bu işler belli bir kural içinde olmuyor... her an herşey olabilir.. o yüzden birazcık daha beklemeni öneririm

kafaya takmamak en doğrusu ama gerçekten zor bir iş o takmamak.. inşallaahhh herşey gönlüne göre olur halev.. rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin

günaydın lorkeee.... biz iyiyiz çok şükür..sen nasılsın bakalım? nasıl gidiyor? ankarada depoladığın enerji seviyesi ne durumda ? =)))

günaydın lorkeee.... biz iyiyiz çok şükür..sen nasılsın bakalım? nasıl gidiyor? ankarada depoladığın enerji seviyesi ne durumda ? =)))

kız kvrck la karıstırdın sen benı kaydirigubbakcemile3
enerjısı ıyıdır heralde onun ...
bende bu pazar memlekete eskısehıre gıdıom annem ptesı amelıyat olacak dua edın

günaydın kuzumm

evet beklesem daha iyi olacak sanırım
dr umda eğer 25 inde adet görmezsen 28 inde test yaparsın demişti olmassa pazar günü 28 inde yaparım ama zor duruyorum hiç adet belirtilerim yok sancım falan hiç bişey yok offf bilmiyorum insan hissedermi acaba hamile olsa

ya benım de ılk 3 ay cok canım sıkılıyordu sankı hemen olacak gıbı beklentıye gırıyor ınsan ama sonrakı aylarda daha az uzulmeye basladım sonucta herseyın bı zamanı var elımızden gelenı yapıp beklmeketen baska caremız yok...
en guzel annelıge en hazır zamanımız daha gelmemıs demekkı dıye dusunuyorum

canım hısseden var kac ay gecıp hısetmeyen var adet olacaghım sanıp hamıle olan var her kısye hatta her kısının farklı hamılleıklerıne gore bıle degısıyo malesef net bılgı yok

canım hısseden var kac ay gecıp hısetmeyen var adet olacaghım sanıp hamıle olan var her kısye hatta her kısının farklı hamılleıklerıne gore bıle degısıyo malesef net bılgı yok

haklısın kısmet artık hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun diyorum herkez için öyle

günaydınnn kızlarrrrr nasılsınızzzzz
bende iyiyim çay poğaça kahvaltı yaptım şimdi.

ankara ya gittigimde saçlarımı kestirip karamel e boyattım son 4 gündür bi mide bulantısı anlatamam size m utfaga giremiyorum yemeklerden tiksindim televizyonda yiycek bişey görsem lavaboya koşuyorum mide bulantısından
annem bi test yap belki hamilesindir üstüne görmedir dedi teyzemde de olmuş 4 aya kadar 5. ay kesilmiş kanaması o zaman anlamış hamiş oldugunu belki teyzene çekmişsindir dedi
ben bi tutuştum ki sormayın saç boyattım antibiyotik kullandım ilk defa inşallah çift çizgi çıkmaz diye dua ede ede test yaptım allahtan sonuç negatif çıktı ama bu mide bulantısı niye geçmedi anlamıyorum
saç boyatmamdan dolayı olabilir mi ilk defa boyatıyorum da

slm kvrckım nasılsın ...basladınmı calısmalara ...var mı bu ay ıcın planların gun asırı kur vs

lorkeee canım şunu önereyim bafo kullanmış nette araştırdım doğruluğu kanıtlanmış
arı sütü bal karışımı. hem eşin için hem sana gerçekten faydalı. Ben bu akşam almayı düşünüyorum

LORKECıM
sorma ya bu sefer bi incir havuç deneyim dedim ocaga koydum kaynadı tam içicem bi baktım ki üzerinde kurtcuklar yüzüyo akannehir bi daha incir falan görmek istemiyorum

ARISÜTÜ'NÜN FAYDALARI NELERDıR :

Saf Arısütü "Gençlik ıksiri", "Hayat ıksiri", gibi tanımlamalarla yüzyıla yakın zamandır bilinmektedir. Ancak yakın geçmişte besleyicilik üstünlüğünün yanında içerdiği Hayatsal değerleri de bilimsel çalışmalar sonucu başta A.B.D. ve Uzakdoğu olmak üzere birçok ülkede saptanarak yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Düzenli kürler uygulanarak kullanılması halinde;

1 - Yorgunluk, halsizlik, bitkinlik ve çalışma isteksizliklerini gidererek organizmaya aktivite kazandırır. Enerji açığını kapatır.
2 - Beyin performansı gerektiren durumlarda özellikle öğrencilerin sınav dönemlerinde daha başarılı olmalarında, yorgunluk ve endişe duymamalarında yardımcı olur.
3 - Üstün hücre yenileyici özelliği nedeniyle yaşlanmayı geciktirir ve çocuk sahibi olmak isteyenlere yardımcı olur
4 - Seks performansını en yüksek düzeye çıkartarak dengeli bir seks yaşantısının sürdürülmesi ile cinsel isteksizliklerin giderilmesine yardımcı olur.
5 - Sporcuların harcadıkları aşırı enerjiyi dengeler, yarışma önceleri yapılan kürlerle vücuda mukavemet ve aktivite kazandırarak sporcunun öz enerjisini en rantabl bir şekilde kullanması için beyin-beden uyumunu sağlar.
6 - Yaşlılıkla oluşan damar sertliğinin tedavisi, bitkinlik ve yaşama isteksizlikleri ile kandaki kolesterol-lipid seviyesinin ayarlanmasında yardımcı olur.
7 - Anemi (kansızlık) ve ağır kan kayıplarında organizmanın yeterli kan üretimini sağlar.
8 - Hastalıkların ve ameliyatların iyileşme dönemlerinin çabuklaştırılması ile zaafiyetlerde, nekahat dönemlerinde vücudun gıda rejimini desteklemek amacıyla kullanılmaktadır.
9 - Mide-barsak sistemine ait hastalıklarda ( Kolit-Ülser-Gastrit )
10 - Böbrek ve idrar yolu hastalıklarında
11 - Karaciğerin fonksiyonlarını tam olarak yerine getiremediği durumlarda ve alerjik rahatsızlıklarda,
12 - Solunum sistemi hastalıklarında ( Tüberküloz, Astım, Bronşitte )
13 - Saç dökülmelerinde, saçlı ve saçsız derinin değişik hastalıklarında,
14 - Bayanların regl dönemlerindeki düzensizlik ve ağrıların giderilmesinde,
15 - Özellikle menapoz ve andrepoz dönemlerinde kadın ve erkeklerdeki yaşlanmaya bağlı şikayetlerin giderilmesinde,
16 - Vücut organlarının deforme olmadan orjinal şekillerinin korunmasında ( özellikle bayanların göğüslerinde ) süt verme fonksiyonunun arttırılmasında ve özel cilt bakımlarında,
17 - Hamilelerde gebeliğin sağlıklı geçmesinde, fetusun ve annenin sağlıklı beslenerek zararlı etkilerden korunmasında,
18 - Bebeklerin çabuk ve sağlıklı gelişerek ruh ve beden bütünlüğünün sağlanmasında,
19 - Çocuklarda görülen gelişim güçlükleri, kemik ve kas kuvvetsizliklerinde,
20 - Erken bunama, hafıza kaybı, zeka geriliği, alkolizm gibi rahatsızlıkların tedavisine yardımcı olarak,
21 - Zayıflama rejimlerinde dengeli bir beslenme temin ederek vücut direncini arttırmada,
22 - Çocuklarda görülen gece işemelerinin tedavisinde,
23 - Şeker hastalığının tedavisine yardımcı olarak
24 - Romotoloji (KANSER) tedavisinde Kemoterapi ve Radyoterapi tedavisini destekleyici olarak yaygın şekilde pek çok ülkede kullanılmaktadır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…