Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ARISÜTÜ NASIL VE NE KADAR KULLANILIR :

Arısütünün iki kullanım şekli vardır. Birincisi saf olarak, ikincisi ise balla karıştırılarak. Saf olarak alınması halinde dil altına konur ve yaklaşık beş saniye kadar dil altında bekletilir ve sonra yutulur. Balla karışması halinde dil altında bekletmeye gerek kalmaz. Saf Arısütünün kullanıcı tarafından muhafazası zor olabileceğinden en iyi kullanım şekli bal ile karıştırılarak alınmasıdır. Bal ile karıştırılarak alındığı zaman kana karışması ve faydasını göstermesi daha hızlı olur. Arısütü; saf veya balla karışmış olarak, her iki şekilde de sabah ve akşam olmak üzere aç karnına alınmalıdır. Bunun yanısıra Arısütünün karıştırıldığı balın kalitesinin iyi olması, nektarı yüksek çiçeklerden elde edilmiş olması, hileli ve kalitesiz bal olmaması gerekir. Arısütü saf veya balla karışmış her iki halde de kesinlikle metalle temas edilmemeli, ışıkta kalmamalıdır.

Arısütünün ne kadar kullanılması gerektiği ise, saf olarak veya balla karışmış olarak, her iki halde de; bünyenin yaşına, sağlık derecesine, varsa hastalığın ağırlığına, veya istenilen maksimum kuvvet seviyesine veya istenilen rahatsızlık derecesine göre değişir.

kvrck canım bu bulantılar bende vardı stres kaynaklı demişti dr.
canım mide bulantısına bildiğimiz naneyi kaynatıp iç bir saate kalmaz düzelirsin

kvrck canım bu bulantılar bende vardı stres kaynaklı demişti dr.
canım mide bulantısına bildiğimiz naneyi kaynatıp iç bir saate kalmaz düzelirsin
bi gün diil iki gün diil nerdeyse 1 haftadır böyle kusmuyorum ki sürekli herşeyden tiksiniyorum eşimden bile kokuya yemege dayanamıyorum

günaydıınlarr canım ben sana bişi sorcaktım seni hamile kalamama sebebin neydi :uhm:

canım sebep yok aslında şöyle söyleyeyim
ben bebek düşünmeye başladıktan sonra dr gittim dr her zamanki gibi bi 8 ay deneyip gelin dedi bizim 8 ayda bu ay doluyor. Ben bir yıl d.kontrol hapı kullanmıştım. sonra korunmayı bırakmıştım. Ayrıca daha hiç bir kür uygulamadım ama bu arı sütü bal karışımı zaten normalde kullanılması uygun bir karışım olduğu için tercih ediyorummm

Son düzenleme:
kız kvrck la karıstırdın sen benı kaydirigubbakcemile3
enerjısı ıyıdır heralde onun ...
bende bu pazar memlekete eskısehıre gıdıom annem ptesı amelıyat olacak dua edın

:sinifsinif: bilmiyorumkismile

neyse olur böyle arada.. hatlar karıştı =))))

ne güzel yaa.. bende gezmek istiyorum.. yazdan beri doğru dürüst bir yere gitmişliğim yok desem yeridir... mafoldumben

bi gün diil iki gün diil nerdeyse 1 haftadır böyle kusmuyorum ki sürekli herşeyden tiksiniyorum eşimden bile kokuya yemege dayanamıyorum

bende de uzun sürmüştü ama kokuya bağlı değildi yemek yediğimde oluyordu. Senin durum farklı ben dahiliye dr na gitmiştim ama sende bi dr a görün istersenbilmiyorumkismile

geçmiş olsun kvrck..inş güzel sebeplerdendir midenin hassassiyeti =))
lorkeye sordum ankaraya gittin geldin enerji durumun nasıl diye.. hatlar karıştı.. senle onu karıştırdım =))) şimdi sana sorayım barrii bilmiyorumkismile

kvrck bencede dr a gıt ıstersen yanı hc bellı olmaz bu ısler bı kantahlılı falan yaptır neyın nesı bu bulantı

canım bı haftam kaldı atlatayım bu haftayı zaten aılemın yanında olacagım regl gunume kadr yanı bu da buyuk ıhtımal negatıfı gorurum demek oluyor ...donunce dusunuyorum bende...
bunun dırek arısutu bal polan karısımı satıluyodu ben ortaokulda kullanmıstım onu mu alsak yoksa kendımız mı karıstırsak

Günaydin seker nasilsin?

gunaydın sen nasılsın nası gazın gectımı benım de bı kac gun oyle oldu kasıklarım patlayacak gıbı

ah canım ya inşallah saç boyasından dolayıdır inan şuan hamilelik istedigim en son şey hiç böyle olacagını tahmin etmemiştim

canım ya hamıle bıle olsan sorun olacagını sanmıyorum yaptıklarının ... bıldıgım kadarıyla bellı zamana kadar alınan ılaclar yapılanlar vs kotu etkılemıyo bebegı

evet bende düşünüyorum bu akşam alacam. Canım ayrı ayrı almayı düşünüyorum

süperdi canım ama buraya gelmek zor geldi artık burası daha çekilmez oldu
test yaptım negatif çıktı canım ama hiç üzülmedim bu sefer

kvrck bencede dr a gıt ıstersen yanı hc bellı olmaz bu ısler bı kantahlılı falan yaptır neyın nesı bu bulantı

kız korkuma gidemiyorum ki hem hava degişikligi oldu galiba inşallah öyledir

aaa anladım canım fazla olmamış peki eşin kontrole gittimi ? opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…