Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bi gün diil iki gün diil nerdeyse 1 haftadır böyle kusmuyorum ki sürekli herşeyden tiksiniyorum eşimden bile kokuya yemege dayanamıyorum

kuzum 2 ay önce benimde aynıydı...yavaş yavaş geçti.... bilemedim neden

hamişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bize azcık sürtününde bizede bulaşsın artıkkk

selaaaammmm

Hoşgeldin canım..

kızlar herkes kaçtımı , geçmişe mi takıldınız? eyvahedigeldismile

Hoşgeldin pınar anneeeee... nasılsın bakalıımmm... bebiş nasılll???? koskocaman olmuş arrttııkkk

merhaba ben yeni üye oldum aranıza alırsanız sevinirim

hoşgeldinnn... inş uğurlu gelir bu topic sana da... a.s.

kıslar dun keseyı gordumm RABBIMIN ıznıyleeee

ooyy ooyy.. kalp sesinide duyarsın inş kısa süredeee.....

hamişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bize azcık sürtününde bizede bulaşsın artıkkk

ekranamı sürtüneyiimm ? =)))))))))))

canım bol dua ediyorum sizler için... elimden başka bişi gelmiyo ne yazıkki.. inş sizlerdee tez zamanda hamile kalırsınız.. hep birlikte bebişlerin gelişimini paylaşırız :Saruboceq:

heuheuheuheueh süpersin ya ekrana sürtün ben alcağımı alırım :)))))))))))))) Şeniz

iyiyim canım sen nasılsın vakit geçmek bilmiyo ya benim eşim varikosel ameliyatı olalı 1 ayı geçti en az 3 ay geçmesi lazımmış bekliyoruz işte offf offff :Saruboceq:

Bende iyiyim tatlim. Gün sayiyorum iste Gerci bu ay günlere pek dikkat etmiyorum sadece sayfaya girince cizelgemden görebiliyorum
Senide cok iyi anliyorum canim ama bosver 3 ay kafan rahat olur hic degilse oldumu olmadimi stresine girmessin olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…