Evet suan daha iyiyim ama geliyo yinede bazen.
Seninde gününe az kalmis varmi bisiler canim?
herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.şu an çok mutluyum.21 yaşındayım ve bende sizler gibi anne olmak istiyorum.inşallah bu güzel duyguyu hepimiz yaşarız
canım az kaldı evet ama regle kadar aılemın yanında olacagım ve annem amelıyat olacagı ıcın onun yanında kalacagım yanı son gunlerı dusunmeden gecırebılrıım .. ama degerlendırememıs olacagım maalesef ya hala sansım varsa bılmıyorum gıtmeden ıkı deneme daha yapabılırz haylrısı...
ama benım gecen hafta kasıklarım cok sancıdı karnım davul gıbı oldu sonra bı kac gun ıcımden bıseyler celkkılıo gıbı oldu bıcak batar gıbı ...suan da arada kasık agrım var goguslere takılmıcam cunku gecen ayda acaıb sısmıstı ve kahvemsı damarlar belırmsıtı yıne aynı...
calısmalarımızda pek verımlı gecmedı
ama tum bunlara ragmen bende degısık bı umıt var bu ay ...
sanırım rruyalardan olsa gerek
hoşgeldin aramıza canım senin yaşın daha çok küçükmüş o yüzden kafanı takma bence bi problemin yoksa olur bebişin
Benimde yasim 21 ama hala bebek yk :sinifsinif:
Insallah gelmistirdirde bebisin baska calismalara gerek kalmaz.
Annen icinde gecmis olsn tatlim.
Hadi bakalim hayirlisi ozaman INSALLAH bebisin seninledir.
aşkolsun..hala derken benim 32 ben napıyım...aaaaa...çıtırlar ablalarınıza ayıp olmuyormu
aşkolsun..hala derken benim 32 ben napıyım...aaaaa...çıtırlar ablalarınıza ayıp olmuyormu
sagolasın canım hayırlısı olsun hepımız ıcın ınsallah...
haydın kızlar ben kactım arkadaslarla yemege davetlıyım gezeyım geleyım azıcık zemuszemus
sagolasın canım hayırlısı olsun hepımız ıcın ınsallah...
haydın kızlar ben kactım arkadaslarla yemege davetlıyım gezeyım geleyım azıcık zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?