Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

pınarım burdayımmm canım
şimdilik kırmızılar gelmedi beklemeye devam canımmm

bebişde bende iyiyiz. sadece son tahlilde demir çok düşük çıktı. şimdi dr umu arıycam bakalım. sğlık ocağında yaptılar tahlili.. son 2 haftadır biraaz tansiyonum düşüktü yorgundum ve başım dönüyodu ara ara. ben çalışıyorum cok yoruldum sanmıstım ama demirimiz kalmamış.. bilmiyorumkismile

barays ım , ben bugün test yapacaksın sanıyordum tatlım. o yüzden sormustum...

Lorkeee canım ıyı gezmelerrr annen ıÇınde Çok geÇmıŞ olsun tatlımm

gÜnÜm bugÜn olduĞu ıÇın ve ıkı gÜn Önce negatıf ÇıktıĞından bugÜn test dÜŞÜnmÜyorum ama hanı akŞama kadar deĞıŞıklık olmazsa belkı akŞam yada yarın sabah yaparımmm

kızlar ben hiç su içemiyorum içerken zehirli bişey içiyomuşum gibi oluyo napçam ben sudan tiksinirmi insan

Bende 30 u bıtıRıp nısan DA 31e gırecem
yaŞı Çok fazla sorun etmıyorummm aÇıkcası 21lık Şekerler sızde sorun yapmayınnn

canım inşallah beklediğin haberi alırsın bende bu gün senin sonucu merak ettim 1 gün daha bekleriz inşallah göbüşüne meleğin gelmiştir

mıde bulantısndan sabahtan berı olutoruum ee cocuk cok ıstedık bunlarıda cekecez artııık dun ben keseyı gordum canımmmm

aynen canım bu günleri çok bekledik kendimi zorluyorum su içmek için bebişim susuz kalmasın inşallah bidahakine kalbinide duyarsın bende sabırsızlanıyorum pazartesi işallah bende görürüm

Haklisinizda kizlar insan yinede takmadan yapamiyor iste. Ya hic olmassa diye düsünüyo..
Amannn neyse 10 gün sonra belli olur hersey bakalim boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…