halev yaşıt sayılırız peki sen ne zamandır istiyorsun bebiş :lepi:
Bende 30 u bİtİRİp nİsan DA 31e gİrecem
yaŞı Çok fazla sorun etmİyorummm aÇıkcası 21lİk Şekerler sİzde sorun yapmayınnn
Lorkeee canım İyİ gezmelerrr annen İÇİnde Çok geÇmİŞ olsun tatlımm
gÜnÜm bugÜn olduĞu İÇİn ve İkİ gÜn Önce negatİf ÇıktıĞından bugÜn test dÜŞÜnmÜyorum ama hanİ akŞama kadar deĞİŞİklİk olmazsa belkİ akŞam yada yarın sabah yaparımmm
aynen canım bu günleri çok bekledik kendimi zorluyorum su içmek için bebişim susuz kalmasın inşallah bidahakine kalbinide duyarsın bende sabırsızlanıyorum pazartesi işallah bende görürüm
test yaptıgını atlamışım, bekle 2-3 gün daha o zaman..
sakın suyu ihmal etmeyin kızlar. herşey yerine ilaçla falan konuluyor ama suyun yerini bişi tutumuyor. :içelim: su niyetine koydum valla kötü niyetim yok.. tamda ezan okunuyor :kedi:
varmı ki....kuzum korkmaya daha şimdiden başlama bence...
merhaba kızlar nasılsınız..uzun zamandır giremiyorum..yeni hamile haberleri varmı?
evet maalesef var.aslında bu kadar çabuk düşünmüyoduk ama kist büyür diye çok korkuyorum.sizlerin bildiği varmı çikolata kisti olupta çok rahat hamile kalabilenmafoldumben
evet maalesef var.aslında bu kadar çabuk düşünmüyoduk ama kist büyür diye çok korkuyorum.sizlerin bildiği varmı çikolata kisti olupta çok rahat hamile kalabilenmafoldumben
soğan suyu kürünü uygulasana canım kistleri yok ediyomuş
akşama dogru görüşürüz kızlar .hayırlı cumalar. tam vakti güzel şeyler düşünün ve dileyin...
aslında bende duydum ama daha yapmadım canım.zaten korunmayı bırakalı bu ay 3.ayımız belki bu ay olur bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?