Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

halev yaşıt sayılırız peki sen ne zamandır istiyorsun bebiş :lepi:

bizde ekim ayından beri istiyoruz canım daha önceleri adet düzensizliğinden doğum kontrol hapı kullandığım için olmuyordur diye düşünüyorum

Bende 30 u bİtİRİp nİsan DA 31e gİrecem
yaŞı Çok fazla sorun etmİyorummm aÇıkcası 21lİk Şekerler sİzde sorun yapmayınnn

aynen sana katılıyorum canım benim komşum 38 yaşında hamile kaldı üstelik onun söylemesine göre onlar senede 1 yada 2 sefer birlikte oluyolarmış yaşla ilgisi yok kızlar rabbim herşeyin vaktini biliyo e tabi vaktini beklerken boş durmayacaz dr gidip varsa sorun tedavi olmak gerek

test yaptıgını atlamışım, bekle 2-3 gün daha o zaman..

aynen canım bu günleri çok bekledik kendimi zorluyorum su içmek için bebişim susuz kalmasın inşallah bidahakine kalbinide duyarsın bende sabırsızlanıyorum pazartesi işallah bende görürüm

sakın suyu ihmal etmeyin kızlar. herşey yerine ilaçla falan konuluyor ama suyun yerini bişi tutumuyor. :içelim: su niyetine koydum valla kötü niyetim yok.. tamda ezan okunuyor :kedi:

21 lik 28 lik çıtırlar ben 36 ya giricem 2 ay sonra... ilk bebişimi bekliyorum üstelik.. sakın moral bozmayın yaşla ilgili... alsanaalsanasmile

evet canım haklısın su önemli bilgisayarın yanına sürahiyi koydum zorluyorum kendimi

evet maalesef var.aslında bu kadar çabuk düşünmüyoduk ama kist büyür diye çok korkuyorum.sizlerin bildiği varmı çikolata kisti olupta çok rahat hamile kalabilenmafoldumben

soğan suyu kürünü uygulasana canım kistleri yok ediyomuş

evet maalesef var.aslında bu kadar çabuk düşünmüyoduk ama kist büyür diye çok korkuyorum.sizlerin bildiği varmı çikolata kisti olupta çok rahat hamile kalabilenmafoldumben

var canımcım..hemde onun çok büyüdü ve ameliyat olsu şimdi kızı var...senin çukolata kistimiymiş.

dün bir arkdasımla konustum.yaşı biraz fazla. 42 falan var. adeti kesilecek gibi olmuş. menopoza gircem diye korkmuş ... hayıt tohumu önermiştim ben içmiş ve 2 ayda değişmiş adet düzeni. daha evli değil ve umudu var yani. hiç bişeye geç değil. bir arkdasımın yengeside 42 yaşında dogum yaptı maşllah çok da iyiydi yani..
bu otlara kürlere güveniyorum ben....

akşama dogru görüşürüz kızlar .hayırlı cumalar. tam vakti güzel şeyler düşünün ve dileyin...

Ay kizlar benimde her ay cok akintim olurdu. Bu ay bct kullandim akintim baya bi azaldi hatta yumurtladim mi bilmiyorum bilmiyorumkismile

barays, BebisKoM88, bitte, clarita, edut, EKAKAL, halev, hyat, nibo, TOMTOMM günaydın kızlar gerçi öğle oldu ama nasılsınız sabah girdim geçmişi anca okudum biryandan iş biryandan topik
hayırlı cumalar

aslında bende duydum ama daha yapmadım canım.zaten korunmayı bırakalı bu ay 3.ayımız belki bu ay olur bakalım

hadi bakalım inşallah bebişin gelir gelmese bile hemen bu siklusunda başla küre ben korunmayı bırakalı 7 ay oldu ama bunun öncesinde klomen çatlatma iğnei oldum en sonun da bal tarçın çörekotu kürüyle kavuştum

kızlar ben 2 dr. gittim eşimdede bende de problem yok ama olmuyo işte allahım hayırlı zamanlarda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere tüm isteyenlere
gültuğ belirtin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…