Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

barays, BebisKoM88, bitte, clarita, edut, EKAKAL, halev, hyat, nibo, TOMTOMM günaydın kızlar gerçi öğle oldu ama nasılsınız sabah girdim geçmişi anca okudum biryandan iş biryandan topik
hayırlı cumalar

hoşgeldin iyiyiz canım sende iyisindir işl. sanada hayırlı cumalar

canlarım ben yemeğe gidiyorum gelince görüşürüz afiyet olsun hepinize

Ha bide adetimin kacinci günü bilmiyorum unuttum ama sonlarina dogru beyaz uzayan akinti geldi yani nasil olabilirki bilmiyorumkismile adetliyken yumurtlayabilirmiyim? Eger öyleyse ozaman iliski olmuyo ki nasil hamile kalicam sempatiksalakcinni

canım adetin kaç gün sürdü bazıları 8 günde yumurtlayabiliyomuş

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler.burda yazışmak çok iyi geldi bana. çevremdekiler beni bu kadar iyi anlayamıyo.

selam kızlar ben çok heyecanlıyım ya salı günü 14. günüm test yapsam çıkar ama bekliyim diyom testten önce adet olayım üzülmeyim diyom ama dayanabilirmiyim bilmiyorum.........
dün hepinize dua ettim kızlar adını bilmediklerimin nicklerini söyledim şuanda cuma vakti inşallah rabbim dualarımızı kabul eder hepimizi bebişlerimize kavuşturur.......

kuşum Rabbim kabul etsin dualarını hayırlısıyla. Ben test yapma salı günü derim. bekle ama başka şeylerle ilgilen bu arada yerimseniben

kuşum Rabbim kabul etsin dualarını hayırlısıyla. Ben test yapma salı günü derim. bekle ama başka şeylerle ilgilen bu arada yerimseniben

sağol canım ya haberin varmı bilmem aşılamayı bekliyorum şuan çok bi heyecan var bakalım kısmet bebiş nasıl ne zaman öğrencez cinsiyetini .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…