barays, BebisKoM88, bitte, clarita, edut, EKAKAL, halev, hyat, nibo, TOMTOMM günaydın kızlar gerçi öğle oldu ama nasılsınız sabah girdim geçmişi anca okudum biryandan iş biryandan topik
hayırlı cumalar
allahım hamişlerin sağlıkla bebeklerini kucaklarına lamyı nasip eyle
21 lik 28 lik çıtırlar ben 36 ya giricem 2 ay sonra... ilk bebişimi bekliyorum üstelik.. sakın moral bozmayın yaşla ilgili... alsanaalsanasmile
selam canlarımmm
Ha bide adetimin kacinci günü bilmiyorum unuttum ama sonlarina dogru beyaz uzayan akinti geldi yani nasil olabilirki bilmiyorumkismile adetliyken yumurtlayabilirmiyim? Eger öyleyse ozaman iliski olmuyo ki nasil hamile kalicam sempatiksalakcinni
canım adetin kaç gün sürdü bazıları 8 günde yumurtlayabiliyomuş
yemeye gidip geliyorum[/QUOTE
Afiyet olsun canim.
Handecim Hosgeldin canim. Bebis nasil bakalim.
guclubacismile
yemeye gidip geliyorum[/QUOTE
Afiyet olsun canim.
Handecim Hosgeldin canim. Bebis nasil bakalim.
hoşbulduk canım iyiyiz çokşükür sen nasılsın pek karşılaşamıyoruz topikte nerelerdesin bakimm kaydirigubbakcemile5
selam kızlar ben çok heyecanlıyım ya salı günü 14. günüm test yapsam çıkar ama bekliyim diyom testten önce adet olayım üzülmeyim diyom ama dayanabilirmiyim bilmiyorum.........
dün hepinize dua ettim kızlar adını bilmediklerimin nicklerini söyledim şuanda cuma vakti inşallah rabbim dualarımızı kabul eder hepimizi bebişlerimize kavuşturur.......
kuşum Rabbim kabul etsin dualarını hayırlısıyla. Ben test yapma salı günü derim. bekle ama başka şeylerle ilgilen bu arada yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?