Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sağol canım ya haberin varmı bilmem aşılamayı bekliyorum şuan çok bi heyecan var bakalım kısmet bebiş nasıl ne zaman öğrencez cinsiyetini .....

evet biliyorum canım adetin gecikmeli gelmişti yanlış hatırlamıyorsam ve aşılamya geçicektin. edacım Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah saglıkla gelmiştir minişş. :Saruboceq:

sağol canım ya haberin varmı bilmem aşılamayı bekliyorum şuan çok bi heyecan var bakalım kısmet bebiş nasıl ne zaman öğrencez cinsiyetini .....

haftaya gitmeyi düşünüyorum doktor cagırmıştı zaten 4.aylık oluyoruz inş. saglıkla tamamına ersin hepimizin bebişleri cinsiyeti hiç farketmez, ama insanlar genelde erkek gibi diyor CADIARZU

kuşum Rabbim kabul etsin dualarını hayırlısıyla. Ben test yapma salı günü derim. bekle ama başka şeylerle ilgilen bu arada yerimseniben

bebişkom erken yumurtluyor olabilirsin kimisi adetten 1 gün önce yumurtluyomuş halam adetin 4. günü girmiş ilişkiye 2 çocuğuna öyle hamile kaldı dr. yumoş tahibi yaptırsan ne zaman yumurtladığın belli olur canım

Hic böyle olmazdi belki bct yüzünden olabilir. Ama ozaman bosa git adetliyken calisma olmaz ki mafoldumben

valla dr. kontrol altında kaldı hamile yoksa olmuyodu çocuğu
mecbur adetliyken girmişler ilişkiye

canım günün hangi günse o zaman erken yapma tatlım 1-2 gün yanıltabilir. Beklemek kolay değil seni çok iyi anlıyorum tatlım Umarım güzel haberler alırız:Saruboceq:

slm kızlar herkese hayırlı cumalar..Ayselcim canım inşallah kırmızıların gelmez hamişsindir bilmiyorumkismile

valla Ayselcim bende hissediyorum ama kırmızılar gelmedi daha inşallah gelmezde sonuç bebiş olur

valla Ayselcim bende hissediyorum ama kırmızılar gelmedi daha inşallah gelmezde sonuç bebiş olur

halev cim canım inşallah hamişsindir sende soğan suyu içmiştin dimi benim gibi kaydirigubbakcemile5 belirtilere de pek güvenmemek lazım benim kasık ağrım vardı sanki olacakmış gibi ama hamileymişim işte bide kese ile bebişimi sonra kalp atışlarını duyıyım sırayla bi ohh çekicem bilmiyorumkismile

evet canım soğan suyunu denedim eğer hasta olursam bçt yi denicem hayırlısı olsun tatlım.
inşallah sende keseyi görür ve kalp atışlarını duyarsın canım dün hatırlayamadığım bütün hamiş ve hamiş olmak isteyen arkadaşlarıma dua ettim.

bende bu sabah başladım. adetimin 5. günü erken ama beklemek istmedim birde ada çayı içiyorum sallama...bakalım

hoşgeldin canımmm
amin inş. kırmızılar gelmez ama gelecek sanırım yavaştan hissetmeye başladımmakannehir

ŞŞŞŞŞŞŞTTTT duymamış olayım.balım belli olmaz.zaten aynı regl olacakmış gibi hissediyor insan.İnş. olmayacaksın canım benim.Dün akşam bebeğimle hepinize dualar ettik.Rabbim kabul eder inşallah.testi ne zaman yapacaksın?

canım seni tebrik etme fırsatım olmamıştı.tebrik ederim.ne kadarlık hamilesin?Kalp atışını da görürsün doğumunu da inş.

bende bu sabah başladım. adetimin 5. günü erken ama beklemek istmedim birde ada çayı içiyorum sallama...bakalım

zaten canım bçt adetin 2.günü başlanıyor diye biliyorum 10 gün kullanılıyor inşallah işe yarar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…