sağol canım ya haberin varmı bilmem aşılamayı bekliyorum şuan çok bi heyecan var bakalım kısmet bebiş nasıl ne zaman öğrencez cinsiyetini .....
sağol canım ya haberin varmı bilmem aşılamayı bekliyorum şuan çok bi heyecan var bakalım kısmet bebiş nasıl ne zaman öğrencez cinsiyetini .....
kuşum Rabbim kabul etsin dualarını hayırlısıyla. Ben test yapma salı günü derim. bekle ama başka şeylerle ilgilen bu arada yerimseniben
hoşbulduk canım iyiyiz çokşükür sen nasılsın pek karşılaşamıyoruz topikte nerelerdesin bakimm kaydirigubbakcemile5
Bende iyiyim sagol canim. Ya ben bu aralar hic giremedim sayilir. Cok girdikce daha cok stres yapmaya düsünmeye basliyorum arti islerde cok yogundu. Ama yinede uzak kalmadim tekrar geldim kaydirigubbakcemile3
bebişkom erken yumurtluyor olabilirsin kimisi adetten 1 gün önce yumurtluyomuş halam adetin 4. günü girmiş ilişkiye 2 çocuğuna öyle hamile kaldı dr. yumoş tahibi yaptırsan ne zaman yumurtladığın belli olur canım
hoşbulduk canım iyiyiz çokşükür sen nasılsın pek karşılaşamıyoruz topikte nerelerdesin bakimm kaydirigubbakcemile5
burdayım kuzum...ben azcık dün kötüydüm canım sıkkındı bu ay östrojenim düşük çıktı doktor hazirana kadar deneyin dedi....sen naptın
selam kızlar ben çok heyecanlıyım ya salı günü 14. günüm test yapsam çıkar ama bekliyim diyom testten önce adet olayım üzülmeyim diyom ama dayanabilirmiyim bilmiyorum.........
dün hepinize dua ettim kızlar adını bilmediklerimin nicklerini söyledim şuanda cuma vakti inşallah rabbim dualarımızı kabul eder hepimizi bebişlerimize kavuşturur.......
valla dr. kontrol altında kaldı hamile yoksa olmuyodu çocuğu
mecbur adetliyken girmişler ilişkiye
slm kızlar herkese hayırlı cumalar..Ayselcim canım inşallah kırmızıların gelmez hamişsindir bilmiyorumkismile
valla Ayselcim bende hissediyorum ama kırmızılar gelmedi daha inşallah gelmezde sonuç bebiş olur
halev cim canım inşallah hamişsindir sende soğan suyu içmiştin dimi benim gibi kaydirigubbakcemile5 belirtilere de pek güvenmemek lazım benim kasık ağrım vardı sanki olacakmış gibi ama hamileymişim işte bide kese ile bebişimi sonra kalp atışlarını duyıyım sırayla bi ohh çekicem bilmiyorumkismile
evet canım soğan suyunu denedim eğer hasta olursam bçt yi denicem hayırlısı olsun tatlım.
inşallah sende keseyi görür ve kalp atışlarını duyarsın canım dün hatırlayamadığım bütün hamiş ve hamiş olmak isteyen arkadaşlarıma dua ettim.
hoşgeldin canımmm
amin inş. kırmızılar gelmez ama gelecek sanırım yavaştan hissetmeye başladımmakannehir
halev cim canım inşallah hamişsindir sende soğan suyu içmiştin dimi benim gibi kaydirigubbakcemile5 belirtilere de pek güvenmemek lazım benim kasık ağrım vardı sanki olacakmış gibi ama hamileymişim işte bide kese ile bebişimi sonra kalp atışlarını duyıyım sırayla bi ohh çekicem bilmiyorumkismile
bende bu sabah başladım. adetimin 5. günü erken ama beklemek istmedim birde ada çayı içiyorum sallama...bakalım
zaten canım bçt adetin 2.günü başlanıyor diye biliyorum 10 gün kullanılıyor inşallah işe yarar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?