canım seni tebrik etme fırsatım olmamıştı.tebrik ederim.ne kadarlık hamilesin?Kalp atışını da görürsün doğumunu da inş.
yaa evet hem küçükler hemde en çok isteyenlerr bende 29 yaşındayım off offff edut sen bari geç evlenmişsin ben 23 yaşında evlendim ve uzun süre bebek istemedik sanki oluyomuş gibii -tatlicadiarzu-
bende adetten sonra 7. gün ve 21 gün uygulanıyor diye duymuştum ama başladım zaten
bebişko belli olmaz bazen 2 defa yumurtluyosun farklı günlerde
kızlar başım dönüyodu tansiyonumu ölçtürdüm 8-6 çıktı düşmüş adet olacam sanırım 2 günüm var pazar akşamı gelir kırmızılar gecede sancı çek offf bide pazrts. kalk işe gel o halde kadın olmak zor yaaa
bende bu ay kullandim bct yi adet 2.günü basladim ama 8.gün felan biraktim olumsuz seyler duyunca korktum eyvahedigeldismile
ama sanirim ben bu ay adetliyken yumurtladim akannehir eger öyleyse bu ay da olmadi
mafoldumben
ne duydun olumsuz
bitteciğim;
sabah sormuştun eşime hiçbir test uygulanmadı çünkü dr direkt 8 ay dedi bana. Ben d.kont. hapı kullandığımdan hemen düzene girmez diye düşündüm ama dr söylediğine göre 3 tane yumurtam vardı ve göstermişti herşey normal 12 demşiyecem size de 8 ay deneyip olmazsa gelin testler yaparız dedi
hoş geldin canım nasılsın
günü yakın arkadaşlar belirtileriniz var mı listemiz nerde kızlar ordan bakardık
ayselcim ins. bu ay hamissindir. hep okudugum topiclerde millet 8.aydinda hamile kaliyo. Belki sende öyle olursun cnm. INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?