Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım seni tebrik etme fırsatım olmamıştı.tebrik ederim.ne kadarlık hamilesin?Kalp atışını da görürsün doğumunu da inş.

sağol canım yaa inşallah bebişimi görürüm salı günü gittim doktora kan testi yaptırdım 3 haftalık dedi doktor şimdi 2 hafta daha bekliycem bebişimi görmek için daha çok yeni anlıycan :)) adet olmam gereken günde yaptırdım çünkü kan testini :))

yaa evet hem küçükler hemde en çok isteyenlerr bende 29 yaşındayım off offff edut sen bari geç evlenmişsin ben 23 yaşında evlendim ve uzun süre bebek istemedik sanki oluyomuş gibii -tatlicadiarzu-

bende 35 yaşındayım. bekarken hemen bir ilişkide bebek oluyo zannettik. 1 yıl korunduk. şimdide neden olmuyo diye dokor doktor geziyoz. rabbim bize çok aratmasın.

bende adetten sonra 7. gün ve 21 gün uygulanıyor diye duymuştum ama başladım zaten

Bende bu ay kullandim bct yi adet 2.günü basladim ama 8.gün felan biraktim olumsuz seyler duyunca korktum eyvahedigeldismile
Ama sanirim ben bu ay adetliyken yumurtladim akannehir eger öyleyse bu ay da olmadi
mafoldumben

kızlar başım dönüyodu tansiyonumu ölçtürdüm 8-6 çıktı düşmüş adet olacam sanırım 2 günüm var pazar akşamı gelir kırmızılar gecede sancı çek offf bide pazrts. kalk işe gel o halde kadın olmak zor yaaa

Evet ya hic sorma benim ki de gelirse pazara geliyo hic sevmiyorum ...Cok sancim oluyo benim.
Ama öyle düsünme canim belki hamilesindir.

bende bu ay kullandim bct yi adet 2.günü basladim ama 8.gün felan biraktim olumsuz seyler duyunca korktum eyvahedigeldismile
ama sanirim ben bu ay adetliyken yumurtladim akannehir eger öyleyse bu ay da olmadi
mafoldumben

ne duydun olumsuz

hoş geldin canım nasılsın
günü yakın arkadaşlar belirtileriniz var mı listemiz nerde kızlar ordan bakardık

bitteciğim;
sabah sormuştun eşime hiçbir test uygulanmadı çünkü dr direkt 8 ay dedi bana. Ben d.kont. hapı kullandığımdan hemen düzene girmez diye düşündüm ama dr söylediğine göre 3 tane yumurtam vardı ve göstermişti herşey normal 12 demşiyecem size de 8 ay deneyip olmazsa gelin testler yaparız dedi

ayselcim ins. bu ay hamissindir. hep okudugum topiclerde millet 8.aydinda hamile kaliyo. Belki sende öyle olursun cnm. INSALLAH

hoş geldin canım nasılsın
günü yakın arkadaşlar belirtileriniz var mı listemiz nerde kızlar ordan bakardık

liste ilk sayfada canımm
bugün benim beklenen günüm
tek belirtim şişkinlik kırmızılar gelmeden önce böyle olur birde ağzım dilim resmen kupkuru bu da hep olur

ayselcim ins. bu ay hamissindir. hep okudugum topiclerde millet 8.aydinda hamile kaliyo. Belki sende öyle olursun cnm. INSALLAH

İNŞ. tatlım ama daha 2 gün önce test yaptım çarşamba günü ama yok negatifti bende o yüzden umutlu değilim bu aydanbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…