Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hoşgeldin canım
nasılsın sen bebiş?
annelik nasıl gidiyor?

bir iyiyim bir değilim.akşamları ve sabahları hiç keyfim olmuyor.dün akşam hiç br şey yokken eşime sesimi yükselttim o da şaşırdı.sonra da niye bağırdım diye oturdum ağladım.:çok üzgünüm:

evet tarihim bugün
aslında ama ne bileyim eczanenin önünden geçerken alayım dedim yaptım ve negatif çıktı

o sonuca fazla takılma.inş hormonların yeterince artmadığı için negatif çıkmıştır.pazartesi güzel haberler verirsin inş.pazar yapacaksın testi değil mi?uydurdum mu yoksa

o sonuca fazla takılma.inş hormonların yeterince artmadığı için negatif çıkmıştır.pazartesi güzel haberler verirsin inş.pazar yapacaksın testi değil mi?uydurdum mu yoksa

canım belli değil yaa
ben çok meraklıyım yaaa
belki 3-5 alırım hergün bi test yaparım:roflol:

canlarım size iyi akşamlar iyi haftasonları kendinize iyi bakın haftaya inşallah güzel haberlerle başlarız ben çıkıyorum opuyorumnanaktan

canım belli değil yaa
ben çok meraklıyım yaaa
belki 3-5 alırım hergün bi test yaparım:roflol:

testkolik olurmuşsun.pozitif çıkarmış ama sen sonuca bakmayıp bir test daha bir test daha derken bir de bakmışsın karnın kıcaman olmuş :roflol:

YORGUNLUK ARTI HAMİLELİK PSİKOLOJİSİ CANIM SIKINTI YAPMA
KOCİŞİNDE ALIŞSIN BİRAZ SNEİN HAMİŞ OLDUĞUNAsempatiksalakcinni

testkolik olurmuşsun.pozitif çıkarmış ama sen sonuca bakmayıp bir test daha bir test daha derken bir de bakmışsın karnın kıcaman olmuş :roflol:

AYY WALLA OLUR MU OLURkafamçokkarıştı :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ne bileyim meraklı yapıya sahibimboshayallersmile
merak etmeden duramıyorummm ama negatiften dolayı pek umutlu değilimmmm
hayırlısı olsun be canımmm

hormonlardan canım sıkma canını bende çok sinirli olmuştum hamileyken bazı kişilerde böyle etki gösteriyo demekki hormonlar normalde sakin birim ama

ay kızlar burdayım ama işten bakamıyırum kusura bakmayın olurmu

ok canım sen işine bak 1 saat kaldı haftasonu oleyyy
2 gün tatil inş. dinlenirim ya biraz

benimde kayınvalidemler gelecek hafta sonu eve gidip temizlik yapacağım aslında sporada gitmem lazım ama temizlikte yapmam lazım napsamki acaba yafu

benimde kayınvalidemler gelecek hafta sonu eve gidip temizlik yapacağım aslında sporada gitmem lazım ama temizlikte yapmam lazım napsamki acaba yafu

bence temizlik yap. oda spor sayılır. hem 2 kerede kendini yormamış olursun. eşine enerjik olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…