Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benimde kayınvalidemler gelecek hafta sonu eve gidip temizlik yapacağım aslında sporada gitmem lazım ama temizlikte yapmam lazım napsamki acaba yafu

CANIM BENCE DE TEMİZLİK YAP.
BENDE TEMİZLİK YAPACAM ÇÜNKÜkafamçokkarıştısempatiksalakcinni

vaz caydım spor hocasını aradım haftaya gelirim dedi. eve gidip temizlik yapayım

Neyse sekler ben kaciyorum birazdan bitiyo mesai. Insallah p.tesi güzel haberler aliriz. Özelliklede senin durumunu merakla bekliyorum ayselcim. Insallah sevindirirsin bizi.
Hoscakalin..

kızlar bende yavaş yavaş çıkıyorum
eve gidip temizlik yapayım birde kocişime pasta yapayım hem kayınvaelidemede jest olur dimi...sizi öpüyporum...

naber kızlar ıs cıkısına yettıstım anca gecmısı okudum bı selam vereyım dedım kalanlara....
o kadar cok yemısım kı gorsenız 5 aylık karnım cıktı resmen ama sıskınlık yanı genel manada ..
aksam yemegı dusunmuyorum sımdıde rezene ıcıyorum bıraz rahatlarım belkı dıye

hoşgeldin tatlım
ohhhh afiyet olsun tatlımm
wallahi ben gündüz misafirliğe gitmeyi özlüyorum zevkli oluyordu ahhhahhhboshayallersmile

kızlar ben hiç su içemiyorum içerken zehirli bişey içiyomuşum gibi oluyo napçam ben sudan tiksinirmi insan

benım yengemde ıcemıyordu susadıkca maden syuna sarmıstı...
ama gecen bı yerde duydum bebegın kordonu kurudugu ıcın bebegını kaybetmıs bı bayan kılo aldıgı ıcın az yıyormus ve az su ıcıyormus korktum bende akannehir

ay simdi ben sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim kendim icin kaydirigubbakcemile3

valla bebıskom benım de hemen 8.gun falan aynı akıntı geldı o yuzden bende saskınım sanırım erken yumurtladım ve erken dollenmıs olma ıhtımalı bıtek umıt verıo bana bu ay yoksa sonrakıler cok basarılı gecmedı acıkcası ...
belkı sende hemen regl sonrası ılıskı olduysa yumurta catlamadan yetısmıssındır
hoşgeldin tatlım
ohhhh afiyet olsun tatlımm
wallahi ben gündüz misafirliğe gitmeyi özlüyorum zevkli oluyordu ahhhahhhboshayallersmile

valla muhabbet guzel olan ınsanlarlaysa bende sevıyorum ama yeme kısmı kotu gercı sadece bı dılım ekmek yedım ama bı tabnak salata bı tabak yemek yedım ..gelınce tartıldım cıkmadan oncesıne gore 1 kılo almısım o da normal ya cay meyve suyu derken :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…