ben çok mutsuzum kırmızıları gördüm.mafoldumben
gunaydın kızlar
selam kıslar
ben az önce test yaptım ama diğer yaptıklarım gibi değildi yani ucunda kapaklı olanlardanmış bende idrarı yaptıkdan sonra kapağı hemen kapatmadım sonra okudum bi kaç dk sonra kapattım ve şimdi sadece t bölgesinde hamilelği gösteren bölgede pembelik oluştu
ayy okurken bile ellerim titriyoo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
bayadır girmiyodum canım zaten annemlerdeyim sabah eşim nöbetten gelirken aldı benim alma dememe rağmen yine her zamanki gibi gecikti die bakıyorum ben bölede olunca kafam karıştı iice
artık öğlen gider bi daha alırız
yani ben olasılık bile vermiyorum aslında ne bilim insan hissetmezmi dedim durdum hep ufacık bi belirtim yok yani
evet canım benim sende gel yanıma bi test daha al yap ama bence hamişsin canımmsezencim hamilemisinnnnnnnnnnnnn ayyyyyyyy tebrik ederimmmm kaç gündür girmemiştimm
sağlıkla kucağına al inşlhh kuşummmm çokkk sevindimmm opuyorumnanaktan
nese kıslar şimdi çıkmam lazım gelişmeleri bildiririm gün içinde dua edin benm için :Saruboceq:
kızlar lütfen bişey söyleyin 25 şubat adet günümdü 2 gün geçti bu sabah pembe bir akıntım geldi. Acaba hamilelikte bu tür akıntı olurmu ağrımda var aslında adet sancısı gibi ama bir ümit işte şimdi test aldım yapıcam birazdann ama hep ilk idrarla yapın derlerya benim ilk idrarım olmıcak çıkarmı acaba birşey varsa
gunun gectıgıne gore cıkar canım sen test yapp ta ona gore davranırsın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?