Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gny arkadaşım çok üzüldük benimde adet günüm 25 iydi bu sabah pempemsi birşey gelmiş azıcık acaba hamilelikte böyle bir akıntı olurmu yada bende görüyorum kırmızıları :çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlarrr
nurzul üzülmek yok inş. önümüzdeki çift çizgileri görmek nasip olur

selam kıslar
ben az önce test yaptım ama diğer yaptıklarım gibi değildi yani ucunda kapaklı olanlardanmış bende idrarı yaptıkdan sonra kapağı hemen kapatmadım sonra okudum bi kaç dk sonra kapattım ve şimdi sadece t bölgesinde hamilelği gösteren bölgede pembelik oluştu
ayy okurken bile ellerim titriyoo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

ayy ,inşallah hamişsindir bende sana bakmaya çalışıyordum bi haber alamayınca canım yeni bir test alıp denesene daha kesin olur tatlımmolumunekankayizsmile

bayadır girmiyodum canım zaten annemlerdeyim sabah eşim nöbetten gelirken aldı benim alma dememe rağmen yine her zamanki gibi gecikti die bakıyorum ben bölede olunca kafam karıştı iice
artık öğlen gider bi daha alırız
yani ben olasılık bile vermiyorum aslında ne bilim insan hissetmezmi dedim durdum hep ufacık bi belirtim yok yani

sezencim hamilemisinnnnnnnnnnnnn ayyyyyyyy tebrik ederimmmm kaç gündür girmemiştimm
sağlıkla kucağına al inşlhh kuşummmm çokkk sevindimmm opuyorumnanaktan

canım öyle düşünme daha ne kadarcıkta hissedeceksin tatlım inş. bebişin göbüşündedir tatlımmm:Saruboceq:

kızlar lütfen bişey söyleyin 25 şubat adet günümdü 2 gün geçti bu sabah pembe bir akıntım geldi. acaba hamilelikte bu tür akıntı olurmu ağrımda var aslında adet sancısı gibi ama bir ümit işte şimdi test aldım yapıcam birazdann ama hep ilk idrarla yapın derlerya benim ilk idrarım olmıcak çıkarmı acaba birşey varsa

gunun gectıgıne gore cıkar canım sen test yapp ta ona gore davranırsın canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…