Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sen yine de test yap, bitan akşam yapmıştı ki testte çıkmıştı canım belki senin bebişte çıkar testte :Saruboceq:

gunaydın kızlar nasılsınız..
benım regl yaklasıo ruhsal durumum dalgalanmaya basladı zaten memlekete gıtmeden oncekı son denememızı de dun yapacaktık ama olmadı ...
esım yorgundu cok ..bende artık bısey demek ıstemıyorumm...
ılle olsun vs dıye...
bu ay sansımız yok yanı yumurtlama zamanı bı deneme oldu ondada hersey ben kac saat yattıktan sonra bıle kalkmıs olsam gerı geldı...
vardır bunda da bı hayır dıyorum veee
martta kesınlıkle sıze burdan soz verıom ne bır kur yapıcam ne ılıskı sonrası beklıcem ne yaastık hıc bısey yapmıcam ...

canımm gıden gıtmıstır cıktı deıssınyaaa hıc bellı olmaz ama hakkettennn artık kafana takma herseyı oluruna bıraaak

lorkee;
canını sıkma bu kadar bitanem daha günün gelmedi kırmızılar gelmedi inş. gelmeyecektir de neden böyle umutsuzsun tatlımlmaz:. NPSL vardı eşiyle 1 gece ilişki de bulundu hamiş kalmıştı unutmayalım bu örnekleri Rabbim ol dedikten sonra biz birşey yapamayız :Saruboceq: tatlım sakın ama sakın umutsuzluğa düşmek yokkkolumunekankayizsmile

canımm gıden gıtmıstır cıktı deıssınyaaa hıc bellı olmaz ama hakkettennn artık kafana takma herseyı oluruna bıraaak

aynen ole canım ..ıstesem bıle ıstıom demıcem ...kı zaten hala cocuk fıkrıne cok cok ısınmıs degılım sadece cok sevdıgım yegenımı gordukce ıcım cız edıo
ama sadece yasım ılerlemeden baslayalım calısmalara bı aksılık cıkarsa erken tedavı falan olur dıe dusundum ...
bıde ben solemek ıstemıom gercekten esımın ıstedıgını bılıom ama ...
ne bıleyım ya bız kadınların en odunu (bakınız : ben kaydirigubbakcemile3 ) erkeklerın en hassasından bıle daha hassasız sanırım

kızlar yaptım 5 dk oldu tek çizgi beklesemmi acaba 5 dk falan daha değişrimi acaba yaa

ya canım uzlme ama ılk 5 dak cok onemlı kanman baslamadı demı yanıı sadece pembe lekelenmenmı olduuuuu bıraz daha bekle canım eger olmasaan yarın tekrar yaparsınnn

canım yokya bu ay olmazsa zaten gercekten uzulmıcem cunku once benım kendımı ıyı hıssetmem onemlı bu kesın bunu anladım ...
sonra Rabbım verırse verır dedıgın gıbı ...
neyse yarın eve gıdıom eskısehıre ınsallah ıyı gelecek bana cok ozledım zaten onları da :a015:

kızlar yaptım 5 dk oldu tek çizgi beklesemmi acaba 5 dk falan daha değişrimi acaba yaa

canım negatıf cıkarsa bencede bugun tekrr deneme gelen lekelenme durumuna gore pazar veya ptası tekrr denersın hayırlısı olsun bekle bakalım sabırla

ya canım uzlme ama ılk 5 dak cok onemlı kanman baslamadı demı yanıı sadece pembe lekelenmenmı olduuuuu bıraz daha bekle canım eger olmasaan yarın tekrar yaparsınnn

yok kanamam olmadı henüz artık gelmezse bugün yarın sahab gene yaparım hayırlısı olsun nediyelim bu ayda hayal kırıklığı :gitme:

yok kanamam olmadı henüz artık gelmezse bugün yarın sahab gene yaparım hayırlısı olsun nediyelim bu ayda hayal kırıklığı :gitme:

canım biraz daha bekleyelim üzme kendini canım arkadaşımmm
inş. gelmez kırmızılarbilmiyorumkismile

canım biraz daha bekleyelim üzme kendini canım arkadaşımmm
inş. gelmez kırmızılarbilmiyorumkismile

off inş. hayırlısı tabiki ama insan genede üzülüyor hele bu ayda 2 gün gecikince tmm dedim bu ay ama ağrılarım falan bugün çoğaldı kesin kırmızıları görücem ben bugün

off inş. hayırlısı tabiki ama insan genede üzülüyor hele bu ayda 2 gün gecikince tmm dedim bu ay ama ağrılarım falan bugün çoğaldı kesin kırmızıları görücem ben bugün

canım kimi gecikmeden öğrenebiliyor kimi gecikince öğreniyor bu değişken bi durum
ben aralıkta 4 gün geciktim tam kan testi yaptırmaya gidecekken regl oldum. Bu nedenle canım beklemeye devam edelimolumunekankayizsmile

gunaydin kizlarropuyorumnanaktanbarays cimmm seni merak ettimmm n oldu insallah gelmemistir seninkilerrr .gecmisi okuyamiyorumm cunkuu zamanim olmuyoo o kadar pc sirf kim hamis olmus tebrik icin aciyom vallahiii:lepi:

lorkeee annen için şimdiden geçmiş olsun tatlımmm
ne kadar kalacaksın orada canım? çok özletme kendini

gunaydin kizlarropuyorumnanaktanbarays cimmm seni merak ettimmm n oldu insallah gelmemistir seninkilerrr .gecmisi okuyamiyorumm cunkuu zamanim olmuyoo o kadar pc sirf kim hamis olmus tebrik icin aciyom vallahiii:lepi:

canım kırmızılar gelmedi ama testte yapmadım bekleyeceğim bakalım
benim genelde 2-3 gün kaymalar oluyor bu hafta sonu böyle geçer sanırım
gelmezse inş. gelmez kırmızılar p.tesi test yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…