- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
kızlar lütfen bişey söyleyin 25 şubat adet günümdü 2 gün geçti bu sabah pembe bir akıntım geldi. acaba hamilelikte bu tür akıntı olurmu ağrımda var aslında adet sancısı gibi ama bir ümit işte şimdi test aldım yapıcam birazdann ama hep ilk idrarla yapın derlerya benim ilk idrarım olmıcak çıkarmı acaba birşey varsa
tmm saol şimdi gidip yapıcam bakalım inş. Olumlu çıkar
gunaydın kızlar nasılsınız..
Benım regl yaklasıo ruhsal durumum dalgalanmaya basladı zaten memlekete gıtmeden oncekı son denememızı de dun yapacaktık ama olmadı ...
Esım yorgundu cok ..bende artık bısey demek ıstemıyorumm...
ılle olsun vs dıye...
Bu ay sansımız yok yanı yumurtlama zamanı bı deneme oldu ondada hersey ben kac saat yattıktan sonra bıle kalkmıs olsam gerı geldı...
Vardır bunda da bı hayır dıyorum veee
martta kesınlıkle sıze burdan soz verıom ne bır kur yapıcam ne ılıskı sonrası beklıcem ne yaastık hıc bısey yapmıcam ...
gunaydın kızlar nasılsınız..
benım regl yaklasıo ruhsal durumum dalgalanmaya basladı zaten memlekete gıtmeden oncekı son denememızı de dun yapacaktık ama olmadı ...
esım yorgundu cok ..bende artık bısey demek ıstemıyorumm...
ılle olsun vs dıye...
bu ay sansımız yok yanı yumurtlama zamanı bı deneme oldu ondada hersey ben kac saat yattıktan sonra bıle kalkmıs olsam gerı geldı...
vardır bunda da bı hayır dıyorum veee
martta kesınlıkle sıze burdan soz verıom ne bır kur yapıcam ne ılıskı sonrası beklıcem ne yaastık hıc bısey yapmıcam ...
canımm gıden gıtmıstır cıktı deıssınyaaa hıc bellı olmaz ama hakkettennn artık kafana takma herseyı oluruna bıraaak
sonuc ne olursa olsun hayırlısın ıste canıııım
kızlar yaptım 5 dk oldu tek çizgi beklesemmi acaba 5 dk falan daha değişrimi acaba yaa
lorkee;
canını sıkma bu kadar bitanem daha günün gelmedi kırmızılar gelmedi inş. gelmeyecektir de neden böyle umutsuzsun tatlımlmaz:. NPSL vardı eşiyle 1 gece ilişki de bulundu hamiş kalmıştı unutmayalım bu örnekleri Rabbim ol dedikten sonra biz birşey yapamayız :Saruboceq: tatlım sakın ama sakın umutsuzluğa düşmek yokkkolumunekankayizsmile
kızlar yaptım 5 dk oldu tek çizgi beklesemmi acaba 5 dk falan daha değişrimi acaba yaa
ya canım uzlme ama ılk 5 dak cok onemlı kanman baslamadı demı yanıı sadece pembe lekelenmenmı olduuuuu bıraz daha bekle canım eger olmasaan yarın tekrar yaparsınnn
yok kanamam olmadı henüz artık gelmezse bugün yarın sahab gene yaparım hayırlısı olsun nediyelim bu ayda hayal kırıklığı :gitme:
yok kanamam olmadı henüz artık gelmezse bugün yarın sahab gene yaparım hayırlısı olsun nediyelim bu ayda hayal kırıklığı :gitme:
canım biraz daha bekleyelim üzme kendini canım arkadaşımmm
inş. gelmez kırmızılarbilmiyorumkismile
off inş. hayırlısı tabiki ama insan genede üzülüyor hele bu ayda 2 gün gecikince tmm dedim bu ay ama ağrılarım falan bugün çoğaldı kesin kırmızıları görücem ben bugün
gunaydin kizlarropuyorumnanaktanbarays cimmm seni merak ettimmm n oldu insallah gelmemistir seninkilerrr .gecmisi okuyamiyorumm cunkuu zamanim olmuyoo o kadar pc sirf kim hamis olmus tebrik icin aciyom vallahiii:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?