tamam canim bekleriz bizdeeolumunekankayizsmilecanım kırmızılar gelmedi ama testte yapmadım bekleyeceğim bakalım
benim genelde 2-3 gün kaymalar oluyor bu hafta sonu böyle geçer sanırım
gelmezse inş. gelmez kırmızılar p.tesi test yaparım
lorkeee annen için şimdiden geçmiş olsun tatlımmm
ne kadar kalacaksın orada canım? çok özletme kendini
saol canım dualarınızı beklıyoruz .....tamam canim bekleriz bizdeeolumunekankayizsmile
lorkecim cok gecmis olsunn annecigine sagliklarr guzelimm:Saruboceq:ben kactim kizlarrr cokk isim var cokkkkkaydirigubbakcemile
sagol canım ptesı amelıyat olacak 3 gun yatacak ben de dıer pazar donecegım ınsallah ...
hastane de wıreless var yanıma alıcam laptopu yoksa patlarım sıkıntıdan sızı bensız bırakmam ınsallah :lepi:
ınsallah senın kırmızılar gelmez ve beben gelmıstır ... :Saruboceq:
canım hayırlısıyla anneciğin ameliyat olur tatlım. bebiş içinde hayırlısı diyebiliyorumm
hayırlı zamanı ise gelmiş olsun tatlım:lepi:
günaydın.canım geçmiş olsun.hayırdır annenin nesi var?Allah şifasını versin.sagol canım ptesı amelıyat olacak 3 gun yatacak ben de dıer pazar donecegım ınsallah ...
hastane de wıreless var yanıma alıcam laptopu yoksa patlarım sıkıntıdan sızı bensız bırakmam ınsallah :lepi:
ınsallah senın kırmızılar gelmez ve beben gelmıstır ... :Saruboceq:
saol canım dualarınızı beklıyoruz .....
sagol canım sana da gunaydın ...annem rahımden amelıyat olacak sarkma var agrıları oluyo dıye ...günaydın.canım geçmiş olsun.hayırdır annenin nesi var?Allah şifasını versin.
inşallah ikiniz de şu an karnınızda bebek taşıyorsunuzdur da ruhunuz duymuyodur kaydirigubbakcemile3
Sebın gÜnaydın tatlımmm
ekran aÇık ama bakamamıŞtım
nasılsın annemız bebıŞ nasıl?
size az önce başıma geleni anlatayım da gülün.bir taraftan çalışıyorum.bir taraftan buraya bakıyım dedim.bugün giydiğim sütyenim önden çıtçıtlı bikini gibi.aniden bir çat diye ses duydum ve birden bir ferahlama.memeler büyüdü ya sütyenin çıtçıtı kırıldı.gülermisin ağlarmısın.neyseki üzerimde şal falan var da belli olmuyormuş arkadaşa sordum :roflol: rezil bir durum
şal olmasa göğüsler foraaadelikafadulden:roflol::roflol:
zaten normalde çok da küçük göğüslü sayılmam.büyümeye devam ederlerse işim var
bünyede değişiklikler ortaya çıkmaya başladıysa tamam artık sen değişimlere hazır ol canım
9 ay olunca çok farklı bir bünyen olacak
inş. sağlıkla bebişi kucağına alırsın tatlımmm
Amin Allah o eşsiz anı hepimize nasip etsin:Saruboceq:
ayselcim ben çıkıyorum iş çok bugün.tekrar gelebilirsem gelirim.Gelemezsem de inş. pazartesi güzel haberini almak için gelirim.muck muck muck
bende bu ay kırmızıları tam gördüm artık kesşn oldum söküldüm çünkü yarın falanda yapmama gerek kalmadı kendim den çok eim için üzüldüm her sabah ne oldu diye arayıp duruyordu bu sabahta aradı günde kaç defa aryıp soruyordu sabah bişey yok dedim birazdan gene arar nasıl dicem ben çokta ümitlenmişti 2 gün gecikince benneyaptımki
bende bu ay kırmızıları tam gördüm artık kesşn oldum söküldüm çünkü yarın falanda yapmama gerek kalmadı kendim den çok eim için üzüldüm her sabah ne oldu diye arayıp duruyordu bu sabahta aradı günde kaç defa aryıp soruyordu sabah bişey yok dedim birazdan gene arar nasıl dicem ben çokta ümitlenmişti 2 gün gecikince benneyaptımki
size az önce başıma geleni anlatayım da gülün.bir taraftan çalışıyorum.bir taraftan buraya bakıyım dedim.bugün giydiğim sütyenim önden çıtçıtlı bikini gibi.aniden bir çat diye ses duydum ve birden bir ferahlama.memeler büyüdü ya sütyenin çıtçıtı kırıldı.gülermisin ağlarmısın.neyseki üzerimde şal falan var da belli olmuyormuş arkadaşa sordum :roflol: rezil bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?