Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım kırmızılar gelmedi ama testte yapmadım bekleyeceğim bakalım
benim genelde 2-3 gün kaymalar oluyor bu hafta sonu böyle geçer sanırım
gelmezse inş. gelmez kırmızılar p.tesi test yaparım
tamam canim bekleriz bizdeeolumunekankayizsmile
lorkecim cok gecmis olsunn annecigine sagliklarr guzelimm:Saruboceq:ben kactim kizlarrr cokk isim var cokkkkkaydirigubbakcemile

lorkeee annen için şimdiden geçmiş olsun tatlımmm
ne kadar kalacaksın orada canım? çok özletme kendini

sagol canım ptesı amelıyat olacak 3 gun yatacak ben de dıer pazar donecegım ınsallah ...
hastane de wıreless var yanıma alıcam laptopu yoksa patlarım sıkıntıdan sızı bensız bırakmam ınsallah :lepi:
ınsallah senın kırmızılar gelmez ve beben gelmıstır ... :Saruboceq:

tamam canim bekleriz bizdeeolumunekankayizsmile
lorkecim cok gecmis olsunn annecigine sagliklarr guzelimm:Saruboceq:ben kactim kizlarrr cokk isim var cokkkkkaydirigubbakcemile
saol canım dualarınızı beklıyoruz .....

günaydın.canım geçmiş olsun.hayırdır annenin nesi var?Allah şifasını versin.

inşallah ikiniz de şu an karnınızda bebek taşıyorsunuzdur da ruhunuz duymuyodur kaydirigubbakcemile3

Sebın gÜnaydın tatlımmm
ekran aÇık ama bakamamıŞtım
nasılsın annemız bebıŞ nasıl?

günaydın.canım geçmiş olsun.hayırdır annenin nesi var?Allah şifasını versin.
sagol canım sana da gunaydın ...annem rahımden amelıyat olacak sarkma var agrıları oluyo dıye ...
inşallah ikiniz de şu an karnınızda bebek taşıyorsunuzdur da ruhunuz duymuyodur kaydirigubbakcemile3

hayırlısı canım Allah razı olsun guzel dıleklerın ıcın

Sebın gÜnaydın tatlımmm
ekran aÇık ama bakamamıŞtım
nasılsın annemız bebıŞ nasıl?

size az önce başıma geleni anlatayım da gülün.bir taraftan çalışıyorum.bir taraftan buraya bakıyım dedim.bugün giydiğim sütyenim önden çıtçıtlı bikini gibi.aniden bir çat diye ses duydum ve birden bir ferahlama.memeler büyüdü ya sütyenin çıtçıtı kırıldı.gülermisin ağlarmısın.neyseki üzerimde şal falan var da belli olmuyormuş arkadaşa sordum :roflol: rezil bir durum

şal olmasa göğüsler foraaadelikafadulden:roflol::roflol:

zaten normalde çok da küçük göğüslü sayılmam.büyümeye devam ederlerse işim var

bünyede değişiklikler ortaya çıkmaya başladıysa tamam artık sen değişimlere hazır ol canım
9 ay olunca çok farklı bir bünyen olacak
inş. sağlıkla bebişi kucağına alırsın tatlımmm

Amin Allah o eşsiz anı hepimize nasip etsin:Saruboceq:

ayselcim ben çıkıyorum iş çok bugün.tekrar gelebilirsem gelirim.Gelemezsem de inş. pazartesi güzel haberini almak için gelirim.muck muck muck

ayselcim ben çıkıyorum iş çok bugün.tekrar gelebilirsem gelirim.Gelemezsem de inş. pazartesi güzel haberini almak için gelirim.muck muck muck

tamam tatlım öptüm seni görüşemezsek iyi tatiller canım kendinize iyi bakınolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende bu ay kırmızıları tam gördüm artık kesşn oldum söküldüm çünkü yarın falanda yapmama gerek kalmadı kendim den çok eim için üzüldüm her sabah ne oldu diye arayıp duruyordu bu sabahta aradı günde kaç defa aryıp soruyordu sabah bişey yok dedim birazdan gene arar nasıl dicem ben çokta ümitlenmişti 2 gün gecikince benneyaptımki

canım olmadığını söylersin benim eşimde sorardı artık sormuyor kendi içinde çaktırmadan takip ediyorkaydirigubbakcemile3
canım sakım üzme kendini bak ben bal ve arı sütü karışımına başlayacam dün akşam alamadım bu akşam alacam sağlıklı bir karışım ve her iki tarafa da etkili tatlımsempatiksalakcinni

bıdakı ay kara al canım esınıde kendınıde stres etmee artı esıne adet gunun yaklasıncada caktırma zaten olursa suprızlerın en guzelını yaparsın

sırnaşık şey :roflol: alemsın ya sen benı guldurdun Allah ta sneı ve bebegını guldursun

ccanım hayırlısı uzmemeye calıs kendını yenı aya umutlar ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…